delpu bi porucia da zlatari ne bi ni majci pustili a kamoli rotondu tili su dokazat da su bolji nisu uspili i jebiga isto mislim da bi se ovi iz rotonda rado minjali s njima,poraz za titulu.
3. liga mladi
komentiran bez dlake na jeziku ak si pratia forum moga si vidit da ni tvoju ekipu nisam stedia.eto na kraju ti mogu rec da po meni imate najboju ekipu lige i da ste tribali uzet naslov al to ne mos ocekivat kad izgubis od limitiranih ekipa sa dna.
delpu bi porucia da zlatari ne bi ni majci pustili a kamoli rotondu tili su dokazat da su bolji nisu uspili i jebiga isto mislim da bi se ovi iz rotonda rado minjali s njima,poraz za titulu.
SACUVAJ ME BOZE LJIGAVIH VODITELJA
Is Deutsche – Zlatarija Dvornik 7:1 (KUP)
VIDEO PROTIV ROTONDA NA BLOGU
VIDEO PROTIV ROTONDA NA BLOGU
Zadnja izmjena: ZLATARIJA DVORNIK; 25 tra 2010, 23:15; ukupno mijenjano 1 put/a.
AUTO SIMPET napisao:Potpisujem sve šta si reka. Znam da nas nisi štedija, al u pravu si. Prihvaćam svaku kritiku ako je na mjestu. Kada smo kompletni onda smo stvarno dobri, al jako često nas nije bilo... A Delp malo zajebaje. Gleda je utakmicu i zna da su Zlatari tili dobit...
Jel stvarno ja zajebajem?
S obzirom da je za nas praktično sezona gotova(iako nam predstoji na oko revijalna utakmica sa Barcom) želio bih zahvaliti svim rivalima u prvenstvu
i da nam je pomalo žaj šta napuštamo ovaj kraljevski termin. Eto samo da se zna da je jedan naš igrač prvak u još jednoj malonogometnoj splitskoj lizi , a druga dva su viceprvaci.
I samo da odgovorim ovima šta se pitaju zašto je zlatarija bila bolja ove godine od rotonda. I Autosimpet , a i ovaj iz kmana zaboravljaju da je ovo nogomet. U nogometu ne vridi pravilo ka u većini sportova da ekipa koja na papiru piza više da će dobit na terenu(i to pizavanje se uglavnom svodi na to koje za koga čuja, kakvu ko ima sestru,pozna li severinu........). Pogotovo u malom nogometu di svak svakome može stvorit par šansi. Za nas već 20-tak godina nema ni objektivno lošijih niti limitiranih ekipa.
i da nam je pomalo žaj šta napuštamo ovaj kraljevski termin. Eto samo da se zna da je jedan naš igrač prvak u još jednoj malonogometnoj splitskoj lizi , a druga dva su viceprvaci.
I samo da odgovorim ovima šta se pitaju zašto je zlatarija bila bolja ove godine od rotonda. I Autosimpet , a i ovaj iz kmana zaboravljaju da je ovo nogomet. U nogometu ne vridi pravilo ka u većini sportova da ekipa koja na papiru piza više da će dobit na terenu(i to pizavanje se uglavnom svodi na to koje za koga čuja, kakvu ko ima sestru,pozna li severinu........). Pogotovo u malom nogometu di svak svakome može stvorit par šansi. Za nas već 20-tak godina nema ni objektivno lošijih niti limitiranih ekipa.
EVO POTVRĐENO DA 08,05,2010 IGRAMO SA BARCOM.
U PONEDILJAK 03,05,2010 DETALJNO NA BLOGU
U PONEDILJAK 03,05,2010 DETALJNO NA BLOGU
Zadnja izmjena: ZLATARIJA DVORNIK; 26 tra 2010, 21:01; ukupno mijenjano 1 put/a.
BaJdA napisao:Evo samo da se zafalin delp-u na fer i borbenoj utakmici protiv zagorakisa.... stari puno si nam pomoga.... ako ostanemo u ligi dogodine, a vama budu tribali bodovi slobodno se javi.... tako da IM mogu s guštom pustit...
Delp je namjerno dobija žuti i doda za kontru samo da bi vas zajeba.to mi je posli potvrdija mrtav pijan od Pipija
miro12 napisao:BaJdA napisao:Evo samo da se zafalin delp-u na fer i borbenoj utakmici protiv zagorakisa.... stari puno si nam pomoga.... ako ostanemo u ligi dogodine, a vama budu tribali bodovi slobodno se javi.... tako da IM mogu s guštom pustit...
Delp je namjerno dobija žuti i doda za kontru samo da bi vas zajeba.to mi je posli potvrdija mrtav pijan od Pipija
a da me vidis kako igram posli 3 pipija
BaJdA napisao:Evo samo da se zafalin delp-u na fer i borbenoj utakmici protiv zagorakisa.... stari puno si nam pomoga.... ako ostanemo u ligi dogodine, a vama budu tribali bodovi slobodno se javi.... tako da IM mogu s guštom pustit...
??? aj ne pizdi bez veze ako nisi gleda utakmicu , o kakvon pustanju pricas ??
I pape i dida bili su Torcida!!!
guily napisao:BaJdA napisao:Evo samo da se zafalin delp-u na fer i borbenoj utakmici protiv zagorakisa.... stari puno si nam pomoga.... ako ostanemo u ligi dogodine, a vama budu tribali bodovi slobodno se javi.... tako da IM mogu s guštom pustit...
??? aj ne pizdi bez veze ako nisi gleda utakmicu , o kakvon pustanju pricas ??
još ćeš reč da niste nabrijali maxsovce da nas dobiju.... cilo vrime pričaš kako ste ispali iz lige, a sve činiš da ostanete
I bez sudaca i bez miliona Podstrana dobit će novog šampiona