FAQ  •  Registracija  •  Login

KUP 2009/2010

<<

zagor

Član

Post 17 svi 2010, 19:12

jmijac-4 napisao:
okocha napisao:
josip_radic napisao:Po meni isto zaslužena vaša pobjeda. Imali smo i jedni i drugi dosta neiskorištenih šansi. Tvrdu, fer, i borbenu utakmicu presudio vjerojatno prvi gol.
Ništa, nama ostaje žal što nikako i nikako u kupu ne možemo napraviti zapaženiji rezultat, a to je meni osobno (i nema to veze što sam predsjednik udruge) najbitnije natjecanje cijele sezone. Mojim igračima nije tako, ali meni zaista je.
Sljedeće sezone opet ponovno, vama čestitke i želje za što dalji proboj u kupu.

Fali vam pravi voditelj ;-)

Imaju voditelja, fali im vd sportskog direktora :D

Reka je Okocha da im fali pravi voditelj naglasak je na pravi.
ŽIVI URU ,ALI ŽIVI POŠTENO!!!!!
<<

st kmica

VIP član

Post 18 svi 2010, 08:14

Zlatan Otok-Spinut 3-2 primili smo gol u prvon napadu i to ne napadu nego u prvoj obrani na nas balun nakon po min :) ... ali vracamo se na 1-1 i onda masu prilika sa obe strane u prvome ali do poluvrimena 3-1 za njih i ubrzo u drugome dolazimo na 3-2 i mogli smo i tribali izjednacit...svaka cast njima igrali su na iskustvo ali mislin da se nisu nadali ovome jucer pogotovo nakon sta su poveli odma...imali su i oni dosta prilika ali stvarno mi se cini da smo ih imali duplo vise,vadili su par puti balun sa crte...i sad za kraj u moru prilika,mi smo u drugome imali 0 faula a oni 5 i par min do kraja, ja,naravno,opet falivan akumulirani za izjednacenje...nisan smia pucat,ponilo me nakon 2 gola a zakurac sve...
ali nema neke ljutnje ili gorcine u nas nije se niko drka osin mene posli utakmice,naprotiv svi se slazu da nam je ovo bila mozda i najbolja utakmica dosad...najbolje je dobro izgubit :) sve u svemu vrhunska utakmica...i jos samo jedna stvar,neznan jesan li ja infisa u to ili sta ali moze li neko rec odakle se puca akumulirani gori,jeli sa isprekidane ili iza jer mi se cini da san ga puca sa 10 11 metara :) idemo dalje KUP JE NAS dogodine :)
Zadnja izmjena: st kmica; 18 svi 2010, 08:59; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

jmijac-4

VIP član

Post 18 svi 2010, 10:01

st kmica napisao:Zlatan Otok-Spinut 3-2 primili smo gol u prvon napadu i to ne napadu nego u prvoj obrani na nas balun nakon po min :) ... ali vracamo se na 1-1 i onda masu prilika sa obe strane u prvome ali do poluvrimena 3-1 za njih i ubrzo u drugome dolazimo na 3-2 i mogli smo i tribali izjednacit...svaka cast njima igrali su na iskustvo ali mislin da se nisu nadali ovome jucer pogotovo nakon sta su poveli odma...imali su i oni dosta prilika ali stvarno mi se cini da smo ih imali duplo vise,vadili su par puti balun sa crte...i sad za kraj u moru prilika,mi smo u drugome imali 0 faula a oni 5 i par min do kraja, ja,naravno,opet falivan akumulirani za izjednacenje...nisan smia pucat,ponilo me nakon 2 gola a zakurac sve...
ali nema neke ljutnje ili gorcine u nas nije se niko drka osin mene posli utakmice,naprotiv svi se slazu da nam je ovo bila mozda i najbolja utakmica dosad...najbolje je dobro izgubit :) sve u svemu vrhunska utakmica...i jos samo jedna stvar,neznan jesan li ja infisa u to ili sta ali moze li neko rec odakle se puca akumulirani gori,jeli sa isprekidane ili iza jer mi se cini da san ga puca sa 10 11 metara :) idemo dalje KUP JE NAS dogodine :)

Puca se sa 10 metara,dakle metar iza isprekidane.
Živija profesionalni amaterizam!:cool:
<<

dena

Česti član

Post 18 svi 2010, 10:48

okocha napisao:
josip_radic napisao:
Toma napisao:Colo Colo - Garaža Pujanke 3:2
Prilično neizvjesno ali na kraju, po mom mišljenju, ipak zasluženo.
Odigrana je još jedna fer i korektna utakmica, kakve s Garažom obično budu...

Po meni isto zaslužena vaša pobjeda. Imali smo i jedni i drugi dosta neiskorištenih šansi. Tvrdu, fer, i borbenu utakmicu presudio vjerojatno prvi gol.
Ništa, nama ostaje žal što nikako i nikako u kupu ne možemo napraviti zapaženiji rezultat, a to je meni osobno (i nema to veze što sam predsjednik udruge) najbitnije natjecanje cijele sezone. Mojim igračima nije tako, ali meni zaista je.
Sljedeće sezone opet ponovno, vama čestitke i želje za što dalji proboj u kupu.

Fali vam pravi voditelj ;-)

ima garaža pravog vođu i voditelja. vidi se to po sistemu njihove igre. sa lošim igraćima oni su godinama između prve 2 lige. prošlih godina su imali smišnog golmana a kad su ove godine doveli onog malog šta je čuda branija na nekin utakmicama u 1.dilu bili su prvi. jebiga kad je on počea primat golove koje ne bi garaža smila primat (jer oni se puno muće da bi dali gol jer sve su to tamo loši igraći) poćeli su i oni padat na tablici. po meni roje radić i drago iz zl.otoka su ljudi koji odlićno kuže mali balun.
<<

st kmica

VIP član

Post 18 svi 2010, 10:56

jmijac-4 napisao:Puca se sa 10 metara,dakle metar iza isprekidane.

a onda nema dileme nikakve...mislia san da se puca sa 9... svejedno nisan ga dobro zavatija,reka san golmanu da mu ide gori desno u raslje i puca san tamo i on je trznia udesno a otisa je doli livo cz od stative :)
<<

BobyThePoliceman

VIP član

Post 18 svi 2010, 11:10

Kmico svi smo uz te !!!
Dvornik...since 1474
<<

st kmica

VIP član

Post 18 svi 2010, 12:20

BobyThePoliceman napisao:Kmico svi smo uz te !!!

pa disti bobito covjece jesi ziv?a stas jepica nisan smia ja pucat,ma ne bi mi ni palo na pamet da mi neko nije to upa,u k. jos sto puta
<<

BobyThePoliceman

VIP član

Post 18 svi 2010, 12:28

Dogodine je vaš KUP :D
Dvornik...since 1474
<<

AUTO SIMPET

VIP član

Post 18 svi 2010, 18:00

HOTEL ROTONDO - SPLITSKA BANKA = 5:2 (0:2)
Nakon zaostatka na poluvremenu, u nastavku ulazimo znatno bolje i agresivnije te okrećemo susret u svoju korist. Splitska banka je u samo nekoliko minuta prokockala ono što su mudro gradili cijelo prvo poluvrijeme, a mi smo na kraju upisali samo naizgled sigurnu pobjedu.
<<

BEGO- STAKLO MAAS

Česti član

Post 18 svi 2010, 19:30

mi sutra opusteno protiv bili 9 .... iako nam ne mogu doc ni mijo ni soco dvi vazne karike ....svaka cast sta su iznenadili dalera ali ocekujem pobjedu :) :)
<<

BEGO- STAKLO MAAS

Česti član

Post 18 svi 2010, 19:32

jmijac-4 napisao:
st kmica napisao:Zlatan Otok-Spinut 3-2 primili smo gol u prvon napadu i to ne napadu nego u prvoj obrani na nas balun nakon po min :) ... ali vracamo se na 1-1 i onda masu prilika sa obe strane u prvome ali do poluvrimena 3-1 za njih i ubrzo u drugome dolazimo na 3-2 i mogli smo i tribali izjednacit...svaka cast njima igrali su na iskustvo ali mislin da se nisu nadali ovome jucer pogotovo nakon sta su poveli odma...imali su i oni dosta prilika ali stvarno mi se cini da smo ih imali duplo vise,vadili su par puti balun sa crte...i sad za kraj u moru prilika,mi smo u drugome imali 0 faula a oni 5 i par min do kraja, ja,naravno,opet falivan akumulirani za izjednacenje...nisan smia pucat,ponilo me nakon 2 gola a zakurac sve...

to se puca u dvorani ali u vukovarskoj je nesto drukcije :) :)
<<

svilaja1508

VIP član

Post 18 svi 2010, 20:48

BEGO- STAKLO MAAS napisao:mi sutra opusteno protiv bili 9 .... iako nam ne mogu doc ni mijo ni soco dvi vazne karike ....svaka cast sta su iznenadili dalera ali ocekujem pobjedu :) :)

prednost DALERU
uvijek tvrdo č
SVILAJA ;ČISTI ZRAK I MIR
<<

jmijac-4

VIP član

Post 18 svi 2010, 23:26

BEGO- STAKLO MAAS napisao:
jmijac-4 napisao:

to se puca u dvorani ali u vukovarskoj je nesto drukcije :) :)

a ja mislija da je teren istih dimenzija.more bit da se izlizala točka.
Ali,u slučaju ako je 5. faul između 6 i 10 metara može se pucat sa mjesta di je napravljen 5. faul.
Živija profesionalni amaterizam!:cool:
<<

torres19

VIP član

Post 19 svi 2010, 05:50

svilaja1508 napisao:
BEGO- STAKLO MAAS napisao:mi sutra opusteno protiv bili 9 .... iako nam ne mogu doc ni mijo ni soco dvi vazne karike ....svaka cast sta su iznenadili dalera ali ocekujem pobjedu :) :)

prednost DALERU
uvijek tvrdo č

uvijek prava informacija u svilaje.daler neće proć milleniuma navijački.
Pa nisam ja Jole brate ,da se slikam sa ženom i dicom.Ja sam Vuco,ja sam hodajući spomenik.Ja sam LIVERPOOL čoviče,ja nisam pjevač ja sam LIVERPOOL.
http://dnevnik.hr/showbizz/omg/bez-dlak ... menik.html
http://www.youtube.com/watch?v=yuTYYl-oqL4
http://www.theguardian.com/football/vid ... -mcg-video
<<

Gianluigi

Novi član

Post 19 svi 2010, 07:55

Tribalo bi se stvarno cudo dogodit da Daler prodje Milleniuma :-)
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Sezona 2009/2010