Strana 1 od 6

PostPostano: 04 pro 2007, 16:57
Postao/la zuti_drkos
Ajmo drkoši da vas čujem...šta mislite o "vinarima" i njihovom golgeteru Jadranu ??
Mali je BOG!:cool:

PostPostano: 04 pro 2007, 20:00
Postao/la Djetta
Ja bi "vinare" ovako opisa: Mali Jadran je "Zlatan plavac barrique"- šampion iz berbe 2006. A ostali su ka i svako vino, što stariji to bolji. Naročito ona dva šta su jedan drugome kumovi, čini mi se brojevi 22 i 19. Njih dvojica prednjače i po znanju i po kilima, šta im nije za zamjerit jer je jedan kuvar a drugi zbog prirode posla mora stalno jest po restoranima. Jedino mi oni s brojem 99 malo baca na kvasinu... E i lipo im stoje oni crveni dresovi...


KIDAN ....!

ima li di plavca na demejane?

PostPostano: 04 pro 2007, 22:10
Postao/la jmijac-4
dobri su momci,alaj mogu i poj'st i pop't! :cool:

PostPostano: 04 pro 2007, 23:58
Postao/la svilaja
jmijac-4 napisao:dobri su momci,alaj mogu i poj'st i pop't! :cool:

meni je najbolji vratar ČINI MI SE DA se preziva RAĐA, a momčad cijela je dobra.

PostPostano: 05 pro 2007, 11:55
Postao/la jmijac-4
meni je ipak draži onaj golman drugi,čini mi se da se preziva miliša.kako ga ne volit kad mi je da štake kad sam se bija polomija prije 8 godina?!a imaju i par mladih i perspektivnih igrača,kao šta su žila,drago,frane i babić :cool:

PostPostano: 05 pro 2007, 16:35
Postao/la Diego 10
Mali ga je tek počea strugat al je za sad odličan!Šta se tiče drugih alkoholičara još oni mogu pit i igrat ako pravilno rasporede!

PostPostano: 06 pro 2007, 11:18
Postao/la zuti_drkos
Mali je dobar momak i dobar igrač. Prerastao je ove stare momke......naučili su ga igrat balun i vrime mu je da promini
sredinu jer u drugom polugodištu vinari svoju "dicu" navikavaju na plavac a igranje stavljaju u drugi plan. Ima u superligi ozbiljnijih i mlađih ekipa u kojima bi se ovaj dječarac bolje zabavlja (PB Split, Strožanac......) Golman Mliša je duša ove ekipe, stari pijanac koji brani kad triba a kad je rezultat siguran protivničkim ekipama pušta golove kroz noge. Po meni, njihov najbolji igrač je "maradona iz runovića". Pogodite tko je taj??? I još jedna stvar, da ne zaboravim,
minus ove ekipe je šta nikad nisu imali voditelja (pravog)!!

PostPostano: 06 pro 2007, 11:23
Postao/la Diego 10
Allo, koji si ti stručnjak "otoka"!Mali ne ide nigdi,a tebi bi bilo bolje da otkriješ ko si i ne unosi razdor u ovu nedodirljivu ekipu!

PostPostano: 06 pro 2007, 11:42
Postao/la zuti_drkos
NE UNOSIM JA RAZDOR U EKIPU, SAMO IZNOSIM SVOJE MIŠLJENJE.
AKO SE TKO UVRIDIJA, JA SE IZVINJAVAM JER NISAM NIŠTA LOŠE MISLIJA.
ČINJENICA JE DA U ZLATNOM OTOKU IMA DOSTA VETERANA (PO GODINAMA I PO KILIMA), I OD TOGA NE MOŽETE
POBIĆ.

PostPostano: 13 pro 2007, 12:35
Postao/la Debelo-bradati
ČINJENICA JE DA VETERANI VLADAJU OVOM SUPERLIGOM, KAO UVIJEK MLADI TADIJA MAMIĆ, PA ROMEO IZ STROŽANCA, PA OVA EKIPA IZ DOMUSA, PA OVI "VINARI", ŠTA VAM TO GOVORI, VI MLAĐI, TRKOM SE BAŠ NEMOŽE NADOMJESTIT ZNANJE, PREMA TOME UČITI, UČITI, SAMO TAKO MOŽEŠ NAUČITI

PostPostano: 14 pro 2007, 09:10
Postao/la 10
ma sta se mene tice ovo je prava ekipa za jadrana jer ima ljude koji mu viruju i podupiru ga. zna da kad krene i ako falie da ga nece vadit i derat se na njega i to je onda veliki plus za samopouzdanje. sta ima veze da popiju koju, ali to rade posli utakmice, a sta se tice terena ova tablica sve govori. bilo bi bolje da mi svi cesce festamo i druzimo se na vecerama, a ne dodes na utakmicu, odigras i ides doma.

JADRANE ne slusaj budale i drzi se mentora svoga

PostPostano: 18 pro 2007, 11:34
Postao/la zuti_drkos
alo diego...šta sam ti ja reka, gospodin golman goran je opet pustija RADUNICI gol kroz noge (kad je već sve bilo gotovo)!!! Gušt mi je gledat ove momke, ovu kombinaciju debelih, mršavih, starih, mladih....Stari teškaši igraju na mistu zadnjega, povučenog beka (čak im je i voditelj "igra") i sidruna, a mladi igraju na mistima napadača i ofenzivnih bekova.....čudo od ekipe!!! JADRAN JE OPET BRILJIRA ( Nikola T. je lomija cilu dvoranu, a mali je izaša ka pobjednik)

PostPostano: 20 pro 2007, 18:22
Postao/la Diego 10
Mileni je bog!Ipak je on najveći golman posli Čote u Radunici i blagoj okolici, na trećem mistu je Triva komu je Mile uzor!

PostPostano: 24 pro 2007, 12:35
Postao/la distributer kvalitete
ma dajte decki nemojte tako...nisu to sve pijanci...ima tu krasnih mladica....Jadran je biser, koji se jos brusi....

PostPostano: 24 pro 2007, 12:51
Postao/la SUDAC
hej skvadro, zna li tko nabrojiti sve vinare?