2. liga mladi...
Feniks 81 jr. - MNK Kman 3:2
Prvo poluvrime bez golova,u drugom povedemo 1:0 (Leo),uskoro i 2:0(Mato) ali onda sljedi raspad u 2 minute.
Prvo Grgo sa 12 metara,kroz šumu nogu pogađa kantun,a 30-ak sekundi posli nakon našeg kornera i udarca pored branke,njihov golman brzo pokušava bacit visoki balun u kontru,naš igrač se uspiva vratit i odbit balun glavom ali nakon još malo glavometa balun završava u nasoj mreži.Ali to nije sve,u sljedećoj minutu iz auta odigravaju balun na drugu stativu,našem igracu protivnik utrčava iza leđa i to je to 3:2
Sto se tice ostalih rezultata nisam 100 % siguran ali mislim da je bilo ovako,ako je sto pogresno neka neko ispravi
Colo Colo - Mlakar viličari 3:0
Klinika Sućidar - MNK Hercegovac Nicomi 4:0
Zagora promet - Baterija 5:0
Parna mastiona - MNK Dalmatinac 4:3
Grm & Tunj - Adriatic yachting - Grm vodio 3:1
Prvo poluvrime bez golova,u drugom povedemo 1:0 (Leo),uskoro i 2:0(Mato) ali onda sljedi raspad u 2 minute.
Prvo Grgo sa 12 metara,kroz šumu nogu pogađa kantun,a 30-ak sekundi posli nakon našeg kornera i udarca pored branke,njihov golman brzo pokušava bacit visoki balun u kontru,naš igrač se uspiva vratit i odbit balun glavom ali nakon još malo glavometa balun završava u nasoj mreži.Ali to nije sve,u sljedećoj minutu iz auta odigravaju balun na drugu stativu,našem igracu protivnik utrčava iza leđa i to je to 3:2
Sto se tice ostalih rezultata nisam 100 % siguran ali mislim da je bilo ovako,ako je sto pogresno neka neko ispravi
Colo Colo - Mlakar viličari 3:0
Klinika Sućidar - MNK Hercegovac Nicomi 4:0
Zagora promet - Baterija 5:0
Parna mastiona - MNK Dalmatinac 4:3
Grm & Tunj - Adriatic yachting - Grm vodio 3:1
Zagora je proslih sezona imala odlican start pa bi onda lagano padali,a valjda ce ove sezone okrenit plocu...
Zadnja izmjena: fabiofabio; 20 lis 2008, 07:46; ukupno mijenjano 1 put/a.
Hajduk Split
fabiofabio napisao:Zagora je proslih sezona imala odlican start pa bi onda lagano padali,a valjda ce ove sezone okrenit plocu...
Fala na dobrim zeljama, ove godine smo pomladili ekipu pa dok se to poslozi tribat ce malo vrimena, cestitke Kmanu na zasluzenoj pobjedi, mi smo sinoc bili tako bezopasni da ne bi dali gol ni da se igralo do ponoci!!
I pape i dida bili su Torcida!!!