LIGA-KUP 2009
BEGO- STAKLO MAAS napisao:**** napisao:cua san da je goci briljira u odsustvu kriticara..
nemoj da mi pocnemo tebe kritiziratmladi goci je talent kakav se nije pojavija jos od IZBORNIKA DENE mandata tako da postovanje prema takvoj velicini
![]()
evo ja sam sad gotov s ucenjem za fax a ono smo se dogovorili da ces uzest sate ucenja nogometa kod mene i gocija hahah bit ces pet zvjezdica![]()
...........
haha jel to vic iz 24 sata??
1950
Drle-huligan napisao:PB protiv Los Staklaktikosa!!!
Prvaci protiv senzacije iz 5B lige. Mislim da je to naš ispit zrelosti. Da napokon splitska malonogometna scena čuje tko smo i šta smo!
GOCI NEBRINI CULI SU SVI VEC ZNAJU .........kad ih pitas za STAKLO MAAS kazu............to su oni s foruma haahhahahaahha:):).....jos da svacaju nas stil poezije i zajebavanja bilo bi lakse evo 4 zvjezdice se trudija i nedavno je otkrija sve te cari koje nudi nase pisanje hahah.......ali isto nece igrat za nas iako se nudi:)
danasnji rezultati
HOTEL ROTODNO -VESELI MORNARI 4:4 na penale rotondo prosa
DALMATINAC - DVA GOLUBA 6:1
LIVERPOOL-VIK 2:1
izjednacena utakmica moglo je otic na obe strane ali nakraju sretniji i spretniji vik
MG SPORT-PB 2:4
mg se lavovski borija usudija bi se rec da su bili cak i bolji i da su bili blizu pobjede naravno da PB je usa opustenije i skoro im se osvetilo iako se nakraju vidilo veliko iskustvo i znanje PB posebno bobe i dubovca koji su klase za sebe
HOTEL ROTODNO -VESELI MORNARI 4:4 na penale rotondo prosa
DALMATINAC - DVA GOLUBA 6:1
LIVERPOOL-VIK 2:1
izjednacena utakmica moglo je otic na obe strane ali nakraju sretniji i spretniji vik
MG SPORT-PB 2:4
mg se lavovski borija usudija bi se rec da su bili cak i bolji i da su bili blizu pobjede naravno da PB je usa opustenije i skoro im se osvetilo iako se nakraju vidilo veliko iskustvo i znanje PB posebno bobe i dubovca koji su klase za sebe
BEGO- STAKLO MAAS napisao:Drle-huligan napisao:PB protiv Los Staklaktikosa!!!
Prvaci protiv senzacije iz 5B lige. Mislim da je to naš ispit zrelosti. Da napokon splitska malonogometna scena čuje tko smo i šta smo!
GOCI NEBRINI CULI SU SVI VEC ZNAJU .........kad ih pitas za STAKLO MAAS kazu............to su oni s foruma haahhahahaahha:):).....jos da svacaju nas stil poezije i zajebavanja bilo bi lakse evo 4 zvjezdice se trudija i nedavno je otkrija sve te cari koje nudi nase pisanje hahah.......ali isto nece igrat za nas iako se nudi:)
jucer bego odglumija da je alenu diga pauk auto da ih pribacin i u voznji mi stavili ugovor pod nos..obecaju brda i doline..cak je to cua ex voditelj kojeg smo slucajno susreli pa ga nek da potvrdi

1950
nova himna los staklaktikosa --> http://www.youtube.com/watch?v=Z55MK7oemME
evo malo prognoze:
KIDAN ŽILE - DALMATINAC 2
PEKARA BABIĆ - IS DEUTSCHE 2
INERO - ZEWA X
GRM & TUNJ - ADRIATIC YACHTING 2
HSP - GRADSKA SIGURNOST 2
MONTY PAYTON - VIK 1
PB SPLIT - STAKLO MAAS 2
ulog 5 dobitak 11400
PB SPLIT - STAKLO MAAS
BEGO daje gol/ne daje 1.05 / 8.00 1
ulog 10 kuna dobitak 10 ipo

PB SPLIT - STAKLO MAAS
SOČO ostavlja povratnu loptu/ ne ostavlja p.l. 11.00 / 1.10
u.= 1000kn dob.= 11000
evo malo prognoze:
KIDAN ŽILE - DALMATINAC 2
PEKARA BABIĆ - IS DEUTSCHE 2
INERO - ZEWA X
GRM & TUNJ - ADRIATIC YACHTING 2
HSP - GRADSKA SIGURNOST 2
MONTY PAYTON - VIK 1
PB SPLIT - STAKLO MAAS 2
ulog 5 dobitak 11400
PB SPLIT - STAKLO MAAS
BEGO daje gol/ne daje 1.05 / 8.00 1
ulog 10 kuna dobitak 10 ipo

PB SPLIT - STAKLO MAAS
SOČO ostavlja povratnu loptu/ ne ostavlja p.l. 11.00 / 1.10
u.= 1000kn dob.= 11000
Zadnja izmjena: josip; 16 lip 2009, 10:39; ukupno mijenjano 1 put/a.