2. liga mladi
jmijac-4 napisao:Vice ColoColo napisao:Bija san na centru jer su sva 4 moja igraca bila u njihovih 9m, a ja sam izasa pokrit eventualni odbijeni balun i njihovog igraca u offsideu. Nazalost umisto cistog suta sa 8m imali smo dodavanje i dribling pa izgubljeni balun, a ja san ispa pizda... To je stvar koncepcije, mislim da nisam falija iduci put cu napravit isto.
Na kraju je ostalo 4:2. Cestitam Parnoj na pobijedi, a nama ostaje smislit kako da natiramo vecinu igraca da pucaju na branku...
Jesi primjetija kako forum automatski više ne zamjenjuje spominjanje muških i ženskih organa? Valjda je i to jedan od razloga pojave svih ovih novonastalih provokatora na forumu...
Bice ovo forum s naprednim AI algoritmom tako da razlikuje karakternu osobinu od spolnog organa
Vice ColoColo napisao:Bija san na centru jer su sva 4 moja igraca bila u njihovih 9m, a ja sam izasa pokrit eventualni odbijeni balun i njihovog igraca u offsideu. Nazalost umisto cistog suta sa 8m imali smo dodavanje i dribling pa izgubljeni balun, a ja san ispa pizda... To je stvar koncepcije, mislim da nisam falija iduci put cu napravit isto.
Na kraju je ostalo 4:2. Cestitam Parnoj na pobijedi, a nama ostaje smislit kako da natiramo vecinu igraca da pucaju na branku...
Šta bi reka Aljoša treba se opustit i igrat,Uživat u balunu....
Najvjerniji UVIJEK DOLAZE I OSTAJU.....
Vice ColoColo napisao:jmijac-4 napisao:Vice ColoColo napisao:Bija san na centru jer su sva 4 moja igraca bila u njihovih 9m, a ja sam izasa pokrit eventualni odbijeni balun i njihovog igraca u offsideu. Nazalost umisto cistog suta sa 8m imali smo dodavanje i dribling pa izgubljeni balun, a ja san ispa pizda... To je stvar koncepcije, mislim da nisam falija iduci put cu napravit isto.
Jesi primjetija kako forum automatski više ne zamjenjuje spominjanje muških i ženskih organa? Valjda je i to jedan od razloga pojave svih ovih novonastalih provokatora na forumu...
Bice ovo forum s naprednim AI algoritmom tako da razlikuje karakternu osobinu od spolnog organa
Da,al još taj AI algoritam ne razumi dalmatinsku ironiju koja je gora od spominjanja već prije navedenih organa.Treba forum reprogramirat
Živija profesionalni amaterizam!:cool:
20:45 Artem - Klinika Sucidar 6:1
Ne mogu se sad sitit je li rezultat točan, ali nije ni bitno, uvjerljiva pobjeda žutih...
21:40 Smrdecija - MNK Kman 7:3 ...još jedna uvjerljiva pobjeda... Kman je povea i dobro su se držali do prvog primljenog gola... nakon toga potop u svakom pogledu, puno toga tu ne štima... Smrdečija je ipak jača kad skupa igraju Marin i Matija...još kad Keza upali motore....
22:35 MNK Oliva - Pismon zvati 1:0 u 5. minuti...
Ne mogu se sad sitit je li rezultat točan, ali nije ni bitno, uvjerljiva pobjeda žutih...
21:40 Smrdecija - MNK Kman 7:3 ...još jedna uvjerljiva pobjeda... Kman je povea i dobro su se držali do prvog primljenog gola... nakon toga potop u svakom pogledu, puno toga tu ne štima... Smrdečija je ipak jača kad skupa igraju Marin i Matija...još kad Keza upali motore....
22:35 MNK Oliva - Pismon zvati 1:0 u 5. minuti...
Vice... sitin se svako drugi dan, ali onda za minutu ponovo zaboravin... jbga... hm, kako će ovo algoritam prevest? 
Zadnja izmjena: forza morocco; 25 vel 2010, 23:47; ukupno mijenjano 1 put/a.
Nazalost,da si dva gola pa te nisam moga cijepit za pivo..ali te imam cijepit za stosta drugo.Nisi ti los,ali nisi uvijek ni u pravu i nekad moras prihvatit stvari kad ti se i ne cine najlogicnije.Izlazak na protivnika odmah na njegovoj polovini,samo u jednom napadu ne znaci stalno pressing nego samo taj napad da nas protivnik ne uhvati na sirokom prostoru,a ima igrace kalibra Matije koji to u 5 koraka pretrci i dobre asistente.To treba odmah sprijecit.Zvanje time outa u 1 ili 15 minuti je stvar voditelja u kojeg trebas imat povjerenja jer ako je zvao time out znaci da ga je zvao s-RAZLOGOM,bez obzira sta je treca minuta i nemas sta komentirat.Ponasanje prema suigracima treba bit stimulativno i disponirajuce,a ne prigovarat,i kad pogrijese ohrabrit ih,a ne demoralizirat.Znam da ti ne mislis lose samo to krivo prezentiras.Sto se same utakmice tice,poraz,moze se vec i nazvat Kmanski sindrom..primanje jeftinih golova,a enigma kako dat gol i na samog vratara,zavrsit kontru 3 na 1,cak je bolje da to nemamo jer obicno onda umjesto da damo-primimo gol,kao i danas.Najveci protivnik smo sami sebi i ovo stvarno postaje preeesmjesno,do prije 5 kola,nije nas isao rezultat ali smo imali igru,tad se i imas cemu nadat,a kad nemas igru..Di je nestala?U ne treniranju i ne dolascima igraca i medjusobnim nepostovanjem,jer da se postujete i da ste klapa onda ne bi zugali ko je vise pogrijesio nego bi se trsili pomoc jedan drugome.Malo oduzih,a neki neka razmisle o ovom sto sam napisao,mislim na igrace Kmana.
F-OFF!!!
dinko ka prvo ja poludin jer se uvik stavin 101% i onda vidin neke koji dodu samo odradit i boli ih brige ili umru od straja svaku utakmicu. naravno da cu poludit. ne mos ocekivat pomoc jedan drugome kad mi je dovoljna izjava andrije: sta ti deres da ti se pomaze kad ide jedan na jedan na tebe, al se bojis? sta cu ti pomagat. to sve govori, a svakome dupliran, a kad triba meni onda nema nikoga i naravno da cu tu izgubit zivce. sta se tice tog tvog deranja izadi, bas zato sta matija moze u 1 dodiru izigrat sve, kad je njihov aut i vodimo 1-0 onda se imamo povuc u kucicu pa na kontru,a ne izac na njih da nas izigraju
PARNI POGON napisao:Parna Mastiona : Colo Colo 4:2
Dobra zanimljiva, fer utakmica s dosta sansi, na kraju mi mirniji u zavrsnici...
Fer svakako, zanimljiva možda ali dobra nikako!
Previše smo komplicirali i nismo znali povest kad smo tribali u prvom poluvremenu. Spretno i sretno ste nas kaznili sa 2 gola dok smo imali dominaciju.
Nikako ne možemo bit zadovoljni s odigranim. Po mom mišljenju, unatoč pobjedi, ne možete ni vi bit zadovoljni prikazanom igrom. To nije dovoljno za viši rang. Gleda san vas u puno boljim izdanjima pa virujen da je ovo iznimka i da ipak možete ostvarit taj cilj... Sritno!
Čestitam na pobjedi i korektnoj igri.