FAQ  •  Registracija  •  Login

4. liga mladi...

<<

Član

Post 28 ruj 2008, 16:23

hotel rotondo-varos 11-2 odigrali smo perfektno
1950
<<

AUTO SIMPET

VIP član

Post 28 ruj 2008, 16:33

HOTEL ROTONDO-MNK VELI VAROŠ=11:2

U prvoj utakmici nove sezone prikazali smo odličnu igru i s pravom najavljujemo pohod na naslov.Šteta šta tribine nisu bile popunjenije jer smo igrali zadnju utakmicu dana,ali oni koji su gledali mogli su vidjeti dobru utakmicu i naš izuzetno efikasan napad.
<<

Član

Post 28 ruj 2008, 16:36

a tesko je jos prognozirat al eto posto san danas sve utakmice pogleda eto kratki osvrt...mislin da ce se barutana s vrimenom dizat,st oprema kandidat za ispast,mg-jako perspektivna-isto tako i ribari..neoric nije ima srice,i tribaju manje dopustat da ih
suci izbace iz takta..vik uz st-opremu..kacha blize gornjem djelu i 'jel neces' takodjer al imaju siru klupu i vise srca..mi[rotondo]triba pricekat jos koju utakmicu al cini se da smo se kvalitetno pojacali..to je manje vise to
1950
<<

AUTO SIMPET

VIP član

Post 28 ruj 2008, 16:46

Osvrt na ostale rezultate 1.kola:
ST OPREMA-TORCIDA BARUTANA=3:3
-očekivao sam laku pobjedu Barutane i ovo je za mene veliko iznenađenje.Čestitam Garryju i njegovim momcima na osvojenom bodu
SKALICE-GT TRADE=5:5
-prema očekivanjima,izjednačena utakmica
GRADSKA SIGURNOST-LIVERPOOL=1:7
-još jedno veliko iznenađenje.Po njihovim igrama u liga-kupu očekivao sam pobjedu Gradske sigurnosti,a ovako uvjerljiv poraz sigurno ne...
MNK JEL' NEĆEŠ-HSP=3:3
-dojučerašnja ekipa Caffe bar Kacha je znatno izmijenila momčad i promijenila ime.Očekivao sam njihovu pobjedu protiv prošlosezonskih fenjeraša 2.lige
MG ŠPORT-MNK NEORIĆ=6:3
-i ovo je veliko iznenađenje! Neorić je lani loše ušao u sezonu i to ih je koštalo boljeg plasmana.Možda se povijest ponavlja...?
RIBARI-VIK=6:3
-očekivana pobjeda Ribara,ali valja naglasiti da je VIK cijelu utakmicu bio u igri.Golom u zadnjoj sekundi postavljen je ipak nerealan rezultat...
<<

garry

VIP član

Post 28 ruj 2008, 18:00

Meni je izuzetno drago da mladić koji se potpisuje sa 4444 zvijezdice svrstava moju ekipu kao kandidata za ispadanje.Tako mi je puno lakše.Najbolje je ubacit se iz drugog plana.Tako je danas učinio i Inter sa Hajdukom.Očekivala se egzekucija Kalinića i ostalih kad ono borba za goli život i poraz nam je visio u zraku do zadnje sekunde.Mi smo danas odigrali ispod svojih mogućnosti a ipak smo imali dosta šansi.Možda smo malo bili impresionirani dvoranom ali to se može reći i za T.Barutanu.Oni su zaista dobra ekipa i sigurno će se boriti za vrh a naš je cilj biti oko 8.mog mista što nam je dovoljno za miran ostanak u ligi.O nekim višim ciljevima ne želim pisati da mi se ne bi obilo o glavu.Čak se i ne ljutim na komentar da smo glavni kandidati za ispast jer svako ima pravo na svoje mišljenje.Zar nije danas Liverpool dokazao da se na njih može računat ako budu stalno igrali ka danas?Prerano je za neke konkretne prognoze,svi ćemo bit pametniji nakon 6/7 kola.To sam čini mi se napisa i na temi 2.LIGE Veterana.Pozdrav svim igračima malog baluna a posebno navijačima RNK Splita.Čestitke i igračima RNK Splita na jučerašnjoj pobjedi u gostima nad Konavlima.
<<

BEGO- STAKLO MAAS

Česti član

Post 28 ruj 2008, 18:17

EJ MG SPORT DAJ VIDIM DA NEKE POBJEDE IMATE u ovoj ligi A DA SE OKUSATE PROTIV NAS taman nam triba neki sparing partner pa ako ocete ! svalina matas vi jeste zvijezede haha ali ono mogli bi bacit kroz tjedan bar jednu utakmicu....aj ako imas moj broj javi se ja tvoj nemam! i svaka cast na pobjedi i mi se malo rugamo u ovoj lizi ispod vas ali dogodine smo tu.......pozz
<<

JA_SAM

Član

Post 28 ruj 2008, 18:21

garry napisao:Meni je izuzetno drago da mladić koji se potpisuje sa 4444 zvijezdice svrstava moju ekipu kao kandidata za ispadanje.Tako mi je puno lakše.Najbolje je ubacit se iz drugog plana.Tako je danas učinio i Inter sa Hajdukom.Očekivala se egzekucija Kalinića i ostalih kad ono borba za goli život i poraz nam je visio u zraku do zadnje sekunde.Mi smo danas odigrali ispod svojih mogućnosti a ipak smo imali dosta šansi.Možda smo malo bili impresionirani dvoranom ali to se može reći i za T.Barutanu.Oni su zaista dobra ekipa i sigurno će se boriti za vrh a naš je cilj biti oko 8.mog mista što nam je dovoljno za miran ostanak u ligi.O nekim višim ciljevima ne želim pisati da mi se ne bi obilo o glavu.Čak se i ne ljutim na komentar da smo glavni kandidati za ispast jer svako ima pravo na svoje mišljenje.Zar nije danas Liverpool dokazao da se na njih može računat ako budu stalno igrali ka danas?Prerano je za neke konkretne prognoze,svi ćemo bit pametniji nakon 6/7 kola.To sam čini mi se napisa i na temi 2.LIGE Veterana.Pozdrav svim igračima malog baluna a posebno navijačima RNK Splita.Čestitke i igračima RNK Splita na jučerašnjoj pobjedi u gostima nad Konavlima.

RNK Split!!!!!!!!!!!!??????????????? jel to neki novi sport rukometno-nogometni ili jugonstalgičarski momenti u glavi!!!!!!!!!!???????????
<<

Torcida Hansa-Flex

Česti član

Post 28 ruj 2008, 18:22

JA_SAM napisao:
garry napisao:Meni je izuzetno drago da mladić koji se potpisuje sa 4444 zvijezdice svrstava moju ekipu kao kandidata za ispadanje.Tako mi je puno lakše.Najbolje je ubacit se iz drugog plana.Tako je danas učinio i Inter sa Hajdukom.Očekivala se egzekucija Kalinića i ostalih kad ono borba za goli život i poraz nam je visio u zraku do zadnje sekunde.Mi smo danas odigrali ispod svojih mogućnosti a ipak smo imali dosta šansi.Možda smo malo bili impresionirani dvoranom ali to se može reći i za T.Barutanu.Oni su zaista dobra ekipa i sigurno će se boriti za vrh a naš je cilj biti oko 8.mog mista što nam je dovoljno za miran ostanak u ligi.O nekim višim ciljevima ne želim pisati da mi se ne bi obilo o glavu.Čak se i ne ljutim na komentar da smo glavni kandidati za ispast jer svako ima pravo na svoje mišljenje.Zar nije danas Liverpool dokazao da se na njih može računat ako budu stalno igrali ka danas?Prerano je za neke konkretne prognoze,svi ćemo bit pametniji nakon 6/7 kola.To sam čini mi se napisa i na temi 2.LIGE Veterana.Pozdrav svim igračima malog baluna a posebno navijačima RNK Splita.Čestitke i igračima RNK Splita na jučerašnjoj pobjedi u gostima nad Konavlima.

RNK Split!!!!!!!!!!!!??????????????? jel to neki novi sport rukometno-nogometni ili jugonstalgičarski momenti u glavi!!!!!!!!!!???????????

haha
<<

garry

VIP član

Post 28 ruj 2008, 18:30

Torcida Hansa-Flex napisao:
JA_SAM napisao:

haha

Vrlo neukusno od vas dvoje ali nema veze,mladi ste,opraštam vam.
<<

Član

Post 28 ruj 2008, 18:45

1.dva puta san ponovija:tesko je sudit nakon prvog kola.2.niko ne namjerava potapat,ponizavat nekoga ili neciju momcad vec jednostavno sportski gust je procjenit ishod ekipa pa sve i da se dogodi dasve falijen
1950
<<

garry

VIP član

Post 28 ruj 2008, 18:55

Tako je momak,ja to nisam ni shvatia ka neko omalovažavanje.Imaš pravo na svoje mišljenje.Svi bi mi volili bit prvi a prva će bit samo jedna ekipa.Pozdrav
<<

BobyThePoliceman

VIP član

Post 28 ruj 2008, 20:39

BEGO- STAKLO MAAS napisao:EJ MG SPORT DAJ VIDIM DA NEKE POBJEDE IMATE u ovoj ligi A DA SE OKUSATE PROTIV NAS taman nam triba neki sparing partner pa ako ocete ! svalina matas vi jeste zvijezede haha ali ono mogli bi bacit kroz tjedan bar jednu utakmicu....aj ako imas moj broj javi se ja tvoj nemam! i svaka cast na pobjedi i mi se malo rugamo u ovoj lizi ispod vas ali dogodine smo tu.......pozz

Pomalo BEGO :lol: ,i mi smo van prejaki,a kamoli oni :P

ps. možete lipo na njima zarađivat gajbe,pa dilit s nama :D
Zadnja izmjena: BobyThePoliceman; 28 ruj 2008, 20:52; ukupno mijenjano 1 put/a.
Dvornik...since 1474
<<

TRULJO

Član

Post 29 ruj 2008, 15:13

Vidim da su neki počeli već nakon 1.kola davati procjene o snazi pojedinih ekipa, što je nezahvalno. Kako gledam većinu liga i dobro poznajem ekipe, mogu reći svoje mišljenje:
1. BORBA ZA NASLOV- Hotel Rotondo je sjajnom premijerom opravdao ulogu favorita. Dobro su se pojačali. Neorić i Torcida Barutana- bivši i aktualni prvaci 4.A lige s pravom očekuju visoki plasman, iako su kiksali u 1.kolu. Između te 3 ekipe treba tražiti novog prvaka.
Kao skrivene favorite izdvajam MG Šport i Ribare. Obe ekipe su dobre, mlade, ali kao minus im je nedostatak iskustva.
2. SREDINA TABLICE- HSP (ex KACHA) se navodno pojačao, ali se za 1.kolo nisu baš skupili. Skalice su solidne. Gradska sig. je dobra ekipa ali ne znam šta im se desilo u 1.kolu. Jel nečeš su čvrsti, ST oprema disciplinirani, a Liverpool iskusni.
3. BORBA ZA OPSTANAK- GT Trade su slabiji nego lani. ViK mi djeluju spori za parket, baš kao i Veli Varoš, koje može spasiti to što su iskusniji.
Mislim da će posebno neizvjesna biti borba za opstanak, jer gotovo svako svakog može pobjediti i ne vidim ovu trojku kao sigurne za ispast, već samo kao nejbliže tome...
<<

Papige_ne!

Novi član

Post 29 ruj 2008, 18:52

08:00 Skalice / : / ViK
08:55 Ribari / : / Gradska sigurnost
09:55 Mg šport / : / MNK Veli Varoš
10:50 MNK Neorić / : / GT Trade
11:50 MNK Jel nećeš / : / Hotel Rotondo
12:45 Torcida Barutana / : / HSP
13:45 St oprema / : / Liverpool

Evo parovi sljedeceg kola, pa ko oce prognozirat nek prognozira:)

BTW. zasto skalice imaju -2 boda?
Zadnja izmjena: Papige_ne!; 29 ruj 2008, 18:56; ukupno mijenjano 1 put/a.
Svaki portun, svaki zid, svaka kuća, Hajduk Split!
<<

gradient

Novi član

Post 29 ruj 2008, 19:31

08:00 Skalic ViK X
08:55 Ribari Gradska sigurnost 1
09:55 Mg šport MNK Veli Varoš 1
10:50 MNK Neoric GT Trade 1
11:50 MNK Jel nećeš Hotel Rotondo 2
12:45 Torcida Barutana HSP 1
13:45 St oprema Liverpool 2

evo ja cu prvi dati prognozu za sljedece kolo.tesko mi je na pocetku lige napisati neki svrsishodniji komentar mojih prognoza.u proslom kolu sam
imao dobru intuiciju pa se tako nadam i sada.pozdrav svim ligasima
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Sezona 2008/2009