5A liga mladi...
dalEr 1 napisao:dalEr 1 napisao:gleda sam trening nakićevaca i forze marocco...mogli bi obe ekipe izgorit od velike želje...jedni danas drugi sutra...hehe...
evo josipe ispalo je stvarno tako...
je, pogodija si sve... runje je zacara mrezu.
srica da ste vi dobili
Zadnja izmjena: josip; 27 tra 2009, 11:39; ukupno mijenjano 1 put/a.
josip napisao:dalEr 1 napisao:dalEr 1 napisao:gleda sam trening nakićevaca i forze marocco...mogli bi obe ekipe izgorit od velike želje...jedni danas drugi sutra...hehe...
evo josipe ispalo je stvarno tako...
je, pogodija si sve... runje je zacara mrezu.
srica da ste vi dobili![]()
runje je iskoristija svu čaroliju na vas pa meni nije ništa ostalo...hahaha...
hoćemo li se probusiti ko napuhani balon te ce nam nasi konkurenti iskusni novi zivot oteti titulu ispred nosa, hoce li nam se na putu do pehara opet pojaviti ''neki novi Runje'' koji ce nas unistiti ili cemo pokazati splitu i svijetu da mi to mozemo? 
svi igraci nakica prozivljavaju teske dane, jedino ''svijetlo u tunelu'' je sta nam samo jedna pobjeda do kraja i matematicki osigurava plasman na parket.

celopek, dvornik, hep, hotel i kman - pet divova koje treba srusiti do najsjajnije medalje
svi igraci nakica prozivljavaju teske dane, jedino ''svijetlo u tunelu'' je sta nam samo jedna pobjeda do kraja i matematicki osigurava plasman na parket.
celopek, dvornik, hep, hotel i kman - pet divova koje treba srusiti do najsjajnije medalje
Zadnja izmjena: josip; 28 tra 2009, 16:15; ukupno mijenjano 1 put/a.
josip napisao:hoćemo li se probusiti ko napuhani balon te ce nam nasi konkurenti iskusni novi zivot oteti titulu ispred nosa, hoce li nam se na putu do pehara opet pojaviti ''neki novi Runje'' koji ce nas unistiti ili cemo pokazati splitu i svijetu da mi to mozemo?
svi igraci nakica prozivljavaju teske dane, jedino ''svijetlo u tunelu'' je sta nam samo jedna pobjeda do kraja i matematicki osigurava plasman na parket.![]()
ja se na tvom mistu uopce nebi toliko zabrinjava za to prvo misto jer i drugo vodi direktno a plus jos sta ce ekipe iz visih liga odustat tako da to dode doslovno do 7. mista (lani HEP)
rico napisao:josip napisao:hoćemo li se probusiti ko napuhani balon te ce nam nasi konkurenti iskusni novi zivot oteti titulu ispred nosa, hoce li nam se na putu do pehara opet pojaviti ''neki novi Runje'' koji ce nas unistiti ili cemo pokazati splitu i svijetu da mi to mozemo?
svi igraci nakica prozivljavaju teske dane, jedino ''svijetlo u tunelu'' je sta nam samo jedna pobjeda do kraja i matematicki osigurava plasman na parket.![]()
ja se na tvom mistu uopce nebi toliko zabrinjava za to prvo misto jer i drugo vodi direktno a plus jos sta ce ekipe iz visih liga odustat tako da to dode doslovno do 7. mista (lani HEP)
Nije isto ući u višu ligu kao prvak ili kao drugi. Titula se pamti i lipo je da osvojiš nešto, pa makar to bila 5.liga... U 4.ligu će sigurno ući 4 ekipe iz 5-ih liga, a možda i 5-6...
12:00 MNK Žrnovnica / : / Hotel More X
12:55 DŠR Kman / : / Nekretnine Šimić dom. 2 (to bi bar volia da bude)
13:55 Andora / : / Elektroprijenos 1
14:50 Magla 02 / : / Matan i jaranen 2
15:50 Čelopek / : / Nakić trade 2
16:45 Dvornik 1474 / : / MNK Šolta 1X2 (sve je moguče,ali bi volia da bar dobijemo)
17:45 Novi život / : / Pekarnica Tešija 1
12:55 DŠR Kman / : / Nekretnine Šimić dom. 2 (to bi bar volia da bude)
13:55 Andora / : / Elektroprijenos 1
14:50 Magla 02 / : / Matan i jaranen 2
15:50 Čelopek / : / Nakić trade 2
16:45 Dvornik 1474 / : / MNK Šolta 1X2 (sve je moguče,ali bi volia da bar dobijemo)
12:00 MNK Žrnovnica / : / Hotel More 1 ( zrnovcani ce bit jako motivirani ovdi)
12:55 DŠR Kman / : / Nekretnine Šimić dom. 1x (nekretnine se dizu iako je ek kriza, cilo vrime vidim onoga s zavojem na ruci, suca i golmana kako igraju po raznim splitskim kvartovima
)
13:55 Andora / : / Elektroprijenos 1 (iako ne virujen da ce andorci bit motivirani ka protiv nas)
14:50 Magla 02 / : / Matan i jaranen 2 (matani su hit drugog dijela prvenstva
)
15:50 Čelopek / : / Nakić trade 2 (kako je krenulo ne bi se cudija da celopek odigra utakmicu sezone protiv nas pa da se namucimo..)
16:45 Dvornik 1474 / : / MNK Šolta 1 (virujen u dvornike da ce pokazat pravo lice i pokazat da zasluzuju bit treci)
17:45 Novi život / : / Pekarnica Tešija 1 (ne gube ovi vise do kraja nista)
12:55 DŠR Kman / : / Nekretnine Šimić dom. 1x (nekretnine se dizu iako je ek kriza, cilo vrime vidim onoga s zavojem na ruci, suca i golmana kako igraju po raznim splitskim kvartovima
13:55 Andora / : / Elektroprijenos 1 (iako ne virujen da ce andorci bit motivirani ka protiv nas)
14:50 Magla 02 / : / Matan i jaranen 2 (matani su hit drugog dijela prvenstva
15:50 Čelopek / : / Nakić trade 2 (kako je krenulo ne bi se cudija da celopek odigra utakmicu sezone protiv nas pa da se namucimo..)
16:45 Dvornik 1474 / : / MNK Šolta 1 (virujen u dvornike da ce pokazat pravo lice i pokazat da zasluzuju bit treci)
17:45 Novi život / : / Pekarnica Tešija 1 (ne gube ovi vise do kraja nista)
Iako se vodi žestoka borba za titulu, mislim da puno pažnje privlači dvoboj Dvornika i Šolte za 3.mjesto, koje će po svemu sudeći voditi u viši rang. Dvornik je u krizi, a ako izgubi u subotu, teško će do 3.mjesta jer Šolta ima puno lakši raspored. Pobjednik dvoboja Žrnovnica-Hotel More isto se može uključiti u borbu za 3.mjesto, ali zanimljivo je da je Hotel More lani mogao ići u dvoranu, ali su odbili...
12:00 MNK Žrnovnica / : / Hotel More 2
12:55 DŠR Kman / : / Nekretnine Šimić dom. 2
13:55 Andora / : / Elektroprijenos 1 (trebamo odigrat kvalitetno i razumno kao zadnje kolo)
14:50 Magla 02 / : / Matan i jaranen 2 (matan dobija)
15:50 Čelopek / : / Nakić trade 2 (nakići ipak puno manje trapaviji od čelopeka
hehehe)
16:45 Dvornik 1474 / : / MNK Šolta 1x (teško teško bit ce svega)
12:55 DŠR Kman / : / Nekretnine Šimić dom. 2
13:55 Andora / : / Elektroprijenos 1 (trebamo odigrat kvalitetno i razumno kao zadnje kolo)
14:50 Magla 02 / : / Matan i jaranen 2 (matan dobija)
15:50 Čelopek / : / Nakić trade 2 (nakići ipak puno manje trapaviji od čelopeka
16:45 Dvornik 1474 / : / MNK Šolta 1x (teško teško bit ce svega)
>Say 'ello to my little friend!!<