FAQ  •  Registracija  •  Login

2. liga mladi

<<

WITSCHGE

VIP član

Post 05 ožu 2010, 07:33

Toma napisao:Gorit će i sjeverozapad ako dođe Witschge s njih dvi! Dvi štake... ;)

izdale su njih dvi ali nije izda colo colo i prognoza

colo colo - garaža 1
a šta sam vam ja govorija bravo colo colo i eto kuhije za prva dva mista,valjda ce sad parna platit neku večericu oni najviše profitiraju. nemogu igrat al mogu se pokazat za stolom
Najvjerniji UVIJEK DOLAZE I OSTAJU.....
<<

Toma

Član

Post 05 ožu 2010, 08:57

Garaža je dobro igrala ali su rano (i pomalo lako) primili golove u prvom poluvrimenu. Baš suprotno utakmici iz prvog dijela prvenstva kad smo mi stvarali šanse i izgubili a oni staloženo i sabrano čekali na svojoj strani... Za divno čudo, bili smo gotovo kompletni a oni ne. Možda je i to bila lagana prevaga... Solidnom igrom smo konačno ostvarili pobjedu!
Garaža se ponovno pokazala ka iznimno korektna i borbena ekipa (u momentima se činilo da su neki izgorili u silnoj želji!). Po tim kriterijima definitivno zaslužuju viši rang. Doduše, jučer je bilo malo nervoze i vike na parketu... To je rezultiralo nepotrebnim srljanjem i letanjima gori-doli iz čega je teško bilo stić našu prednost...
<<

lisandro

Česti član

Post 05 ožu 2010, 10:47

Toma napisao:Garaža je dobro igrala ali su rano (i pomalo lako) primili golove u prvom poluvrimenu. Baš suprotno utakmici iz prvog dijela prvenstva kad smo mi stvarali šanse i izgubili a oni staloženo i sabrano čekali na svojoj strani... Za divno čudo, bili smo gotovo kompletni a oni ne. Možda je i to bila lagana prevaga... Solidnom igrom smo konačno ostvarili pobjedu!
Garaža se ponovno pokazala ka iznimno korektna i borbena ekipa (u momentima se činilo da su neki izgorili u silnoj želji!). Po tim kriterijima definitivno zaslužuju viši rang. Doduše, jučer je bilo malo nervoze i vike na parketu... To je rezultiralo nepotrebnim srljanjem i letanjima gori-doli iz čega je teško bilo stić našu prednost...

nema se vise sta dodat mladi poletni ali u nekim situacija naivni
<<

artem2

Česti član

Post 05 ožu 2010, 11:44

ARTEM - DALER 4 : 4 (1 : 2), s(p)retno došli do boda, za razliku od prve utakmice u ovoj daler bolji ali uspili smo uzet bod a imali smo u zadnjoj minuti i šansu za dobit....
<<

artem2

Česti član

Post 05 ožu 2010, 11:45

lisandro napisao:
Toma napisao:Garaža je dobro igrala ali su rano (i pomalo lako) primili golove u prvom poluvrimenu. Baš suprotno utakmici iz prvog dijela prvenstva kad smo mi stvarali šanse i izgubili a oni staloženo i sabrano čekali na svojoj strani... Za divno čudo, bili smo gotovo kompletni a oni ne. Možda je i to bila lagana prevaga... Solidnom igrom smo konačno ostvarili pobjedu!

A zašto 3-4 standardna igrača nisu dobili ni minute......!!!???
<<

stina7

VIP član

Post 05 ožu 2010, 11:55

artem2 napisao:
lisandro napisao:

KAŽNJENI od strane trenera
<<

coky

Član

Post 05 ožu 2010, 12:01

da je igra pipi bila bi to drugcija prica..

garaza imala inicijativu al bez zavrsnice..

lisandro je igra sam...

a artem daler luda utakmica....vec standardno neizvjesno...
Zadnja izmjena: coky; 05 ožu 2010, 12:01; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

Elvis Presley.

Novi član

Post 05 ožu 2010, 12:26

Credo banka-Oxa tisak 1-3,Čestitam mojim suigračima na ostanku u ligi i odličnoj seriji koju imamo i nadam se da če mo je nastavit.Ma glavno da je samba pala u svlačioni posli utakmice hahahaha.
<<

stina7

VIP član

Post 05 ožu 2010, 12:35

Elvis Presley. napisao:Credo banka-Oxa tisak 1-3,Čestitam mojim suigračima na ostanku u ligi i odličnoj seriji koju imamo i nadam se da če mo je nastavit.Ma glavno da je samba pala u svlačioni posli utakmice hahahaha.

Djoga je bia kolovodja svega ko RONALDINHO hahahahahhha
<<

Elvis Presley.

Novi član

Post 05 ožu 2010, 13:18

stina7 napisao:
Elvis Presley. napisao:Credo banka-Oxa tisak 1-3,Čestitam mojim suigračima na ostanku u ligi i odličnoj seriji koju imamo i nadam se da če mo je nastavit.Ma glavno da je samba pala u svlačioni posli utakmice hahahaha.

Djoga je bia kolovodja svega ko RONALDINHO hahahahahhha

Naravno, on je naš EL CAPITANO a ti znaš da on ima dobar rad nogu.
<<

WITSCHGE

VIP član

Post 05 ožu 2010, 13:47

lisandro napisao:

Izgori se od prevelike želje,pogotovo kad moraš stizat rezultat...
Najvjerniji UVIJEK DOLAZE I OSTAJU.....
<<

Toma

Član

Post 05 ožu 2010, 14:20

Umalo zaboravih... Vice je jučer bija posebno nadahnut. Ipak je danas svečana promocija... Čestitam, šjor dotur!
<<

MALDINI

Česti član

Post 05 ožu 2010, 14:39

Aha, zato se je čuva duela... A ne ka njihov vratar koji je na po terena tako naskočija na SVOG igrača da je čak i sudac dosudija faul!!!
Tko leži - NE BJEŽI!
<<

dena

Česti član

Post 05 ožu 2010, 15:14

stina7 napisao:
artem2 napisao:
lisandro napisao:nema se vise sta dodat mladi poletni ali u nekim situacija naivni

ja san zna da su ovi iz garaže totaln fanatici al da su ovoliko ludi da u utakmici u kojoj moraju dobit igraju bez golmana i samo sa 2 igraća (josip i onaj iz solina) i nekin anonimcima koji su do sad malo igrali a na klupi side i niti sekunde ne ulaze igraći koji su sa josipom glavna snaga ekipe to mi nije jasno. sad jel to opravdano i pametno kažnjavanje ili nije ne znan ali znan da je šteta bodova i ovo bi triba bit njihov oproštaj od želje za ulaskom u 1.ligu. ja da iman šansu bit prvi ne bi igraće kažnjava šta god da su ućinili. a imaju peh i problem to stalno govorin šta protiv njh i dalera svi ulaze napaljeni koda je finale lige prvaka. neće ni daleru bit lako pogotovo šta ovi iz garaže neće nikom pustit i imaju igrat još sa dalerom i ako ih dobiju ili bude nerješeno parna će tu najviše profitirat. ali garaža u onon sastavu od jućer teško da može protiv dalera ili bilo koga išta napravit. jućer je artem bija za razliku od prve utakmice lošiji od dalera ali napaljenošću je na kraju uspija uvatit bod a daler bez golmana opet prosua 2 boda a bija je bolji. u prvoj utakmici je bilo obrnuto.
<<

stina7

VIP član

Post 05 ožu 2010, 15:54

dena napisao:
stina7 napisao:
artem2 napisao:A zašto 3-4 standardna igrača nisu dobili ni minute......!!!???

ja san zna da su ovi iz garaže totaln fanatici al da su ovoliko ludi da u utakmici u kojoj moraju dobit igraju bez golmana i samo sa 2 igraća (josip i onaj iz solina) i nekin anonimcima koji su do sad malo igrali a na klupi side i niti sekunde ne ulaze igraći koji su sa josipom glavna snaga ekipe to mi nije jasno. sad jel to opravdano i pametno kažnjavanje ili nije ne znan ali znan da je šteta bodova i ovo bi triba bit njihov oproštaj od želje za ulaskom u 1.ligu. ja da iman šansu bit prvi ne bi igraće kažnjava šta god da su ućinili. a imaju peh i problem to stalno govorin šta protiv njh i dalera svi ulaze napaljeni koda je finale lige prvaka. neće ni daleru bit lako pogotovo šta ovi iz garaže neće nikom pustit i imaju igrat još sa dalerom i ako ih dobiju ili bude nerješeno parna će tu najviše profitirat. ali garaža u onon sastavu od jućer teško da može protiv dalera ili bilo koga išta napravit. jućer je artem bija za razliku od prve utakmice lošiji od dalera ali napaljenošću je na kraju uspija uvatit bod a daler bez golmana opet prosua 2 boda a bija je bolji. u prvoj utakmici je bilo obrnuto.

U tome i je bit dena sta garaza nije ko druge ekipe vec vlada red i taj red se treba postovat neki su se malo al samo malo oglusili na taj red i to je to nemoramo zalit za nicim mi imamo jos sansu i dok ta sansa postoji mi ce mo se borit ko i uvik nije bitno ko igra svi daju svoj maksimum.
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Sezona 2009/2010