3. liga mladi
guily napisao:a i ti ne pizdi, ne boj se vidimo se ubrzo
p.s ako ne odgodite
Lipo pišeš,nema šta...
Ja ničim nisam uvridija ni tebe ni tvoju ekipu.Iznia sam činjenice vezane isključivo uz moju ekipu i tzv.odgode koje nam se pripisuju i stvarno ne vidim razloga čemu ovakve riči.Gledaj sebe i svoje,a mene i moju ekipu ostavi na miru.
PS.protiv vas smo već odgodili,to je gotova stvar.Previše vas se bojimo
PAGO : Aj se prestani pravit pametan.. , Renato prijatelju,neugodno si me razočara...
je vidi se kako lipo pises, neznan ocito ste postali paranoicni od ovih husa,truhlja, jebaka i ostalih likova pa onda mislis da su svi kontra vas , kakve uvrede ekipe ??? ja nigdi nisan spominja ekipu rotonda , niti san koga od vas imenova a ti si se mene odma uvatia cin san progovoria o odgodama!!
KOji ste vi tu faktor da van se nemoze nista prigovorit , sta bi ti da se pise o vama samo sa pohvalama?? aj spustite se malo na zemlju!!
je vidi se kako lipo pises, neznan ocito ste postali paranoicni od ovih husa,truhlja, jebaka i ostalih likova pa onda mislis da su svi kontra vas , kakve uvrede ekipe ??? ja nigdi nisan spominja ekipu rotonda , niti san koga od vas imenova a ti si se mene odma uvatia cin san progovoria o odgodama!!
KOji ste vi tu faktor da van se nemoze nista prigovorit , sta bi ti da se pise o vama samo sa pohvalama?? aj spustite se malo na zemlju!!
Zadnja izmjena: guily; 14 vel 2010, 17:00; ukupno mijenjano 1 put/a.
I pape i dida bili su Torcida!!!
PAGO napisao:guily napisao:a i ti ne pizdi, ne boj se vidimo se ubrzo
p.s ako ne odgodite
Lipo pišeš,nema šta...
Ja ničim nisam uvridija ni tebe ni tvoju ekipu.Iznia sam činjenice vezane isključivo uz moju ekipu i tzv.odgode koje nam se pripisuju i stvarno ne vidim razloga čemu ovakve riči.Gledaj sebe i svoje,a mene i moju ekipu ostavi na miru.
PS.protiv vas smo već odgodili,to je gotova stvar.Previše vas se bojimo
PAGO NE PITI PUNO SOKA MANTA TI SE PA NE ČITAŠ ŠTA JE GIULY KOMENTIRA!!!
Čovik je reka da je to NORMALNO i da svak radi onako kako misli da je najbolje za njega!!
DA IGRAN MALO BOLJE BIJA BI KA ČOVIK SA SLIKE 
Prijatelju,Renato je napisa da je njemu poznato kako smo mi više utakmica odgodili a ja sam mu samo lipo iznija činjenice koje su naše utakmice bile odgađane i iz kojih razloga.Ne skrivam ništa i ne želim da se mene i moju ekipu gleda kao privilegirane u ovoj ligi.Utakmicu protiv Skalica smo odgodili jer se jednostavno nismo mogli skupit,a da nam utakmica nije odgođena jedan igrač bi igrao ozlijeđen samo zato da ne bi dobili negativan bod.Cijenim ekipu Skalice i razmišljanje tipa "lako ćemo mi s njima i u ovakvom sastavu" ne bi bilo u redu i to bi nam se sigurno odbilo o glavu.Uostalom,Skalice su nedavno dobile Bronxa a u našem međusobnom susretu iz prvog dila sezone su na poluvremenu imali 0:0.To dovoljno govori da su ekipa vridna respekta i da se ne smi protiv njih unaprid upisat bodove.
PAGO napisao:Prijatelju,Renato je napisa da je njemu poznato kako smo mi više utakmica odgodili
A brate dodi sebi dok imas kome , jel tvoj igrac sa zvjezdicama reka da ste odgodili samo jednu, a ja mu odgovoria da znan da je bilo vise i ti to i sam potvrdis !! ( 2 je vise od 1)
i u cemu je problem,
ko ti dira ekipu ???
ko ti dira prvenstvo ( pusti husu ) ???
samo jos nesto, prije 5-6 godina zagora je bila prva u tadasnjoj drugoj lizi, igrali smo u nedilju u 8 ujutro igrac nan se u subotu zeni, kum na vjenjcanju je isto igrac, na piru su jos i vratar i jos dva igraca, ali momci idu u pir sa torbama u 7 uri jutarnja kavica i u 8 sati
Zagora promet - Nina promozione 2:0
mislin da smo zavrsili sa ovin odgodama ,meni dopizdilo
I pape i dida bili su Torcida!!!
Guily i 2 kutije dnevno sta se nervirate na ovog jebaka. Zagora je ovu ligu osvojila prije 5 godina, a pocela skupa igrat prije 12, a ako Bog da igrat ce jos 12. Istina je malo smo ostarili i pola nas je vec za veterane, al bili smo uvjerljivo prvi u ligi puno jacoj od ove danasnje, igrali u istom sastavu, i zvali se isto ka i danas. Nemamo se sta kome dokazivat, niti se s kim prepirat. A sta se tice odgoda nek se svak bori za sebe kako zna, to sta nas uvik fali 5-6 nije niciji nego nas problem pa zato i jesmo tu di jesmo. Igrajmo mi i dalje i druzimo se, a pustimo ove nadobudne da se natjecu međusobno. Nogomet se igra u svim ligama, sve su to amateri bili oni prvi ili četrnaesti na tablici, u drugoj ili petoj ligi.
ne znam zašto sad salve naapda na hoteljere...mnogi su ljubomorni što sebi ne mogu priskrbiti epitet killing maschine...zar vi stvarno mislite da je prvoplasirana momčad šampionata odgodila utakmicu protiv posljednoplasirane momčadi zbog okrnjenog rostera, pa njihova druga postava je bolja od pola lige...ja sam uvjeren da imaju čvrste argumente i da su vodeči ljudi saveza donili pravednu odluku jer ipak mislim da ne mogu oni popustit pred pritiskom brothersa....
Zadnja izmjena: husref musemić; 14 vel 2010, 18:27; ukupno mijenjano 1 put/a.
--------------------------------------------------
odabrao Đelo Hadžiselimović
odabrao Đelo Hadžiselimović