2. liga mladi...
Baterija - MNK Kman 3:5
Zaslužena pobjeda,iako opet nakon sigurnog vodstva 2:0 primamo početkom drugog poluvremena 2 gola i vraćamo ih u utakmicu.Ali ipak uskoro ponovo vodimo i nakon puno propuštenih prilika povećavamo na 4:2.Oni uvode golmana u igru i smanjuju na 4:3 ali na kraju ipak uspijevamo dati još jedan gol i zasluženo pobijeđujemo.
Zaslužena pobjeda,iako opet nakon sigurnog vodstva 2:0 primamo početkom drugog poluvremena 2 gola i vraćamo ih u utakmicu.Ali ipak uskoro ponovo vodimo i nakon puno propuštenih prilika povećavamo na 4:2.Oni uvode golmana u igru i smanjuju na 4:3 ali na kraju ipak uspijevamo dati još jedan gol i zasluženo pobijeđujemo.
ŠIŠKOVA EKIPA OČITALA LEKCIJU VEČERAS NAIVNOJ EKIPI COLO COLO,,srljali su naprijed a ŠIŠKO ih je kontrirao ,,davao i asistirao golove,,,VICE gdje je VODITELJ !!!!!!!!!!!!!!!!ekipa AMBAsadora KAO I UVIJEK BORBENA I AGRESIVNA,,da su možda poveli iz opravdano dosuđenoga penala možda bi utakmica krenula u drugome pravcu..........ovako zaslužena pobjeda HERCEGOVCA,,,,,,čestitke ZAGORAŠIMA ,,,ipak oni imaju punO,,puno utakmica u nogama i zasluženo su dobili PARNU,,,,..ZA KMAN sam bio siguran da če pobjediti BATERIJU I TO SE OSTVARILO,nisam gleda i ne mogu ništa komentirati,,gledatelja vrlo ..vrlo malo !!!!!!
uviiiiiiiijek tvrdo č
uviiiiiiiijek tvrdo č
SVILAJA ;ČISTI ZRAK I MIR
bašo senior napisao:Što reći poslije najvećeg poraza u povijesti Cola cola? Poslin 8 primljenih komada malo. Nebih se složija sa Svilajom da smo bili naivni , više bi reka darežljivi -ako si gleda utakmicu (4 poklonjena
komada), što naravno ne umanjuje zasluženu pobjedu protivnika. Idemo dalje......
gledao sam do 5:0,,ništa poklonjeno,,oduzeti baluni i brze kontre.
uviiiiijek tvrdo č.
SVILAJA ;ČISTI ZRAK I MIR
a kako smo mi prosuli bodove... auuuuu
pozdrav VJECITON MLADICU!
pozdrav VJECITON MLADICU!
Zadnja izmjena: KARLOVAČKO; 14 stu 2008, 14:54; ukupno mijenjano 1 put/a.
GRM&TUNJ
guily napisao:Eto zagorakisi ugodno iznenadili, jedini san pogodia taj par ali to mi je jedini sta san pogodia!!Nema veze da bog da ja uvik falia sve parove osin zagore!![url]http://img2.mysmiley.net/imgs/smile/party/party0018.gif[/url]
Cestitke Parnoj na fer i korektnoj igri, stvarno je bila utakmica bez ozbiljnijeg faula!!
HE,HE JOŠ DA JE DAT GOL DI BI BIA KRAJ!!!!!!!:lol::lol::lol:
DA IGRAN MALO BOLJE BIJA BI KA ČOVIK SA SLIKE 
AMO BACIT PROGNOZU:
15:30 Grm & Tunj / : / Feniks 81 Jr. 1
16:25 Adriatic yachting / : / Zagora promet 1
17:25 Ambasador nekretnine / : / Parna mastiona 1X
18:20 Smrdečija caffe bar Deseo : / Mlakar viličari 1
19:20 Colo Colo Građevno Zec / : / MNK Kman 12
20:15 Baterija / : / MNK Hercegovac Nicomi 2
15:30 Grm & Tunj / : / Feniks 81 Jr. 1
16:25 Adriatic yachting / : / Zagora promet 1
17:25 Ambasador nekretnine / : / Parna mastiona 1X
19:20 Colo Colo Građevno Zec / : / MNK Kman 12
Zadnja izmjena: KARLOVAČKO; 17 stu 2008, 19:11; ukupno mijenjano 1 put/a.
GRM&TUNJ
evo i moje, nekako mi se čini da ću pogodit sve
15:30 Grm & Tunj / : / Feniks 81 Jr. 2
16:25 Adriatic yachting / : / Zagora promet 2
17:25 Ambasador nekretnine / : / Parna mastiona 2
19:20 Colo Colo Građevno Zec / : / MNK Kman 1
15:30 Grm & Tunj / : / Feniks 81 Jr. 2
16:25 Adriatic yachting / : / Zagora promet 2
17:25 Ambasador nekretnine / : / Parna mastiona 2