FAQ  •  Registracija  •  Login

2. liga mladi

<<

Batuda

Novi član

Post 25 vel 2010, 19:53

pa naravno javna je tajna da je garaza u velikim problemima
<<

Vice ColoColo

VIP član

Post 25 vel 2010, 19:57

jmijac-4 napisao:
Vice ColoColo napisao:Bija san na centru jer su sva 4 moja igraca bila u njihovih 9m, a ja sam izasa pokrit eventualni odbijeni balun i njihovog igraca u offsideu. Nazalost umisto cistog suta sa 8m imali smo dodavanje i dribling pa izgubljeni balun, a ja san ispa pizda... To je stvar koncepcije, mislim da nisam falija iduci put cu napravit isto.
Na kraju je ostalo 4:2. Cestitam Parnoj na pobijedi, a nama ostaje smislit kako da natiramo vecinu igraca da pucaju na branku...

Jesi primjetija kako forum automatski više ne zamjenjuje spominjanje muških i ženskih organa? Valjda je i to jedan od razloga pojave svih ovih novonastalih provokatora na forumu...

Bice ovo forum s naprednim AI algoritmom tako da razlikuje karakternu osobinu od spolnog organa ;)
<<

PARNI POGON

Novi član

Post 25 vel 2010, 20:26

Parna Mastiona : Colo Colo 4:2

Dobra zanimljiva, fer utakmica s dosta sansi, na kraju mi mirniji u zavrsnici...
<<

niđo

Član

Post 25 vel 2010, 22:34

georgebest napisao:http://www.youtube.com/watch?v=tBrUjvONIr

A ALE....

????????
LCD Soundsystem-All My Friends
<<

WITSCHGE

VIP član

Post 25 vel 2010, 22:47

Vice ColoColo napisao:Bija san na centru jer su sva 4 moja igraca bila u njihovih 9m, a ja sam izasa pokrit eventualni odbijeni balun i njihovog igraca u offsideu. Nazalost umisto cistog suta sa 8m imali smo dodavanje i dribling pa izgubljeni balun, a ja san ispa pizda... To je stvar koncepcije, mislim da nisam falija iduci put cu napravit isto.
Na kraju je ostalo 4:2. Cestitam Parnoj na pobijedi, a nama ostaje smislit kako da natiramo vecinu igraca da pucaju na branku...

Šta bi reka Aljoša treba se opustit i igrat,Uživat u balunu....
Najvjerniji UVIJEK DOLAZE I OSTAJU.....
<<

jmijac-4

VIP član

Post 25 vel 2010, 23:13

Vice ColoColo napisao:
jmijac-4 napisao:

Jesi primjetija kako forum automatski više ne zamjenjuje spominjanje muških i ženskih organa? Valjda je i to jedan od razloga pojave svih ovih novonastalih provokatora na forumu...

Bice ovo forum s naprednim AI algoritmom tako da razlikuje karakternu osobinu od spolnog organa ;)

Da,al još taj AI algoritam ne razumi dalmatinsku ironiju koja je gora od spominjanja već prije navedenih organa.Treba forum reprogramirat :D
Živija profesionalni amaterizam!:cool:
<<

forza morocco

VIP član

Post 25 vel 2010, 23:45

20:45 Artem - Klinika Sucidar 6:1

Ne mogu se sad sitit je li rezultat točan, ali nije ni bitno, uvjerljiva pobjeda žutih...

21:40 Smrdecija - MNK Kman 7:3 ...još jedna uvjerljiva pobjeda... Kman je povea i dobro su se držali do prvog primljenog gola... nakon toga potop u svakom pogledu, puno toga tu ne štima... Smrdečija je ipak jača kad skupa igraju Marin i Matija...još kad Keza upali motore....

22:35 MNK Oliva - Pismon zvati 1:0 u 5. minuti...
<<

forza morocco

VIP član

Post 25 vel 2010, 23:47

Vice... sitin se svako drugi dan, ali onda za minutu ponovo zaboravin... jbga... hm, kako će ovo algoritam prevest? :)
Zadnja izmjena: forza morocco; 25 vel 2010, 23:47; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

artem2

Česti član

Post 26 vel 2010, 00:38

ARTEM - KLINIKA SUĆIDAR 6 : 1 (1 : 0), napokon odigrali dobru obranu i zasluženo dobili....

MNK OLIVA - PISMON ZVATI 3 : 3
<<

10

VIP član

Post 26 vel 2010, 00:39

svaka cast smrdeciji na zasluzenon razbijanju, a nama ostaje da se tresemo da zadnje sekunde ove lige jer smo OČAJNI
<<

DON FABIO

VIP član

Post 26 vel 2010, 01:46

Nazalost,da si dva gola pa te nisam moga cijepit za pivo..ali te imam cijepit za stosta drugo.Nisi ti los,ali nisi uvijek ni u pravu i nekad moras prihvatit stvari kad ti se i ne cine najlogicnije.Izlazak na protivnika odmah na njegovoj polovini,samo u jednom napadu ne znaci stalno pressing nego samo taj napad da nas protivnik ne uhvati na sirokom prostoru,a ima igrace kalibra Matije koji to u 5 koraka pretrci i dobre asistente.To treba odmah sprijecit.Zvanje time outa u 1 ili 15 minuti je stvar voditelja u kojeg trebas imat povjerenja jer ako je zvao time out znaci da ga je zvao s-RAZLOGOM,bez obzira sta je treca minuta i nemas sta komentirat.Ponasanje prema suigracima treba bit stimulativno i disponirajuce,a ne prigovarat,i kad pogrijese ohrabrit ih,a ne demoralizirat.Znam da ti ne mislis lose samo to krivo prezentiras.Sto se same utakmice tice,poraz,moze se vec i nazvat Kmanski sindrom..primanje jeftinih golova,a enigma kako dat gol i na samog vratara,zavrsit kontru 3 na 1,cak je bolje da to nemamo jer obicno onda umjesto da damo-primimo gol,kao i danas.Najveci protivnik smo sami sebi i ovo stvarno postaje preeesmjesno,do prije 5 kola,nije nas isao rezultat ali smo imali igru,tad se i imas cemu nadat,a kad nemas igru..Di je nestala?U ne treniranju i ne dolascima igraca i medjusobnim nepostovanjem,jer da se postujete i da ste klapa onda ne bi zugali ko je vise pogrijesio nego bi se trsili pomoc jedan drugome.Malo oduzih,a neki neka razmisle o ovom sto sam napisao,mislim na igrace Kmana.
F-OFF!!!
<<

josip_radic

Stari član

Post 26 vel 2010, 02:06

A Oxa mete i ne vidi se kraj toj seriji...
<<

10

VIP član

Post 26 vel 2010, 02:16

dinko ka prvo ja poludin jer se uvik stavin 101% i onda vidin neke koji dodu samo odradit i boli ih brige ili umru od straja svaku utakmicu. naravno da cu poludit. ne mos ocekivat pomoc jedan drugome kad mi je dovoljna izjava andrije: sta ti deres da ti se pomaze kad ide jedan na jedan na tebe, al se bojis? sta cu ti pomagat. to sve govori, a svakome dupliran, a kad triba meni onda nema nikoga i naravno da cu tu izgubit zivce. sta se tice tog tvog deranja izadi, bas zato sta matija moze u 1 dodiru izigrat sve, kad je njihov aut i vodimo 1-0 onda se imamo povuc u kucicu pa na kontru,a ne izac na njih da nas izigraju
<<

Toma

Član

Post 26 vel 2010, 08:56

PARNI POGON napisao:Parna Mastiona : Colo Colo 4:2

Dobra zanimljiva, fer utakmica s dosta sansi, na kraju mi mirniji u zavrsnici...

Fer svakako, zanimljiva možda ali dobra nikako!
Previše smo komplicirali i nismo znali povest kad smo tribali u prvom poluvremenu. Spretno i sretno ste nas kaznili sa 2 gola dok smo imali dominaciju.
Nikako ne možemo bit zadovoljni s odigranim. Po mom mišljenju, unatoč pobjedi, ne možete ni vi bit zadovoljni prikazanom igrom. To nije dovoljno za viši rang. Gleda san vas u puno boljim izdanjima pa virujen da je ovo iznimka i da ipak možete ostvarit taj cilj... Sritno!
Čestitam na pobjedi i korektnoj igri.
<<

wonderkid

Član

Post 26 vel 2010, 10:36

josip_radic napisao:A Oxa mete i ne vidi se kraj toj seriji...

da mete...... bilo je i vrime da se probudimo....
čak su i "sikire" počele igrat :) ....
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Sezona 2009/2010