2. liga mladi
Četvrtak 04.03.
15:50 Ambasador nekretnine - MNK Kman 1 ambasador uvik napaljen i neće pustit nikome
16:45 Credo banka - Oxa tisak 2 ako ovo bankari izgube mogli bi i oni uć u probleme jer sve gube
17:45 MNK Oliva - Smrdečija 1 oliva ovo mora dobit ako oće ostat ali i ovi iz smrdečije ne puštaju
20:45 Colo Colo - Garaža Pujanke 1 garaža igra dobro ja bi reka i bolje nego u 1.dilu ali ubili ih smišni golovi.
21:40 Klinika Sućidar - Pismon zvati 1 klinika sa ovin blizu sigurnog opstanka
22:35 Artem - Daler 2 daler sve dobija ali bilo bi za prvenstvo dobro da artem štagoda uzme
Nedjelja 07.03.
17:45 Parna mastiona - Grm & Tunj 1 parna se bori za u ligu više grmovce nije više puno briga kako će odigrat do kraja i ovo bi bilo najveće iznenađenje ako ne bude ovako iako se po tablici ne bi reklo.
radi zanimljivosti u borbi za vrh najbolji rasplet ovog kola bi bija poraz dalera nerješeno garaže a pobjede parne ambasadora i smrdećije
a kad bi gledali zanimljvost za opstanak najbolje poraz artema i klinike nerješeno kmana a pobjede olive i pismonzvati
15:50 Ambasador nekretnine - MNK Kman 1 ambasador uvik napaljen i neće pustit nikome
16:45 Credo banka - Oxa tisak 2 ako ovo bankari izgube mogli bi i oni uć u probleme jer sve gube
17:45 MNK Oliva - Smrdečija 1 oliva ovo mora dobit ako oće ostat ali i ovi iz smrdečije ne puštaju
20:45 Colo Colo - Garaža Pujanke 1 garaža igra dobro ja bi reka i bolje nego u 1.dilu ali ubili ih smišni golovi.
21:40 Klinika Sućidar - Pismon zvati 1 klinika sa ovin blizu sigurnog opstanka
22:35 Artem - Daler 2 daler sve dobija ali bilo bi za prvenstvo dobro da artem štagoda uzme
Nedjelja 07.03.
17:45 Parna mastiona - Grm & Tunj 1 parna se bori za u ligu više grmovce nije više puno briga kako će odigrat do kraja i ovo bi bilo najveće iznenađenje ako ne bude ovako iako se po tablici ne bi reklo.
radi zanimljivosti u borbi za vrh najbolji rasplet ovog kola bi bija poraz dalera nerješeno garaže a pobjede parne ambasadora i smrdećije
a kad bi gledali zanimljvost za opstanak najbolje poraz artema i klinike nerješeno kmana a pobjede olive i pismonzvati
kako večeras. bilo je pisalo sljedeću nedilju. ali ako je to je normalno bilo za oćekivat. žal mi je jedino garažista protiv kojih svi igraju ozbiljno valjda zbog radića i protiv dalera jer ih baš ne vole al njih mi nije žal.
zato ja mislin da niti daler neće bit prvak neka ima prednost nego parna a daler drugi. ispast će oliva i pismon zvati.
zato ja mislin da niti daler neće bit prvak neka ima prednost nego parna a daler drugi. ispast će oliva i pismon zvati.
WITSCHGE napisao:WITSCHGE napisao:COLO COLO - GARAŽA PUJANKE 1
i opet COLO COLO - GARAŽA PUJANKE 1
colo colo - garaža pujanke 1
i pipinjo crveni karton,zbog ( kako i stoji u zadnjoj poruci ) tučnjave droge i slično s tim da mu treba uzet krv na kontrolu
Zadnja izmjena: WITSCHGE; 01 ožu 2010, 14:27; ukupno mijenjano 1 put/a.
Najvjerniji UVIJEK DOLAZE I OSTAJU.....
WITSCHGE napisao:WITSCHGE napisao:WITSCHGE napisao:COLO COLO - GARAŽA PUJANKE 1
i opet COLO COLO - GARAŽA PUJANKE 1
i pipinjo crveni karton,zbog ( kako i stoji u zadnjoj poruci ) tučnjave droge i slično s tim da mu treba uzet krv na kontrolu:lol:
pipinjo kaznu sluzu zbog toga alkohol droga tucnjave ovo onno
.........NAŠ ŽIVOT JE KOCKANJE,KURVE I TUČNJAVE,ALKOHOL DROGA I TO JE SVE JA TE VOLIM HAJDUČE.......
pipinjo napisao:WITSCHGE napisao:WITSCHGE napisao:i opet COLO COLO - GARAŽA PUJANKE 1
i pipinjo crveni karton,zbog ( kako i stoji u zadnjoj poruci ) tučnjave droge i slično s tim da mu treba uzet krv na kontrolu:lol:
pipinjo kaznu sluzu zbog toga alkohol droga tucnjave ovo onno
nisi zaspa ,viđen si i pada ti cijena....
dena napisao:17:45 Parna mastiona - Grm & Tunj 1 parna se bori za u ligu više grmovce nije više puno briga kako će odigrat do kraja i ovo bi bilo najveće iznenađenje ako ne bude ovako iako se po tablici ne bi reklo.
Dena nebi se zelia puno misat ali ovo sta si napisa nemoj vise nikad ni pomislit.Ocigledno ne poznajes Grm & Tunj.
S ovakvim razmisljanjem "vridas" sve sadasnje,bivse a i buduce igrace Grm & Tunj-a.
Zivia.
Hajduk Split
10 napisao:Ambasador-Kman X
Credo-Oxa 1X
Colo-Garaza Pujanke 2
Klinika-Pismon zvati 1
Artem-Daler 2
COLO COLO - GARAŽA 1 moj 10 1 I prva dva mjesta se zakuhavaju...
Zadnja izmjena: WITSCHGE; 04 ožu 2010, 13:57; ukupno mijenjano 1 put/a.
WITSCHGE napisao:10 napisao:Ambasador-Kman X
Credo-Oxa 1X
Colo-Garaza Pujanke 2
Klinika-Pismon zvati 1
Artem-Daler 2
COLO COLO - GARAŽA 1 moj 10 1 I prva dva mjesta se zakuhavaju...
COCA COLA -GARAZA 2 IMAT CE VELIKU PODRSKU SA TRIBINA!
.........NAŠ ŽIVOT JE KOCKANJE,KURVE I TUČNJAVE,ALKOHOL DROGA I TO JE SVE JA TE VOLIM HAJDUČE.......