FAQ  •  Registracija  •  Login

Zamjena lige

<<

triestine

Novi član

Post 02 ruj 2008, 12:30

Pozdrav svima, zanima me da li je netko voljan mjenjat ligu, moja ekipa igra četvrtu i ne odgovara nam termin igranja, ako nekome u bilo kojoj od viših liga ne odgovara termin ili razmišlja o odustanku od lige zbog nekog razloga neka se slobodno javi, naravno mi pokrivamo razliku u plaćanju između te dvi lige s obzirom da se više lige plaćaju više, sportski pozdrav svima
<<

kun1gic

Česti član

Post 02 ruj 2008, 12:43

hahahaha. to se ne može jeste li vi ludi. protiv toga se već 2-3 godine vodi pravi rat i za sad je to uspješno. ovima iz udruge šta upravljaju radom i onima šta rade u udrugi svaka čast kako in se da sve to. al je baren sve pošteno. izbori se na terenu da igraš u boljoj ligi.
<<

triestine

Novi član

Post 02 ruj 2008, 12:54

E stari moj, izborili smo se mi, ali radi nekih razloga koji nisu bitni da ih sada objašnjavam svima nismo išli dalje, nikoga ja ne forsiram da to napravi, samo sam postavio pitanje ako neke ekipe imaju ko i mi problema sa terminima, mislim da je to poštenije nego da ekipe ispadaju iz liga u pola sezone zbog nemogućnosti dolaženja igrača, a to se nazalost događa sve češće
<<

kun1gic

Česti član

Post 02 ruj 2008, 12:59

pa nije baš tako. jućer je lipo rećeno da u zadnje 2 godine nema odustajanja po ligama u po sezone osim 1-2 ekipe iz dvorane, a kad pogledaš prošle godine od svih liga u dvorani samo je jedna ekipa odustala. nisi baš u pravu! a ako ste se izborili a niste išli naprid to je vaš problem. ja samo znam da je svima po redu kako su prošle godine osvojili mista nuđeno da uđu u 3.ligu i da su neki odbili, a neki prihvatili.
<<

triestine

Novi član

Post 02 ruj 2008, 13:05

Ne mogu bit u to siguran, znam da je samo u našoj lizi odustala jedna ekipa a nije bila u dvorani, nego vani, al ne pratim sve lige nego samo čujem što ljudi govore, a i samo odustajanje je manje bitno jer je u našoj lizi prošle godine bilo barem trećina odigranih utakmica u jako jako lošim sastavima ( mislim na to da dođe igrača samo za prvih 5 ) i dosta njih koje se nisu ni igrale, sad ja stvarno ne želim da ispadne da mi zelimo napredovat ovako, to je nama nebitno, bitno nam je da igramo, a u ovom terminu ne mozemo igrat, treća liga se igra nediljom od osam ujutro, i čak nam i to više odgovara pa smo zato tu pitali ako ima neka ekipa da mozda ima sličan problem
<<

triestine

Novi član

Post 02 ruj 2008, 13:09

Još da dodam, mislim da je jučer bilo govora o tome da su dvije ekipe odustale s obzirom na kraj prošle i početak ove sezone, a da je tijekom sezone prošle ipak bilo puno više odustajanja, nadam se da netko tko bolje prati mozda zna i koliko, al sigurno više od dvi, pozdrav
<<

kun1gic

Česti član

Post 02 ruj 2008, 13:14

evo ja gledan tablice i odusta je samo Nakić trans iz 2.lige i niko od ostalih tako da nisi u pravu. a odustajanja između sezona nisu toliko bitna jer se lako lige popune ali samo po poretku od prošle godine i tako je jedino pošteno. zašto bi ja igra godinama i po ligama se borija da budem šta bolji i onda mi dođe neka ekipa i kupi neko misto i ima prednost prid menon. zato mislim da ljudi koji vode udrugu pošteno i dobro rade. ne da mislim nego to se vidi po svemu ove zadnje 2-3 godine kako su nam se lige uozbiljile i postaju sve bolje.
<<

triestine

Novi član

Post 02 ruj 2008, 13:20

Rekao sam da nisam u to siguran jer ne pratim sve lige, al u mojoj je lizi jedna odustala tako da je to barem još jedna, a mi smo i na terenu izborili ulazak u višu ligu, al radi gluposti nekih ljudi, i neorganiziranosti nismo se prijavili za treću ligu, iz naše lige je 10 momčad išla u treću, tako da nama nije cilj nezasluzeno napredovat, ja ovde samo pokušavam ispravit grešku nekih ljudi iz ekipe za koju ja nisam kriv. Slažem se da nova uprava dobro radi, i da je najpoštenije da se na terenu izbori prolazak u višu ligu i što je moguće bolji rezultat, al trenutno zbog gore navedenih razloga, na koje nisam mogao utjecat sam postavio ovo pitanje, eto nadam se da je malo razjašnjeno
<<

wonderkid

Član

Post 02 ruj 2008, 21:03

nije niko više odusta, nego je izbačen dšr kman.
<<

ribar do boli

Novi član

Post 02 ruj 2008, 23:20

ne moraš nikom virovat nego samo pogledaj tablice dvoranskih liga i vidit ćeš da je samo jedna ekipa odustala, a treću ligu se nije tribalo prijavljivat nego su ljudi iz uprave kontaktirali klubove po poretku i pitali ih jel želi igrat višu ligu... mislim ono prije 2 dana ste odbili 3. ligu a sad bi ipak htjeli... hehe
<<

Mišo vrati se

Član

Post 03 ruj 2008, 18:51

ima jedna zanimljiva šema ali to je trebalo prije početka lige,ako znaš da ekipa iz višeg ranga odustane kontaktiraš ih i pitaš možeš li nastaviti u toj ligi sa njihovim imenom,npr.Contra koja je odustala-vi se svi prijavite u CONTRU i eto Vas u 3 ligi!e sad neznam jeli to baš tako jednostavno ali palo mi je napamet
<<

Papa_Strumph

Član

Post 03 ruj 2008, 22:49

Mišo vrati se napisao:ima jedna zanimljiva šema ali to je trebalo prije početka lige,ako znaš da ekipa iz višeg ranga odustane kontaktiraš ih i pitaš možeš li nastaviti u toj ligi sa njihovim imenom,npr.Contra koja je odustala-vi se svi prijavite u CONTRU i eto Vas u 3 ligi!e sad neznam jeli to baš tako jednostavno ali palo mi je napamet

nemoze to ni tako ... vidit ce se veca promjena igraca, pitaj jozu...
<<

jmijac-4

VIP član

Post 04 ruj 2008, 11:12

može,to je rupa u statutu.a s obzirom da to radi i chelsea,mislim da je to pošteno.samo šta čelzi nije moga prominit ime,al je prominija sponzora na dresu,grb i više od 70% momčadi,tako da se tako nešto smi napravit,
Živija profesionalni amaterizam!:cool:
<<

1josip1

Član

Post 04 ruj 2008, 13:18

Šta Chelsea igra u ligama Udruge, u kojoj baš bi ih volia ić pogledat?!
Daj šta ste se uvatili toga, vi koji mislite da je to moguće pokušajte a ljudi iz Udruge će odlučit jel to bilo kupovanje mista ili šta i oni će donit odluku i gotova stvar.

I još nešto, šta taj Chelse ne igra veliki balun a ne mali?

Vrati se na: Općenito