5A liga mladi...
Jozo napisao:Šolta 40
Kman 40
Dvornik 40
Žrna 39
neka bolji ide dalje
Šolta ima još igrat sa Nekretnine, Novi život, Matan
Kman ima još igrat sa Magla, Čelopek, Nakić
Dvornik ima još igrat sa Novi život, Žrnovnica, Hotel more
Žrna ima još igrat sa Andora, Dvornik, Novi život
Neće bit nikome lako meni se čini
solta dobiva nekretnine i matana gubi od novog zivota 46
kman dobiva celopek i maglu gubi od nakica 46
dvornik po meni gubi bar 2 dakle otpadaju 41-44
mi tribamo dobit andoru i dvornik i nadat se opustenosti novog zivota iako smo bili jako blizu i prvi dio prvenstva tako da bit ce zajebano..jos bole ona 3 boda sta su nam skinili
Izgleda da nas čeka potpuno neizvjesna borba za 3.misto...prije posljednjeg kola sam smatrao kako će ŠOLTA završiti na tome mistu,ali su si porazom od ANDORE znatno zakomplicirali situaciju...s obzirom na broj bodova i raspored svih kandidata mislim da je trenutno DŠR KMAN u najpovoljnijoj situaciji jer ima gotovo sigurnih 6 bodova u dvobojima s MAGLOM i ČELOPEKOM...nešto slabije šanse dajem ŠOLTI,a DVORNIK 1474 i ŽRNOVNICA će jako teško do 3.mista jer imaju najteže protivnike,iako je sportski nadati se dok god postoje i teoretske šanse...
DŠR KMAN 45%
MNK ŠOLTA 25%
MNK ŽRNOVNICA 15%
DVORNIK 1474 15%
DŠR KMAN 45%
MNK ŠOLTA 25%
MNK ŽRNOVNICA 15%
DVORNIK 1474 15%
VIDIMO SE NA TRIBINAMA!!!
Runje napisao:hehehe josipe , mogu ti rec da mi je drago sta si opet falia prognozirat ishod nase utakmice)
e i skime igrate sad u subotu ?
a moj mladi i nadobudni runje neka te, ovajput ste me stvarno iznenadili, svaka čast!
igramo protiv elektroprijenosa
FRAFO napisao:Izgleda da nas čeka potpuno neizvjesna borba za 3.misto...prije posljednjeg kola sam smatrao kako će ŠOLTA završiti na tome mistu,ali su si porazom od ANDORE znatno zakomplicirali situaciju...s obzirom na broj bodova i raspored svih kandidata mislim da je trenutno DŠR KMAN u najpovoljnijoj situaciji jer ima gotovo sigurnih 6 bodova u dvobojima s MAGLOM i ČELOPEKOM...nešto slabije šanse dajem ŠOLTI,a DVORNIK 1474 i ŽRNOVNICA će jako teško do 3.mista jer imaju najteže protivnike,iako je sportski nadati se dok god postoje i teoretske šanse...
DŠR KMAN 45%
MNK ŠOLTA 25%
MNK ŽRNOVNICA 15%
DVORNIK 1474 15%
biće gusto, šolta se dosta sjeb... sad s ovim kiksom, kako stvari stoje izgleda da će bit ''dan d'' zadnje kolo u svakom smislu...
12:00 Nakić trade - Elektroprijenos 1
12:55 Hotel More - Matan i Jaranen 1X2 (Matan je počea puno bolje igrat drugi dio,a Hotel je u silaznoj putanji jer se skupit za
utakmice nemogu)
13:55 Andora - MNK Žrnovnica 1 (mislim da Veliki Runje skida nekih 95% udarca,a preporođeni igračići Andore zabijaju 5 komada
sigurno =D =D )
14:50 Nekretnine Šimić dom - MNK Šolta X (tome se barem nadam.Zavisi ko od igrača dođe-vridi za obe momčadi.)
15:50 Pekarnica Tešija - Čelopek 1 (mislim da je ovo jedinica ko neboder iako srce želi 2 =D =D )
16:45 Magla 02 - DŠR Kman X2 (stavia sam X jer nada umire zadnja,ali ipak mislim da će bit 2)
17:45 Novi život - Dvornik 1474 X2 (bar bi tako volia ako želimo ostat u utrci za 4 ligu,a i da pomognemo našim prijateljima iz
Nakić Trade da se malo odlipe od Novog Života i osvoje 5A ligu)
12:55 Hotel More - Matan i Jaranen 1X2 (Matan je počea puno bolje igrat drugi dio,a Hotel je u silaznoj putanji jer se skupit za
utakmice nemogu)
13:55 Andora - MNK Žrnovnica 1 (mislim da Veliki Runje skida nekih 95% udarca,a preporođeni igračići Andore zabijaju 5 komada
sigurno =D =D )
14:50 Nekretnine Šimić dom - MNK Šolta X (tome se barem nadam.Zavisi ko od igrača dođe-vridi za obe momčadi.)
15:50 Pekarnica Tešija - Čelopek 1 (mislim da je ovo jedinica ko neboder iako srce želi 2 =D =D )
16:45 Magla 02 - DŠR Kman X2 (stavia sam X jer nada umire zadnja,ali ipak mislim da će bit 2)
17:45 Novi život - Dvornik 1474 X2 (bar bi tako volia ako želimo ostat u utrci za 4 ligu,a i da pomognemo našim prijateljima iz
Nakić Trade da se malo odlipe od Novog Života i osvoje 5A ligu)
Nego bacimo se mi na prognozu:
12:00 Nakić trade / : / Elektroprijenos 1 (Nakić nastavlja sigurno brodit prema tituli)
12:55 Hotel More / : / Matan i Jaranen 2 (nikad protiv Matana)
13:55 Andora / : / MNK Žrnovnica 1x (Andora je upala u seriju pobjeda i igraju odlično,Žrnovnici treba pobjeda u borbi za 4. ligu,bit će odlična utakmica,ovaj 1x je malo i navijački)
14:50 Nekretnine Šimić dom / : / MNK Šolta 2 (Šolta neće dopustit novo iznenađenje,trobod je siguran)
15:50 Pekarnica Tešija / : / Čelopek 1 (Pekarnica je bolja momčad)
16:45 Magla 02 / : / DŠR Kman 2 (Kman ode ne smi izgubit bodove)
17:45 Novi život / : / Dvornik 1474 x2 (ovo je moje obećanje našem buntovniku,revolucionaru,prijatelju i prije svega izborniku koji se evo već drugi tjedan zaredom bori za prava studenata po bespućima drage nam metropole)
12:00 Nakić trade / : / Elektroprijenos 1 (Nakić nastavlja sigurno brodit prema tituli)
12:55 Hotel More / : / Matan i Jaranen 2 (nikad protiv Matana)
13:55 Andora / : / MNK Žrnovnica 1x (Andora je upala u seriju pobjeda i igraju odlično,Žrnovnici treba pobjeda u borbi za 4. ligu,bit će odlična utakmica,ovaj 1x je malo i navijački)
14:50 Nekretnine Šimić dom / : / MNK Šolta 2 (Šolta neće dopustit novo iznenađenje,trobod je siguran)
15:50 Pekarnica Tešija / : / Čelopek 1 (Pekarnica je bolja momčad)
16:45 Magla 02 / : / DŠR Kman 2 (Kman ode ne smi izgubit bodove)
17:45 Novi život / : / Dvornik 1474 x2 (ovo je moje obećanje našem buntovniku,revolucionaru,prijatelju i prije svega izborniku koji se evo već drugi tjedan zaredom bori za prava studenata po bespućima drage nam metropole)
12:00 Nakić trade / : / Elektroprijenos 1(mislin da tu neman sta komentirat)
12:55 Hotel More / : / Matan i Jaranen 1(Matan solidna momcad ali ovo je zadnji vlak Hotelu da uvati 4. ligu)
13:55 Andora / : / MNK Žrnovnica 2(izgleda da nece bit lako... dat cemo sve od sebe)
14:50 Nekretnine Šimić dom / : / MNK Šolta x(Subjektivno...
)
15:50 Pekarnica Tešija / : / Čelopek 1(Čelopek tu nema sanse..)
16:45 Magla 02 / : / DŠR Kman 2(rezultat +5 za Kman)
17:45 Novi život / : / Dvornik 1474 x(To je samo zato sta mi nemamo srice..
)
12:55 Hotel More / : / Matan i Jaranen 1(Matan solidna momcad ali ovo je zadnji vlak Hotelu da uvati 4. ligu)
13:55 Andora / : / MNK Žrnovnica 2(izgleda da nece bit lako... dat cemo sve od sebe)
14:50 Nekretnine Šimić dom / : / MNK Šolta x(Subjektivno...
15:50 Pekarnica Tešija / : / Čelopek 1(Čelopek tu nema sanse..)
16:45 Magla 02 / : / DŠR Kman 2(rezultat +5 za Kman)
17:45 Novi život / : / Dvornik 1474 x(To je samo zato sta mi nemamo srice..
12:00 Nakić trade / : / Elektroprijenos 1 (platili smo struju,nadam se da nas nece kaznit iz elektroprijenosa)
12:55 Hotel More / : / Matan i Jaranen 1x (matan je dobar,jaranen takoder ali dosla su toplija vremena i to odgovara hotel moru)
13:55 Andora / : / MNK Žrnovnica 2 (zrnovnici se otvorilo dosta toga,mislim da ce to iskoristit,jer su po kvaliteti 3.momcad lige)
14:50 Nekretnine Šimić dom / : / MNK Šolta 2 (solta ce tesko dvaput kiksat)
15:50 Pekarnica Tešija / : / Čelopek 1 (tesija,tesija,tesija...)
16:45 Magla 02 / : / DŠR Kman 2 (josipa lisac ce tesko zapjevat u ovoj utakmici,prica se da igraci kmana se ozbiljno pripremaju za vecu ligu)
17:45 Novi život / : / Dvornik 1474 1 (navijam za dvornik jer su nam sparing partneri,ali tesko ce do boda)
Idemo po tri pobjede i po pehar koji smo zasluzili,nece bit lako,jer smo pod pritiskom,dakle nema vise kikseva,ali tu cemo pokazat koliko smo jaki ili nismo..vise o nama na http://www.nakictrejd.bloger.hr/!!!!!!!!pozdrav svima...
12:55 Hotel More / : / Matan i Jaranen 1x (matan je dobar,jaranen takoder ali dosla su toplija vremena i to odgovara hotel moru)
13:55 Andora / : / MNK Žrnovnica 2 (zrnovnici se otvorilo dosta toga,mislim da ce to iskoristit,jer su po kvaliteti 3.momcad lige)
14:50 Nekretnine Šimić dom / : / MNK Šolta 2 (solta ce tesko dvaput kiksat)
15:50 Pekarnica Tešija / : / Čelopek 1 (tesija,tesija,tesija...)
16:45 Magla 02 / : / DŠR Kman 2 (josipa lisac ce tesko zapjevat u ovoj utakmici,prica se da igraci kmana se ozbiljno pripremaju za vecu ligu)
17:45 Novi život / : / Dvornik 1474 1 (navijam za dvornik jer su nam sparing partneri,ali tesko ce do boda)
Idemo po tri pobjede i po pehar koji smo zasluzili,nece bit lako,jer smo pod pritiskom,dakle nema vise kikseva,ali tu cemo pokazat koliko smo jaki ili nismo..vise o nama na http://www.nakictrejd.bloger.hr/!!!!!!!!pozdrav svima...
14:00 Nakić - HEP 2 (izgleda da pola momčadi ide okopavat neke krumpire našem sugiraču i čini mi se da ne znaju šta ih čeka... neće moć ni na bus sist a kamoli odigrat po ovoj vrućini..)
14:55 H. More - Matan i jaranen 12 ( more dosta ovisi o malom kralju Olimpa tj njegovim dolascima, a Matan je hit 2. dijela prvenstva uz andoru, u seriji su kao barcelona 03/04 u prvom dijelu pri dnu, a sad samo za pobjede znaju..)
15:55 Andora - Žrnovnica x (mladi runje i ''krhki'' mi prezimenjak jamče uzbudljivu utakmicu s tehnički sjajnom ali slabo taktički potkovanom žrnovnicom)
16:50 Nekretnine - Šolta 2 (iskusni i korpulentni šoltani nabijaju cijenu nekretnina na svojem otoku )
17:50 Pekarnica - Čelopeka 1( pekari od čelopeka prave dvopeka, jedinica, trostruki strijelac g. Jozo Tešija, jer Pekara iako ih ima 30 registriranih će falit pa će barba Jozo sve rješit sam)
18:45 Magla - Kman 2 (prodorni Duka i golijat Dukić iz Kmana rješavaju sve u prvom poluvremenu)
19:45 N. Život - Dvornik 1 ( ako budu i svi na broju, ne virujen da će dvornik do pobjede, sve ovisi koliko će se novi ž unit u u takmicu, a čini mi se da je i njima napeto bit prvi, bez obzira sta se malo zezaju ponekad, ipak ti ljudi zele bit najbolji di god igraju.. )
14:55 H. More - Matan i jaranen 12 ( more dosta ovisi o malom kralju Olimpa tj njegovim dolascima, a Matan je hit 2. dijela prvenstva uz andoru, u seriji su kao barcelona 03/04 u prvom dijelu pri dnu, a sad samo za pobjede znaju..)
15:55 Andora - Žrnovnica x (mladi runje i ''krhki'' mi prezimenjak jamče uzbudljivu utakmicu s tehnički sjajnom ali slabo taktički potkovanom žrnovnicom)
16:50 Nekretnine - Šolta 2 (iskusni i korpulentni šoltani nabijaju cijenu nekretnina na svojem otoku )
17:50 Pekarnica - Čelopeka 1( pekari od čelopeka prave dvopeka, jedinica, trostruki strijelac g. Jozo Tešija, jer Pekara iako ih ima 30 registriranih će falit pa će barba Jozo sve rješit sam)
18:45 Magla - Kman 2 (prodorni Duka i golijat Dukić iz Kmana rješavaju sve u prvom poluvremenu)
19:45 N. Život - Dvornik 1 ( ako budu i svi na broju, ne virujen da će dvornik do pobjede, sve ovisi koliko će se novi ž unit u u takmicu, a čini mi se da je i njima napeto bit prvi, bez obzira sta se malo zezaju ponekad, ipak ti ljudi zele bit najbolji di god igraju.. )