goldenko napisao:glavna tajna sarajevskog čevapa je u tome šta meso prije nego šta se samlije odstaje malo na zraku.Čini mi se Usro da su tebe predugo ostavili da odstojiš
glup si
odabrao Đelo Hadžiselimović
goldenko napisao:glavna tajna sarajevskog čevapa je u tome šta meso prije nego šta se samlije odstaje malo na zraku.Čini mi se Usro da su tebe predugo ostavili da odstojiš
miro12 napisao:ZLATARIJA DVORNIK napisao:BaJdA napisao:Skužaj, ali ova mi tablica nije jasna.... samo si bilima uzea bodove osvojene protiv skalica u drugom dilu prvenstva, a triba bi svima šta ne?
npr. veseli onda nemaju 18, nego 15 bodova
?
Prijatelju loše računaš.Veseli tribaju imat 21.Po ovoj tablici im je oduzeto 3.Tako da je tablica realna.
BaJdA napisao:miro12 napisao:ZLATARIJA DVORNIK napisao:?
Prijatelju loše računaš.Veseli tribaju imat 21.Po ovoj tablici im je oduzeto 3.Tako da je tablica realna.
PRIJATELJU PA STA ONDA NAMA NESTAVIŠ 15
miro12 napisao:neprimjetni napisao:delp napisao:Garrry je odvuka tebe u svoje redove i ode Šampionat
Nije samo u Gavri stvar. Mornari su prominili golmana. I na svu sriću trenera.
jebiga neprimjetni bija si 3 osobe u jednoj.sad ti je samo ostalo mukte tuširanje
ZLATARIJA DVORNIK napisao:pozdravia te prijatelj
http://www.youtube.com/watch?v=8OawtFygH7k
U INAT SVIMA
FRAFO napisao:GRADSKA - MAX & MORIS 1X
-neizvjesno;malu prednost dajem Gradskoj kojoj je pobjeda potrebnija,u borbi su za naslov dok Maxovci teško da mogu bolje od 5-6 mjesta
HSP - VESELI MORNARI 2
-"mornarica" je povezala dvije pobjede nad uglednim ekipama,pa vjerujem da mogu nastaviti pobjednički niz i protiv nemotoviranih "pravaša".
MNK NEORIĆ - ZLATARIJA DVORNIK 2
-"zlatari" su se previše puta provukli da bi to bilo slučajno.Sve je očitije kako je ova ekipa sposobna otići do kraja i uzeti naslov,iako im neće biti lako protiv dobrog Neorića
PEKARA BABIĆ - HOTEL ROTONDO 1
-ovdje su sva 3 znaka moguća,ali s obzirom na ono što "killing mashine" prikazuje u drugom dijelu ja se jednostavno ne mogu kladiti na njih
BATERIJA - FORZA MOROCCO X2
-"marokanci" su bolja ekipa,ali im neće biti nimalo lako protiv uvijek neugodne Baterije
ŠETAČ BRONX - BILI 9 1
-ovo bi trebao biti zicer kola
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost