josip_radic napisao:Da me sad netko pita tko ulazi u 1.ligu kazao bih sigurno Daler (koji opet pobjeđuje u serijama) i Parna (koju sreća ljubi, pobjede protiv Artema i Credo banke, spadaju u rubriku vjerovali ili ne) jer su u seriji pozitivnih rezultata, a mi u crnoj rupi iz koje ne naziremo svjetlo na kraju tunela.
Ovo mi se čini kao klasični primjer pile naopako, barem što se naše uloge tiče. S 4 boda zaostatka (doduše i utakmicom manje) govorit o tome kako smo mi sigurni putnici u 1. ligu je u najmanju ruku neozbiljno, pogotovo što u ovom drugom dijelu sezone igramo dosta slabo i u nijednoj utakmici ne možemo reć da smo favoriti. Do kraja ima još dosta utakmica, liga je dosta izjednačena i praktički svatko svakoga može dobit što daje dodatnu draž.
Osobno, mislim da će Daler zadržati jedno od vodeća dva mjesta, a zbog svoje organiziranosti smatram da je Garaža u najboljem položaju za dohvatit to drugo mjesto koje vodi u ligu više. Jasno da će svaka ekipa dati sve od sebe da napravi najbolji mogući rezultat, u tome i je smisao natjecanja.