5A liga mladi...
iako je još rano, ali želin motivirat svoje sugrače za dvoboj s andorom ovu subotu. ovo nam je napisa golman andore prije par kola:
želim da se zbog ove uvrede institucije našeg kluba mobiliziraju te da budemo na 300% svojih mogucnosti a da se golmanu andore zabije bar duplo više golova od broja slova u riječi ''trapav''
evo jos jedanput
ivane, bar 5 golova ocekujem od tebe.
Runje napisao:Nakić trade - Pekarnica Tešija (x2) nakić je trapaviji
želim da se zbog ove uvrede institucije našeg kluba mobiliziraju te da budemo na 300% svojih mogucnosti a da se golmanu andore zabije bar duplo više golova od broja slova u riječi ''trapav''
evo jos jedanput
Runje napisao:Nakić trade - Pekarnica Tešija (x2) nakić je trapaviji
josip napisao:iako je još rano, ali želin motivirat svoje sugrače za dvoboj s andorom ovu subotu. ovo nam je napisa golman andore prije par kola:Runje napisao:Nakić trade - Pekarnica Tešija (x2) nakić je trapaviji
želim da se zbog ove uvrede institucije našeg kluba mobiliziraju te da budemo na 300% svojih mogucnosti a da se golmanu andore zabije bar duplo više golova od broja slova u riječi ''trapav''![]()
![]()
evo jos jedanputRunje napisao:Nakić trade - Pekarnica Tešija (x2) nakić je trapaviji
Nadan se da će nam se Runje pojavit iduću utakmicu jer ga prošlu nije bilo pa da pokušate ostvarit tu prijetnju,a još se više nadan da neće imat previše posla u ovom susretu!
NE DAJ SE RUNJE-BUDI ZID ISPRID NAŠE BRANKE
FORZA ANDORA ALE
tek se uigravamo....
josip napisao:iako je još rano, ali želin motivirat svoje sugrače za dvoboj s andorom ovu subotu. ovo nam je napisa golman andore prije par kola:Runje napisao:Nakić trade - Pekarnica Tešija (x2) nakić je trapaviji
želim da se zbog ove uvrede institucije našeg kluba mobiliziraju te da budemo na 300% svojih mogucnosti a da se golmanu andore zabije bar duplo više golova od broja slova u riječi ''trapav''![]()
![]()
evo jos jedanputRunje napisao:Nakić trade - Pekarnica Tešija (x2) nakić je trapaviji
valjda duplo vise od ''trapaviji'' , ja nisan napisa ''trapav''
>Say 'ello to my little friend!!<
runje, znam dobro sta si napisa al da je trapaviji onda bi ih mora vadit 18 iz mreze.

neka onda, bit će ''na noz'', hahah... runje samo nemoj slomit glezanj kojem nasem napadacu
a sta je najgore ja napaljujem atmosferu a necu ni igrat
neka onda, bit će ''na noz'', hahah... runje samo nemoj slomit glezanj kojem nasem napadacu
a sta je najgore ja napaljujem atmosferu a necu ni igrat
Zadnja izmjena: josip; 21 tra 2009, 14:22; ukupno mijenjano 1 put/a.
12:00 Nekretnine Šimić dom. / : / Matan i jaranen 2 (da je matan otpocetk aima ovu postavu bija bi medu prvih cetri pet)
12:55 Hotel More / : / Elektroprijenos x (bice utvrdo)
13:55 DŠR Kman / : / Dvornik 1474 x (nije lako dobit kman..)
14:50 Čelopek / : / Novi život 1 (ko kuća
)))
15:50 Nakić trade / : / Andora 1 (nadam se da otklanjamo sve sumnje golmana andore..
)))
16:45 MNK Šolta / : / Pekarnica Tešija 2 (svaka cast vuku al ne vraca se nista u obranu a to ce iskusni pekari znat kaznit)
17:45 MNK Žrnovnica / : / Magla 02 1 (kreativnu igru magle na celu s nesom umrtvit ce defenziva zrnovnice s par brzih kontri..)
12:55 Hotel More / : / Elektroprijenos x (bice utvrdo)
13:55 DŠR Kman / : / Dvornik 1474 x (nije lako dobit kman..)
14:50 Čelopek / : / Novi život 1 (ko kuća
15:50 Nakić trade / : / Andora 1 (nadam se da otklanjamo sve sumnje golmana andore..
16:45 MNK Šolta / : / Pekarnica Tešija 2 (svaka cast vuku al ne vraca se nista u obranu a to ce iskusni pekari znat kaznit)
17:45 MNK Žrnovnica / : / Magla 02 1 (kreativnu igru magle na celu s nesom umrtvit ce defenziva zrnovnice s par brzih kontri..)
nekretnin šimić dom - matan i jaranen 1 (domaši su dobro uigrani , al moglo bi bit svega)
hotel more - elektoprijenos 1 (po mom ''stručnom'' mišljenju , hotel je bolji )
kman - dvornik 1x (ja se nadan da se dvornik nije oporavia od poraza zadnje kolo
)
čelopek - novi život 2 (hend. 3:0) (/bez komentara/)
nakići - Andora 2 (al bit ce teško pošto nakić igra doma
)
šolta - pekarnica tešija 12 (ko kuća)
žrna - magla 02 1 (slažem se sa josipom ovaj put
)
hotel more - elektoprijenos 1 (po mom ''stručnom'' mišljenju , hotel je bolji )
kman - dvornik 1x (ja se nadan da se dvornik nije oporavia od poraza zadnje kolo
čelopek - novi život 2 (hend. 3:0) (/bez komentara/)
nakići - Andora 2 (al bit ce teško pošto nakić igra doma
šolta - pekarnica tešija 12 (ko kuća)
žrna - magla 02 1 (slažem se sa josipom ovaj put
>Say 'ello to my little friend!!<