uviiiiiiijek tvrdo č.
2. liga mladi...
neizvjesne prve tri utakmice,,pobjede AMBASADORA,,I U ZADNJIM MINUTAMA golovi i POBJEDE ŠIŠKOVE EKIPE PROTIV PARNE,,bravo za TOMIČA,,HERCEGOVAC IZ DAROVANOGA BALUNA LEA DAJE GOL KMANJANIMA..koji su se pripali pobjede.......šteta ,,bili su vrlo blizu.
uviiiiiiijek tvrdo č.
uviiiiiiijek tvrdo č.
Zadnja izmjena: svilaja1508; 27 stu 2008, 20:25; ukupno mijenjano 1 put/a.
SVILAJA ;ČISTI ZRAK I MIR
Torcida Hansa-Flex napisao:ČETVRTAK 27.11.2008.
15:30 Colo Colo Građevno Zec / : / Ambasador nekretnine 2
16:25 Feniks 81 Jr. / : / Parna mastiona X1
17:25 MNK Kman / : / MNK Hercegovac Nicomi 2
18:20 Klinika Sućidar : / Adriatic yachting x2
19:20 Baterija / : / Smrdečija caffe bar Deseo 2
20:15 MNK Dalmatinac / : / Mlakar viličari 1
Prva 3 para san pogodija.... jel ko zna ostale parove
ka prvo izvinjavan se svojoj ekipi zbog gluposti,ali mi je stvarno prikipilo jer je Mikulić uništia utakmicu i napravia najveću glupost. pa ne mogu virovat da se takve stvari uvik meni dogadaju. po kojoj teoriji ja njemu radin faul,kad san ja izbia balun između njegovih nogu, nakon toga momak meni ulazi u noge i oboje padnemo doli. kad je svira ja san računa da je on meni svira faul tako da mogu pucat akumulirani i kad san se diga vidia san da je njima svira i nisan moga virovat. ma ne bi toliko ni poludia nego umisto da pucamo za 5-3, mi dobijemo iz tog slobodnoga za 4-4. i tu mi je puka film. dobro da on falije,ali ne moze tako odlucit utakmicu jer kako je svira on je bia siguran u to sta je svira, a taj faul nema veze sa nicin jer su mi momci svi iz klinike rekli da nije bia jer su oni bili iza mrize i ja znan da ja njega nisan taka nego je on meni uletia.
Cestitam Ambasadoru na fer igri i pobjedi.
Ne znam koliko je to moj subjektivni dojam, al jucer ste imali vise srice od nas.
Ne znam koliko je to moj subjektivni dojam, al jucer ste imali vise srice od nas.
Zadnja izmjena: Vice ColoColo; 28 stu 2008, 10:57; ukupno mijenjano 1 put/a.
10 napisao:ka prvo izvinjavan se svojoj ekipi zbog gluposti,ali mi je stvarno prikipilo jer je Mikulić uništia utakmicu i napravia najveću glupost. pa ne mogu virovat da se takve stvari uvik meni dogadaju. po kojoj teoriji ja njemu radin faul,kad san ja izbia balun između njegovih nogu, nakon toga momak meni ulazi u noge i oboje padnemo doli. kad je svira ja san računa da je on meni svira faul tako da mogu pucat akumulirani i kad san se diga vidia san da je njima svira i nisan moga virovat. ma ne bi toliko ni poludia nego umisto da pucamo za 5-3, mi dobijemo iz tog slobodnoga za 4-4. i tu mi je puka film. dobro da on falije,ali ne moze tako odlucit utakmicu jer kako je svira on je bia siguran u to sta je svira, a taj faul nema veze sa nicin jer su mi momci svi iz klinike rekli da nije bia jer su oni bili iza mrize i ja znan da ja njega nisan taka nego je on meni uletia.
prijo čuvaj živce,nije niko vridan živaca,uvik će bit dvojbenih situacija,al triba igrat balun i guštat ne se nervirat.važno je sudjelovat
Živija profesionalni amaterizam!:cool:
MNK Kman - MNK Hercegovac Nicomi 4:5
Ponovo gubimo dobivenu utakmicu.Poklanjamo im prva dva gola ali ipak preokrecemo i vodimo 3:2.Oni stiskaju i uspijevaju izjednacit ali ne zadugo jer uskoro opet vodimo 4:3.I onda 40 sekundi prije kraja suci sviraju ,blago receno,sumljivi faul za njih iz kojeg oni poravnavaju na 4:4.Ali zato prije toga,kad su oni 7 minuta prije kraja skupili 4 faula,suci malo mijenjaju kriterij i ne sviraju im 2-3 ocita faula.Malo poslije,dok smo jos bili iznervirani nacinom na koji smo primili gol,koriste nasu frustiranost i postavljaju konacnih 4:5 .I na kraju njihov voditelj,umjesto da se pokrije usima i zahvali srici i sucima sto su se jos jednom spasili od poraza kao i proslo kolo od Baterije,on nam ''cestita'' rijecima:''Sta se bunite,ionako smo bili bolji.Mi smo ipak najbolja ekipa u ligi''
Ponovo gubimo dobivenu utakmicu.Poklanjamo im prva dva gola ali ipak preokrecemo i vodimo 3:2.Oni stiskaju i uspijevaju izjednacit ali ne zadugo jer uskoro opet vodimo 4:3.I onda 40 sekundi prije kraja suci sviraju ,blago receno,sumljivi faul za njih iz kojeg oni poravnavaju na 4:4.Ali zato prije toga,kad su oni 7 minuta prije kraja skupili 4 faula,suci malo mijenjaju kriterij i ne sviraju im 2-3 ocita faula.Malo poslije,dok smo jos bili iznervirani nacinom na koji smo primili gol,koriste nasu frustiranost i postavljaju konacnih 4:5 .I na kraju njihov voditelj,umjesto da se pokrije usima i zahvali srici i sucima sto su se jos jednom spasili od poraza kao i proslo kolo od Baterije,on nam ''cestita'' rijecima:''Sta se bunite,ionako smo bili bolji.Mi smo ipak najbolja ekipa u ligi''
Zadnja izmjena: MNK KMANchester; 28 stu 2008, 18:42; ukupno mijenjano 1 put/a.
MNK KMANchester napisao:MNK Kman - MNK Hercegovac Nicomi 4:5
I na kraju njihov voditelj,umjesto da se pokrije usima i zahvali srici i sucima sto su se jos jednom spasili od poraza kao i proslo kolo od Baterije,on nam ''cestita'' rijecima:''Sta se bunite,ionako smo bili bolji.Mi smo ipak najbolja ekipa u ligi''
e bas smo to cekali, taman igramo protiv njih a nama je najveci gust igrat protiv "najboljih" pogotovo kad se on sam tako proglasi, samo sta je problem sta igramo u 15.30 pa neznan koliko ce nas doc ali dobili smo dodatni motiv pa da ih vidimo kad su "najbolji"
15.30 ZAGORA PROMET - HERCEGOVAC 1
Zadnja izmjena: guily; 29 stu 2008, 08:13; ukupno mijenjano 1 put/a.
I pape i dida bili su Torcida!!!