3. liga mladi
znate li ostale rezultate????
Zadnja izmjena: ZLATARIJA DVORNIK; 18 tra 2010, 13:50; ukupno mijenjano 1 put/a.
ova liga je opet potvrdila da je najdosadnija,zadnje cetri godine prvak se zna davno prije kraja - pivnica,smrdecija,daler i sad zlatarija.ove godine nisam ocekiva da ce zlatarija bit prva jer kvaltetom su bronks,rotondo i gradska sigurno isprid njih.gradska je lose usla u sezonu pa je odma otpala a rotondo i bronks su se tribali klat za titulu.a sad jebiga rotonda je sjeba husref napalia svih protiv njih a bronks je sam sebe sjeba pa su na kraju golduni uzeli ponudeno.cestitam im i vajda ce se pojacat jer su po meni slabi za drugu ligu i mogli bi nam se odma vratit.s njima ce rotondo il gradska a mozda i oboje
bajda vec slavi ostanak tukli su zagoru i napravili dobar posal al nije nista gotovo imaju dva kola do kraja a zagora bolja u slucaju istog broja bodova.ak nista napeto bi moglo bit u borbi za najgolgetera di su u konkurenciji tvrle,tomic i gugic
bajda vec slavi ostanak tukli su zagoru i napravili dobar posal al nije nista gotovo imaju dva kola do kraja a zagora bolja u slucaju istog broja bodova.ak nista napeto bi moglo bit u borbi za najgolgetera di su u konkurenciji tvrle,tomic i gugic
SACUVAJ ME BOZE LJIGAVIH VODITELJA
jebako napisao:ova liga je opet potvrdila da je najdosadnija,zadnje cetri godine prvak se zna davno prije kraja - pivnica,smrdecija,daler i sad zlatarija.ove godine nisam ocekiva da ce zlatarija bit prva jer kvaltetom su bronks,rotondo i gradska sigurno isprid njih.gradska je lose usla u sezonu pa je odma otpala a rotondo i bronks su se tribali klat za titulu.a sad jebiga rotonda je sjeba husref napalia svih protiv njih a bronks je sam sebe sjeba pa su na kraju golduni uzeli ponudeno.cestitam im i vajda ce se pojacat jer su po meni slabi za drugu ligu i mogli bi nam se odma vratit.s njima ce rotondo il gradska a mozda i oboje
hvala na čestitkama, a koliko je liga dosadna vidit ćeš dogodine
Zlatari čestitke na tituli.... dobro vam jebako govori tribali bi se pojačat jer ste se u drugom djelu prvenstva dosta utakmica provukli.... pa i protiv nas
, a ne virujen da če vam u drugoj ligi suci bit naklonjeni... želim vam sve najbolje
I bez sudaca i bez miliona Podstrana dobit će novog šampiona