FAQ  •  Registracija  •  Login

2. liga mladi

<<

D_ino

Česti član

Post 05 ožu 2010, 16:57

stina7 napisao:
dena napisao:
stina7 napisao:KAŽNJENI od strane trenera

ja san zna da su ovi iz garaže totaln fanatici al da su ovoliko ludi da u utakmici u kojoj moraju dobit igraju bez golmana i samo sa 2 igraća (josip i onaj iz solina) i nekin anonimcima koji su do sad malo igrali a na klupi side i niti sekunde ne ulaze igraći koji su sa josipom glavna snaga ekipe to mi nije jasno. sad jel to opravdano i pametno kažnjavanje ili nije ne znan ali znan da je šteta bodova i ovo bi triba bit njihov oproštaj od želje za ulaskom u 1.ligu. ja da iman šansu bit prvi ne bi igraće kažnjava šta god da su ućinili. a imaju peh i problem to stalno govorin šta protiv njh i dalera svi ulaze napaljeni koda je finale lige prvaka. neće ni daleru bit lako pogotovo šta ovi iz garaže neće nikom pustit i imaju igrat još sa dalerom i ako ih dobiju ili bude nerješeno parna će tu najviše profitirat. ali garaža u onon sastavu od jućer teško da može protiv dalera ili bilo koga išta napravit. jućer je artem bija za razliku od prve utakmice lošiji od dalera ali napaljenošću je na kraju uspija uvatit bod a daler bez golmana opet prosua 2 boda a bija je bolji. u prvoj utakmici je bilo obrnuto.

U tome i je bit dena sta garaza nije ko druge ekipe vec vlada red i taj red se treba postovat neki su se malo al samo malo oglusili na taj red i to je to nemoramo zalit za nicim mi imamo jos sansu i dok ta sansa postoji mi ce mo se borit ko i uvik nije bitno ko igra svi daju svoj maksimum.

Za velike igače ka ti riječ kazna nebi tribala postojat! Ja neznan šta je tom Radiću da kažnjava takve klase. Mislin na tebe i Pipija al više tebe. Pa sad kad počme gubit možda se opameti...
<<

stina7

VIP član

Post 05 ožu 2010, 17:31

D_ino napisao:
stina7 napisao:
dena napisao:ja san zna da su ovi iz garaže totaln fanatici al da su ovoliko ludi da u utakmici u kojoj moraju dobit igraju bez golmana i samo sa 2 igraća (josip i onaj iz solina) i nekin anonimcima koji su do sad malo igrali a na klupi side i niti sekunde ne ulaze igraći koji su sa josipom glavna snaga ekipe to mi nije jasno. sad jel to opravdano i pametno kažnjavanje ili nije ne znan ali znan da je šteta bodova i ovo bi triba bit njihov oproštaj od želje za ulaskom u 1.ligu. ja da iman šansu bit prvi ne bi igraće kažnjava šta god da su ućinili. a imaju peh i problem to stalno govorin šta protiv njh i dalera svi ulaze napaljeni koda je finale lige prvaka. neće ni daleru bit lako pogotovo šta ovi iz garaže neće nikom pustit i imaju igrat još sa dalerom i ako ih dobiju ili bude nerješeno parna će tu najviše profitirat. ali garaža u onon sastavu od jućer teško da može protiv dalera ili bilo koga išta napravit. jućer je artem bija za razliku od prve utakmice lošiji od dalera ali napaljenošću je na kraju uspija uvatit bod a daler bez golmana opet prosua 2 boda a bija je bolji. u prvoj utakmici je bilo obrnuto.

U tome i je bit dena sta garaza nije ko druge ekipe vec vlada red i taj red se treba postovat neki su se malo al samo malo oglusili na taj red i to je to nemoramo zalit za nicim mi imamo jos sansu i dok ta sansa postoji mi ce mo se borit ko i uvik nije bitno ko igra svi daju svoj maksimum.

Za velike igače ka ti riječ kazna nebi tribala postojat! Ja neznan šta je tom Radiću da kažnjava takve klase. Mislin na tebe i Pipija al više tebe. Pa sad kad počme gubit možda se opameti...

hahahahaha ----------------evo ronaldinha javija se plesala se samba i ti si bia kolovodja svega nemos tako prvenstvo nije jos gotovo tragedija je sta si ti i leonardo i ronaldinho
<<

jebako

Član

Post 05 ožu 2010, 18:49

garaza opet izgubila i ne virujen da imaju ikakve sanse za prvu ligu.njima se dogada isto sta i nakicu u trecoj da posli par losijih utakmica izgube samopouzdanje i vise ne viruju u svoje mogucnosti pa sad ne znan koga bi vise mogli dobit.da liga traje duze tresle bi im se gace za ostat u ligi
amo se malo vratit na tekmu.colo je trazia odgodu jer su im glavni igraci osli u chile trazit svoju rodbinu al ih je radic glatko odbia jer je konta da ce ovako laganini do pobjede.kako jadno.rezerni sastav cola je dosa do ciste pobjede a njihovo slavlje upotpunila je vijest iz chilea da su tamo svi ok jebiga familija je uvik najbitnija.
SACUVAJ ME BOZE LJIGAVIH VODITELJA
<<

Balunjera

Novi član

Post 05 ožu 2010, 21:13

Jese smi znat zašto su kažnjeni?????
infišani 1950....
<<

oxa_jure

Novi član

Post 05 ožu 2010, 21:53

neka se zakuvalo i gori i doli veci gust gledat
<<

Rafael Marquez

Česti član

Post 05 ožu 2010, 23:58

očemo rundek!
A ale!

KIKE 13
SIMEUNOVIĆ 4
<<

oxa_mate

Novi član

Post 06 ožu 2010, 00:47

stina7 napisao:
D_ino napisao:
stina7 napisao:U tome i je bit dena sta garaza nije ko druge ekipe vec vlada red i taj red se treba postovat neki su se malo al samo malo oglusili na taj red i to je to nemoramo zalit za nicim mi imamo jos sansu i dok ta sansa postoji mi ce mo se borit ko i uvik nije bitno ko igra svi daju svoj maksimum.

hahahahaha ----------------evo ronaldinha javija se plesala se samba i ti si bia kolovodja svega nemos tako prvenstvo nije jos gotovo tragedija je sta si ti i leonardo i ronaldinho

a mi cemo pustit parnoj pa se ćeši i ti i prva liga :D :D :D
<<

Vice ColoColo

VIP član

Post 06 ožu 2010, 12:31

jebako napisao:garaza opet izgubila i ne virujen da imaju ikakve sanse za prvu ligu.njima se dogada isto sta i nakicu u trecoj da posli par losijih utakmica izgube samopouzdanje i vise ne viruju u svoje mogucnosti pa sad ne znan koga bi vise mogli dobit.da liga traje duze tresle bi im se gace za ostat u ligi
amo se malo vratit na tekmu.colo je trazia odgodu jer su im glavni igraci osli u chile trazit svoju rodbinu al ih je radic glatko odbia jer je konta da ce ovako laganini do pobjede.kako jadno.rezerni sastav cola je dosa do ciste pobjede a njihovo slavlje upotpunila je vijest iz chilea da su tamo svi ok jebiga familija je uvik najbitnija.

Znam da nije zlonamjerno, ali takve stvari jednostavno nisu za zajebanciju. Ljudi u Cileu su dozivili veliku tragediju i to triba postivat.

Hvala Toma na cestitkama i ciloj ekipi na pozrtvovno odigranoj obrani (Posebno Banicu koji je napokon bija oni pravi). Nakon pobjede i sacuvane ciste mreze bilo je i gustije otic na promociju ;)
Zadnja izmjena: Vice ColoColo; 06 ožu 2010, 12:38; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

artem2

Česti član

Post 06 ožu 2010, 15:43

Nedjelja 07.03.

17:45 Artem - Credo banka 1, uvik po tri boda

Četvrtak 11.03.

15:50 MNK Oliva - Parna mastiona 2, parna se bori za vrh
16:45 Pismon zvati - Oxa tisak 2, oxa bolja
17:45 Daler - Grm & Tunj 1, prednost daleru
20:45 Smrdečija - Ambasador nekretnine x, sve moguće
21:40 Colo Colo - Klinika Sućidar 1, colo cola bolja
22:35 Garaža Pujanke - MNK Kman 1, ako kažnjenici nastupe :)
<<

oxa_jure

Novi član

Post 06 ožu 2010, 16:09

Artem - Credo banka X
MNK Oliva - Parna mastiona X
Pismon zvati - Oxa tisak /
Daler - Grm & Tunj 1
Smrdečija - Ambasador nekretnine jos jedan X
Colo Colo - Klinika Sućidar 2
Garaža Pujanke - MNK Kman 1
<<

TH14

Novi član

Post 06 ožu 2010, 17:48

danas u 20:30h zaostala utakmica Parna - Smrdecija
<<

WITSCHGE

VIP član

Post 06 ožu 2010, 18:10

TH14 napisao:danas u 20:30h zaostala utakmica Parna - Smrdecija

teški X i opet kuhanje na vrhu...
Najvjerniji UVIJEK DOLAZE I OSTAJU.....
<<

WITSCHGE

VIP član

Post 06 ožu 2010, 18:11

oxa_jure napisao:Artem - Credo banka X
Daler - Grm & Tunj 1

colo colo - klinika 1

jure jure.... kako je vranjic proša...
<<

WITSCHGE

VIP član

Post 06 ožu 2010, 18:14

Toma napisao:Umalo zaboravih... Vice je jučer bija posebno nadahnut. Ipak je danas svečana promocija... Čestitam, šjor dotur!

ŽIVIJA NAŠ LIPI DOTUR.... :lol::lol::lol:
<<

oxa_jure

Novi član

Post 06 ožu 2010, 23:27

WITSCHGE napisao:
oxa_jure napisao:Artem - Credo banka X
Daler - Grm & Tunj 1

colo colo - klinika 1

jure jure.... kako je vranjic proša...

miki miki
a zadnju dobili u postirama 3:2 ka prijateljsku

a sutra putujemo u tucepe , agresivno po 3 boda :D

kako to da nisi dosa gledat colo colo ovi cetvrtak?
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Sezona 2009/2010