FAQ  •  Registracija  •  Login

3. liga mladi

<<

TRUHLJO

Novi član

Post 15 vel 2010, 20:51

sta se tice ove sezone najbolje bi bilo da se sve ekipe dogovore da se ekipi HOTEL RODGONDO unaprijed omoguci osvajanje titule kako bi se barem nama koji se borimo za opstanak omogucio regularan nastavak natjecanja.S tim prijedlogom bi se naravno trebale sloziti ekipe koje su u borbi za vrh a kojima je nadam se,ipak na prvom mjestu gustanje u balunu i druzenje a ne usiljeno osvajanje titule.
Nadalje,imenovana ekipa je jedna sasvim solidna nogometna druzina,kojoj je(KAKO SAM I PRIJE NAGLASAVAO) ipak najjaca strana LOGISTIKA.Siguran sam da cu ovim komentarom izazvati bijes kod njihovih clanova ma koliko se oni trudili uvjerit svijet da je ignoriranje najbolja taktika.
Gospodo,da je ŠETAĆ svoje susrete odgađa svaki put kada je u nemogucnosti doci bio NOVACIC(kronicne upale konstruktora),debelo bi in gledali u leđa.
Isto tako,mogla je GRADSKA proslo kolo kada su im nedostajala 4 glavna igraca(doduse dvojica zbog kartona)odgodit dvoboj protiv pravasa te se ocistit u utakmici protiv ipak bitno slabije zagore.ali,njihovom sefu,gospodinu MIRKU,takve radnje ne padaju na pamet(sto mi je osobno u prolazu rezolutno potvrdio).

AJMO HUSREFE-UDARAJ
<<

Član

Post 15 vel 2010, 21:08

da je baba musko ima bi 3 dide
<<

ZLATARIJA DVORNIK

Česti član

Post 15 vel 2010, 21:12

ZNALI TKO REZULTATE I KOJE SU UTAKMICE ODIGRANE?
<<

husref musemić

Član

Post 15 vel 2010, 21:16

zaista nevjerovatno, pa frafooo ne znam odakle tolika gorčina i ogorčenost spram hoteljera i pogotovo brothersa koji su alfa i omega te momčadi, cijenjena gospoda su pozitivni sportski entuziasti i zanesenjaci koji svoju ljubav spram futsalu žele pretočiti u što bolji rezultat na terenu.....ja osobno ne želim prihvatit te vaše konstatacije i to što pokušavate plasirati tezu da je prvenstvo NE REGULARNO....zaista Vam to nije potrebno jer sam pogled na prvenstvenu ljestvicu Vam sugerira tko je killing maschine......molim vas pojasnite mi termin kronična upala konstruktora.........Vaš Husref Musemić Huso....
--------------------------------------------------
odabrao Đelo Hadžiselimović
<<

Član

Post 15 vel 2010, 21:20

ode ti se ne pise bas o tome :D hsp dobija ja mislin,gradska,mornari i vi
<<

trica

Novi član

Post 15 vel 2010, 21:22

ZLATARIJA DVORNIK napisao:ZNALI TKO REZULTATE I KOJE SU UTAKMICE ODIGRANE?

imaš na stranici od udruge
<<

ZLATARIJA DVORNIK

Česti član

Post 15 vel 2010, 21:32

FALA TRICA.NIJE BILO MALOPRI
<<

gavra stari plac

VIP član

Post 15 vel 2010, 22:04

neprimjetni napisao:
lorko11 napisao:Ljudi ja stvarno ne znam šta vam je........ Evo da i ja rečem nešto u vezi odgode... Da rotondo nije odgodija utakmicu odgodili bi je mi jer nas uopće nema za igrat, malo kartoni , malo ozljede tako da postoji velika mogućnost da ni ovu subotu ne igramo... Ali ako nas bude 5 idemo u boj ka i uvik do sada... 8 utakmica ove sezone bez zamjene........ Dat cemo sve od sebe da se spasimo iako je to realno gledajuci jako tesko, ali nada zadnja umire... Ali ako ispadnemo iduce godine krecemo put povratka u ovu ligu di nam je po kvaliteti misto ali po ozbiljnosti nije ni blizu... POZDRAV

E sad šta se tiče odgoda mislim da to nije nimalo fer ni sportski, a ni regularno jer bi vjerovatno sve ekipe tile igrat kompletne. Ja se sićan kad san, prije par sezona, dva puta putova iz srca Istre da bi doša na utakmicu samo da bi nas bilo 5 i mogli počet utakmicu, a nakon utakmice natrag u Istru. Jednom je bilo baš protiv Lorkove ekipe, bilo nas je sa svih strana, Grupa TNT je bila dječja priča za nas, bez golmana, bez rezervi, bez snage i dobili smo ih. I masu puta je ove sezone liga ličila na ligu KBC-a Split, ali to je draž. Zato se i ne može reć ko će bit prvi, ko u Ligu prvaka, ko u Uefu, ko Intertoto, a ko u 4 ligu.

u potpunosti se slazen sa neprimjetnin sta se tice odgadanja, to bi trebalo bit samo u nekim krajnjin slucajevima a ne radi toga sta nekome fale igraci, a i smisno mi je da se odgada radi prijateljske utakmice hajduka
<<

ZLATARIJA DVORNIK

Česti član

Post 15 vel 2010, 22:21

neki su na drogama i pucaju ih filmovi
<<

guily

Česti član

Post 15 vel 2010, 23:20

ZLATARIJA DVORNIK napisao:ZNALI TKO REZULTATE I KOJE SU UTAKMICE ODIGRANE?

Gradska - Zagora 6:3
I pape i dida bili su Torcida!!!
<<

AUTO SIMPET

VIP član

Post 16 vel 2010, 09:26

jebako napisao:jadna je ta liga ca ste je vi osvoili pa ko je tu igra?prelosi ste i vasa je realnost 4liga pa bi ti bilo boje da se polako spremas za tu ligu ca ces je igrat dogodine nego da provociras druge jude odi po forumu.ima bit da se drzis one kud svi tu i mali mujo pa sise uvatia rotonda.gledaj svoa posla a ovo pusti meni
a i ovi iz rotonda minisu jasni,prvi su na tablici a boje se ovih sa dna odgodili sa skalicama tili odgodit sa bilima a sad bi i odgodili sa zagorom.jad i cemer nema sta najslabie ekipe in utirale straj u kosti

Pišeš gluposti! Šta ti misliš da se mi nekog bojimo? Sa BILI 9 nismo ni pokušavali odgodit, nećemo ni sa zagorakisima, al ti očito bolje znaš od mene. Jad i čemer je ovi forum. Nekada je bila dobra ekipa, dobra zajebancija, a sad je prčija nekoliko likova koji žele posvađat ekipe. Zato i nastojim što manje komentirat jer mi je sve ovo postalo jadno...a vidim da su isto postupili i neki drugi korektni forumaši. Njih ovim putem pozdravljam!
<<

husref musemić

Član

Post 16 vel 2010, 11:53

Velike ste riječi upotrijebili gospodine auto-simpet...mislim da ovo nije brothers forum nego forum sviju nas i nije pošteno a u najmanju ruku ljudski i civilizirano nas proglasti nekorektnim a sebe i svoje istomišljenike staviti na piedesstali i sam sebe proglasiti korektnim...prčija pa ako ti tako smatraš možeš slobodno otići sa foruma...iz dana u dan sve me više razočaravaš u svakom pogledu...Husref Musemić Huso......
Zadnja izmjena: husref musemić; 16 vel 2010, 13:29; ukupno mijenjano 1 put/a.
--------------------------------------------------
odabrao Đelo Hadžiselimović
<<

trica

Novi član

Post 16 vel 2010, 13:04

zna li ko kad se igraju odgođene utakmice?
lorko kad vi igrate
<<

ZLATARIJA DVORNIK

Česti član

Post 16 vel 2010, 19:13

VIDEO BILI 9:ZLATARIJA NA BLOGU
<<

forza morocco

VIP član

Post 16 vel 2010, 23:27

ZLATARIJA DVORNIK napisao:VIDEO BILI 9:ZLATARIJA NA BLOGU

Sve lipi golovi, od prvog do zadnjeg...a vidin da ste se i pojačali na golu...vrlo bitno za ambicije ulaska u ligu više...
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Sezona 2009/2010