FAQ  •  Registracija  •  Login

2. liga mladi

<<

Pojišan

Česti član

Post 22 lis 2009, 20:55

Smrdečija - Mlakar viličari 4:0
Parna Mastiona - Dalmatinac 5:5
<<

kun1gic

Česti član

Post 23 lis 2009, 00:15

kun1gic napisao:Colo Colo - Artem 2
Pismon zvati - Smrdečija 2
Credo banka - Parna mastiona 2
Ambasador nekretnine - MNK Oliva 1
Oxa tisak - MNK Kman X
Grm & Tunj - Garaža Pujanke 1X
Klinika Sućidar - Daler 2

artem smrdečija parna bolji od svojih protivnika. ambasador i daler puno bolji od svojih protivnika i bilo bi pravo čudo da jedna od ove dvi ekipe ne dobije glatko. oxa tisak i kman totalna nepoznanica. ako kman uđe ozbiljno dobit će ih al oxa će se stalno branit. može tu bit svašta zato sam stavija x. grm i garaža igraju derbi kola. tu će jedan gol odlućit pobjednika grm će zabit gol vridan pobjede.

odlićne tekme. artem colocolo nisam gleda al govore da je bilo odlićno - falija na kladionici. smrdečija lagano dobila i bit će svima težak protivnik- pogodija, credo parna - jedna od boljih koje sam gleda zanimljiva credo stalno vodio a parna se stalno vraćala i imala priliku za dobit al na kraju nerješeno najpoštenije- falija, ambasador oliva tvrdo do kraja, oliva se postavila super ambasador bez šansi i onda kad je oliva povela 5 min do kraja činilo se da će dobit al na kraju ambasador se brzo vraća i pobjedio a po pruženome oliva tribala uzest najmanje bod - pogodija, oxa kman nisan gleda- falija, grm garaža - ono šta sam napisa za credo parna ovo je bilo još puno bolje. garaža pristrašena gubila 2:0 grm ima šanse za je dokrajćit al garaža se spasila najviše zbog toga šta ne gube glavu i ako nešto ne ide onda to minjaju uvode igrače po 30 sekundi ili minut vadi ih vani bez problema ako loše igraju. bogami meni su oni najveće iznenađenje i ako ovako nastave mogu se borit sa svima govorija sam ja prošle godine da radić dobro radi s tom dicom. uvik neki mladi. grm je danas malo kiksa tribali su dobit dobivenu tekmu al ispraviće oni to imaju odlićne igraće oni bi tribali bit sa dalerom u prva 2- falija. klinika daler - nemam pojma al vjerovatno - pogodija.

puno sam falija slabo prognoziram pogodija 2 od 7 ili 3 od 7 ako je daler dobija.
<<

kun1gic

Česti član

Post 23 lis 2009, 00:22

ja mislim da će ovako izgledat na kraju.
1.daler
2.grm
3.ambasador
4.garaža
5.parna
6.smrdečija
7.credo
8.colo
9.klinika
10.artem
11.kman
12.oxa
13.oliva
14.pismon

najviše bi volija dauđu naprid garaža zbog mladih momaka koji se bore do kraja i koje se dobro vodi i ući i ovi iz grma jer sve golove uvik slave vidi se da žive za to.a za ispast nek ispadne pismon zvati i oliva stare ekipe bilo bi šteta kad bi ispala oxa ili kman
Zadnja izmjena: kun1gic; 23 lis 2009, 00:23; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

KARLOVAČKO

Član

Post 23 lis 2009, 07:31

Čestitke momcima iz garaže na odličnoj i fer utakmici.Mi smo imali dobivenu utakmicu al naše usijane glave koštaju nas poraza.
GRM&TUNJ
<<

dena

Česti član

Post 23 lis 2009, 07:37

kun1gic napisao:najviše bi volija dauđu naprid garaža zbog mladih momaka koji se bore do kraja i koje se dobro vodi i ući i ovi iz grma jer sve golove uvik slave vidi se da žive za to.a za ispast nek ispadne pismon zvati i oliva stare ekipe bilo bi šteta kad bi ispala oxa ili kman

od ovih šta su pri vrhu moje simpatije idu grm i tunju i garaži pogotovo jer se vidi da su te dvi ekipe prave klape i parnoj mastioni. ovi iz grma se stalno svađaju međusobno al po tome se vidi koliko to oni to vole pa im se to obije o glavu ko jučer, a garaža je daleko najbolje vođena ekipa iz godine u godinu di se sve zna i u igri i u organizaciji. je da je daler najbolji po igračima ali nikad se ne zna kako će sve to završit. onako čini se da nisu baš omiljeni među drugim ekipama bili su prije nekoliko godina bezobrazni a sad su dobri ali triba proć puno vrimena da skinu loš imiđ. parna je jedna fer ekipa sve neki mirni momci i nije ni to baš uvjek dobro jer nekad izgledaju ko da nemaju želju pobjedit.
Zadnja izmjena: dena; 23 lis 2009, 07:44; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

niđo

Član

Post 23 lis 2009, 09:41

rezultati??????
LCD Soundsystem-All My Friends
<<

KARLOVAČKO

Član

Post 23 lis 2009, 10:13

niđo napisao:rezultati??????

oxa je izgubila ja mislin 4-3
mi izgubili 3-2
daler dobija 2-1

hajduk-sibenik 0-1
GRM&TUNJ
<<

niđo

Član

Post 23 lis 2009, 10:40

fala za ajduka

ko je zasra tunjevina ili žbunje
Zadnja izmjena: niđo; 23 lis 2009, 10:41; ukupno mijenjano 1 put/a.
LCD Soundsystem-All My Friends
<<

KARLOVAČKO

Član

Post 23 lis 2009, 11:13

bilo je kolektivno sranje!
GRM&TUNJ
<<

Realist

Novi član

Post 23 lis 2009, 13:01

bravo garaža bravo dALER ...po meni če ove dvi ekipe vodit glavnu rijeć.

credo banka i parna takoder opasne .
<<

coky

Član

Post 23 lis 2009, 13:32

klinika isto nije losa...onaj broj 3 je igracina teksa...

sidrun i fantazista...
<<

josip_radic

Stari član

Post 23 lis 2009, 16:36

dobra liga! kvalitetom daleko daleko ispod 1.lige, ali nekako u odnosu na 1.ligu ova liga je s mnogo više duše.
što se tiče prognoza, mislim da su preuranjene, ali i dalje stojim pri svome mišljenju (i pri tome uopće nije pila naopako, bez obzira na naš odličan start) da je daler prvi favorit i odmah do njih grm & tunj pa parna mastiona i tek onda mi!
U utakmici protiv parne smo bili bolji i mišljenja sam da nas je samo nesreća udaljila od 3 boda, ali zato sve što nam je sreća uzela protiv parne vratila nam je protiv grm & tunja i samo njihovom nepažnjom i promašenim šansama smo se uspjeli vratiti u utakmicu i na kraju s(p)retno pobijediti. ali valjda je to draž nogometa i sporta, da ne pobjeđuje uvijek bolji.
Čestitke i parnoj i grm & tunju na fer i korektnoj igri, a primjetio sam da nažalost, rijetke ekipe čestitaju kada izgube utakmicu i zato svim dečkima iz grm & tunja moj naklon na sportskoj čestitci svih igrača na kraju utakmice. I jedni i drugi igrali smo najbolje što smo mogli, dali sve od sebe, borili se da bi pobijedili i na kraju normalno popričali, jedni se dostojanstveno ponašali kao pobjednici, a drugi veliki u porazu.
Eto želio sam to napisati jer to nije baš uobičajena praksa.
super utakmica je bila credo banka i parna mastiona i jedni i drugi sa izvrsnim individualcima i jako kvalitetnim igračima i na kraju nerješeni ishod nekako najrealniji rezultat samo čini se da je credo banka mogla doći do pobjede da je bilo više prisebnosti i manje poklona za protivnike.
daler se kao muči i sve teško pobjeđuje, ali dobro je netko napisao, tako se osvajaju prvenstva, a ne treba se zavaravati, možeš doiti koji put sretno, ali više puta ne jer sreća se ne javlja periodično, tako da to po mom sudu nje sreća već kvalitet i znanje kojem ćemo se pokušati suprostaviti u ponedjeljak. teško, ali nema predaje!
Zadnja izmjena: josip_radic; 23 lis 2009, 16:42; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

nemoj da te ko cuje

Član

Post 23 lis 2009, 22:05

Daler - Garaža Pujanke 1 derbi lige a ne kola kako sad stvari stoje. daler bolji
Grm&Tunj -Oxa tisak 1 sve osim čiste pobjede veliko iznenađenje
Colo Colo- Parna mastiona 2 ako uđu ozbiljno parna dobiva
Ambasador nekretnine -Credo banka 1 sa radmilom kandidati za 1.ligu
Klinika Sućidar -Artem 1 na iskustvo
MNK Kman - Smrdečija 2 kvaliteta na strani smrdečije
Pismon zvati-MNK Oliva 2 oliva igrački bolja ko ovo izgubi blizu je ispadanja osim ako se puno ne pojača.
Žbljonzita
<<

nemoj da te ko cuje

Član

Post 23 lis 2009, 22:17

Realist napisao:bravo garaža bravo dALER ...po meni če ove dvi ekipe vodit glavnu rijeć.

i ja bi pohvalija daler i garažu valjda će bit dobra utakmica u nedilju i još bi ovima opasnima doda ambasadora a ti Realiste ne otpisuj grm a i radić je prizna da ih je grm nadigra. to su pravi sportaši priznat ako je neko bio bolji pa makar ga ti pobjedija. on je pofalija parnu i grm a ja ću još pofalit njega i njegovu ekipu kojoj je zajedništvo najveća snaga i tako već sezonama. i svit koji gleda i igra dosta ih voli.
a meni se ne čini ta 1.liga toliko jača od druge.
Žbljonzita
<<

pipinjo

Član

Post 23 lis 2009, 22:53

nemoj da te ko cuje napisao:
Realist napisao:bravo garaža bravo dALER ...po meni če ove dvi ekipe vodit glavnu rijeć.

i ja bi pohvalija daler i garažu valjda će bit dobra utakmica u nedilju i još bi ovima opasnima doda ambasadora a ti Realiste ne otpisuj grm a i radić je prizna da ih je grm nadigra. to su pravi sportaši priznat ako je neko bio bolji pa makar ga ti pobjedija. on je pofalija parnu i grm a ja ću još pofalit njega i njegovu ekipu kojoj je zajedništvo najveća snaga i tako već sezonama. i svit koji gleda i igra dosta ih voli.
a meni se ne čini ta 1.liga toliko jača od druge.

daler-garaza pujanke igraju u ponedjeljak u 19:45 jer je ekipa daler zatrazila odgodu jer imaju utakmice svi igraci igraju veliki nogomet i taj dan se nebi mogli skupit,i ekipa garaza pujanke im je izasla u susret i odgodila utakmicu!
.........NAŠ ŽIVOT JE KOCKANJE,KURVE I TUČNJAVE,ALKOHOL DROGA I TO JE SVE JA TE VOLIM HAJDUČE.......
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Sezona 2009/2010