FAQ  •  Registracija  •  Login

Suđenje i suci...

<<

Drle-huligan

Član

Post 21 lis 2008, 14:24

**** napisao:
Drle-huligan napisao:Suci su katastrofa! Ovaj link je najmanje posjećen jer ljudi kuže da in nema pomoći! Ne zanju procjenit faul, reagirat... Ma katastrofa! Neki mislin da ni ne znaju koji sport sude, jer nam u nedilju jedan namišta akumulirani na 6m! Smješno!

neka njih,dobro imaju volje bakcat se sa svakakvim debilima,svasta i oni dozive..p.s.akumulirani se moze pucat i sa mista di je bija faul sad ne znan kakva je bila situacija..normalno ne mogu rec da nema iritantnih sudaca al eto..

Na njihovoj polovici je bija faul!
Krasan nam je izbornik!
<<

Član

Post 21 lis 2008, 22:04

BobyThePoliceman napisao:
**** napisao:ma nisan ja jedan od blizanaca neg iz njihove ekipe..nego komentiran s obziron na scene kojih je bilo i u nasoj ligi..ma dobri ste vi dvornici skoro ste nas u kupu izbacili..a ove iz te druge lige neman pojma koji su al kako se hvale morat cu ih makar jednom pogledat

A prošle sezone 9 završili :D
Morat ćemo revanš,ne računam van one penale :P :D

Ma iz B lige su sami napuhani momci,posebno ovi iz Staklo MASSSSSa

ma sta se mene tice moze..ne mozemo losije od onog odigrat mada san van uvalija 2 gola... i falija penal..
1950
<<

artem2

Česti član

Post 21 lis 2008, 22:05

Ovo je gol vratara sa svjetskog prvenstva. Balun nije taknia pod već je iz ruke direktno spušten na nogu i gol je priznat. Nama je prošlo kolo poništen. Zna li ko kakva pravila su dobili naši suci?

http://www.fifa.com/newscentre/videos/p ... &id=917790
<<

Član

Post 21 lis 2008, 22:24

kad su nam 1.kolo suci rekli koja su se pravila minjala to nisu spomenuli,a posto je dosad pravilo bilo da ne smi dat gol da ga direktno spusti na nogu logicno da i dalje to vridi..he zamisli paradoksa mozda su na sp suci falili..
1950
<<

artem2

Česti član

Post 21 lis 2008, 22:52

PRAVILO 11 - NACIN POSTIZANJA POGOTKA
Postignuti pogodak
Osim ako ova Pravila ne predvidaju drukcije, pogodak je postignut kada cijela lopta
prijeđe poprecnu crtu, izmedu stupova vrata i ispod precke, pod uvjetom da nije
ubacena rukom, unijeta ili namjerno udarena sakom ili rukom igraca momcadi koja
napada, ukljucujuci vratara.

U pravilima se nigdi ne spominje da mora udarit u pod, nego samo da nesmi bit ubačen balun rukom. Ovo gore je iz futsal pravila, a nevirujem da su suci na SP falili, prije da je neko ko podučava suce iz udruge to njima krivo reka i oni misle da su u pravu kad ponište regularan gol!!!???
<<

Član

Post 22 lis 2008, 07:16

ma i meni je to nase pravilo cudno..ne vidin smisao toga zasto triba udrit u pod..iako je do ove god.nekoliko pravila bilo drugacije od futsala..najbolje da pitas u onu rubriku pitanja,primjedbe itd.
1950
<<

Vice ColoColo

VIP član

Post 22 lis 2008, 09:56

Ma najgore od svega je šta da pitaš naše suce dobija bi bar tri različita odgovora. Ista je stvar i sa klizečim startom tu svaki sudac ima svoj kriterij šta je, a šta nije faul i nikad neznaš oće li ti sudit ili neće.
<<

artem2

Česti član

Post 22 lis 2008, 10:58

Vice ColoColo napisao:Ma najgore od svega je šta da pitaš naše suce dobija bi bar tri različita odgovora. Ista je stvar i sa klizečim startom tu svaki sudac ima svoj kriterij šta je, a šta nije faul i nikad neznaš oće li ti sudit ili neće.

Drugo je klizeći start, tu je pitanje da sudac procjeni je li protivnik kontrolira balun ili ne, ali postizanje gola od strane vratara da balun prije nije taknia parket nema nikakvih procjena. Ako je priznat na SP i u pravilima se to posebno ne tumači, zanima me odakle njima to pravilo. I ja sam bia uvjeren da nije gol jer su dosad tako sudili, ali ove godine su uvedena futsal pravila pa bi se i to tribalo primjenjivat ili neka daju neko treče objašnjenje. Ima par igrača - sudaca pa ako oni znaju nek napišu....
<<

jmijac-4

VIP član

Post 22 lis 2008, 13:11

dosad se primjenjivalo pravilo da balun mora udarit u pod prije šuta,a šta se tiče konkretnih futsal pravila,morat ću to malo proguglat.
Živija profesionalni amaterizam!:cool:
<<

jmijac-4

VIP član

Post 22 lis 2008, 19:54

Pogleda sam pravila,nigdi ne piše mora li balun udrit prije u pod.valjda je to neki interni naputak prema sucima.al isto mi se logično čini da prvo mora udrit u pod.
<<

forza morocco

VIP član

Post 22 lis 2008, 22:49

Ma molin te šta u tome ima logično, ka' da nan i ovako nije maksimalno otežano, e 4 sekunde, e mora prić centar za vratit balun i to jednom, e ne smiš rukon dat gol, e moraš obranit sve živo, e moraš trpit blentave suce, autogolove, onda ekipa poželi igrat sa igračen-golmanon pa ti gol-razlika od u krasni k****, e onda pokrivaj svoj kantun, drugu stativu i baci balun u kontru igraču na trepavicu ako može sve to u isto vrime....ma pun mi je k****

uh, eto san se malo ispuva...
<<

svilaja1508

VIP član

Post 23 lis 2008, 00:05

forza morocco napisao:Ma molin te šta u tome ima logično, ka' da nan i ovako nije maksimalno otežano, e 4 sekunde, e mora prić centar za vratit balun i to jednom, e ne smiš rukon dat gol, e moraš obranit sve živo, e moraš trpit blentave suce, autogolove, onda ekipa poželi igrat sa igračen-golmanon pa ti gol-razlika od u krasni k****, e onda pokrivaj svoj kantun, drugu stativu i baci balun u kontru igraču na trepavicu ako može sve to u isto vrime....ma pun mi je k****

ZATO SVATKO NE MOŽE BITI GOLMAN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!,
uviiiiiiiijek tvrdo č.
SVILAJA ;ČISTI ZRAK I MIR
<<

jmijac-4

VIP član

Post 23 lis 2008, 07:56

forza morocco napisao:Ma molin te šta u tome ima logično, ka' da nan i ovako nije maksimalno otežano, e 4 sekunde, e mora prić centar za vratit balun i to jednom, e ne smiš rukon dat gol, e moraš obranit sve živo, e moraš trpit blentave suce, autogolove, onda ekipa poželi igrat sa igračen-golmanon pa ti gol-razlika od u krasni k****, e onda pokrivaj svoj kantun, drugu stativu i baci balun u kontru igraču na trepavicu ako može sve to u isto vrime....ma pun mi je k****

sjetim se kad je italija prije par godina osvojila europsko futsal prvenstvo,imali su golmana koji nije nogom moga pogodit igrača priko centra,al je zato bija popunjen pa mu je teško bilo dat gol.kakav je to igrač nogometa(vjerovali ili ne, i golmani su igrači :P) koji nezna igrat nogom!?
p.s.oli bi se ti i moga dobacit rukom od branke na branku!? :P:P:P ;)
Zadnja izmjena: jmijac-4; 23 lis 2008, 07:57; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

forza morocco

VIP član

Post 23 lis 2008, 16:05

jmijac-4 napisao:

sjetim se kad je italija prije par godina osvojila europsko futsal prvenstvo,imali su golmana koji nije nogom moga pogodit igrača priko centra,al je zato bija popunjen pa mu je teško bilo dat gol.kakav je to igrač nogometa(vjerovali ili ne, i golmani su igrači :P) koji nezna igrat nogom!?
p.s.oli bi se ti i moga dobacit rukom od branke na branku!? :P:P:P ;)

Provociraš, a?! :) pa to bar ne bi smija bit problem bilo kojem golmanu, al' ovo je ipak tema o sucima i suđenju pa nećemo više širit...
<<

jmijac-4

VIP član

Post 23 lis 2008, 22:28

golmanjenje i golmansko prigovaranje....
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Sezona 2008/2009