II. Liga Mladih
Nemožeš sad to zamjerit UMN-u ipak je ovo jedna priredba dosta višeg ranga, a i u ned je televizijski prijenos na HTV 2. Al ovo je dokaz da je Split bar u malom nogometu prvi, ako u ničemu drugome ne prednjačimo u Hrvatskoj. Baš su svi iz prvoligaških splitskih klubova aktivirani za ovo i svi pokušavaju pomoći u organizaciji i tome da se Hrvatska plasira na Euro.
1josip1 napisao:Nemožeš sad to zamjerit UMN-u ipak je ovo jedna priredba dosta višeg ranga, a i u ned je televizijski prijenos na HTV 2. Al ovo je dokaz da je Split bar u malom nogometu prvi, ako u ničemu drugome ne prednjačimo u Hrvatskoj. Baš su svi iz prvoligaških splitskih klubova aktivirani za ovo i svi pokušavaju pomoći u organizaciji i tome da se Hrvatska plasira na Euro.
Jasno je meni da se zbog nas ne mogu dić cile gripe na noge i zato ni najmanje ne zamjeram UMN-u šta mi nemamo takve uvjete odigravanja.....bilo bi nenormalno da se to sve čini zbog nas.
zewa napisao:Ticex Mileni je jučer odradija lagani trening, Bašu sam vidija na poslu, komentira je tvoj izostanak s treninga
ZEWA salvete india
Neka Milenoga, samo nek on ide lagano. Tribate ga čuvat za slijedeće utakmice, što oće reći da nije potriba da igra protiv nas i riskira pogoršanje ozlijede

Ma di je ColoColo? Ne javlja se vec 10-ak dana.....a igramo derbi u subotu. Bice da im je gazda naredia medijsku šutnju.
Šta mislite, je li mogu Nakić i Hercegovac i ovo kolo posrnit? Nakić protiv Forza Maroco, a Hercegovac protiv Baterije. A i mi protiv ColaCola???
ZEWA kids WC papir
Šta mislite, je li mogu Nakić i Hercegovac i ovo kolo posrnit? Nakić protiv Forza Maroco, a Hercegovac protiv Baterije. A i mi protiv ColaCola???
ZEWA kids WC papir
Zadnja izmjena: pivnica_karlo; 23 vel 2007, 23:01; ukupno mijenjano 1 put/a.
Hrvatska-Kazahstan bilo je 4:1 dvi minute prije kraja....poluvrime 1:1 iskreno naši su bili ajme stvarno loši mada rezultat ne govori tako baš me zanima komentar u novinama, bojim se utakmice sa Česima...
Colo colo kuje planove kontra pivnice, moglo bi bit svega iduće kolo masu zanimljivih utakmica....
ZEWA kids s likovima životinja-2-slojni 8+2 gratis
Colo colo kuje planove kontra pivnice, moglo bi bit svega iduće kolo masu zanimljivih utakmica....
ZEWA kids s likovima životinja-2-slojni 8+2 gratis