CORPO MORTO 2012/2013
'Izbornik [C.M. napisao:']Ofišl stranica za sezonu 2012/2013 Corpo Morto.......
"......ljubav, a ne đir....."
Ajmo Admine,izbrisi ovo,definitivno ovo nije niko iz ekipe CORPO MORTO.Budi brz jer ce inace ovdje izac velike bljezgarije ka i svake sezone.Momak svake sezone promini nik i lupa gluposti.
Pozdrav!
garry napisao:'Izbornik [C.M. napisao:']Ofišl stranica za sezonu 2012/2013 Corpo Morto.......
Ajmo Admine,izbrisi ovo,definitivno ovo nije niko iz ekipe CORPO MORTO.Budi brz jer ce inace ovdje izac velike bljezgarije ka i svake sezone.Momak svake sezone promini nik i lupa gluposti.
Pozdrav!
Neznan kojeg se momka spominje, ali to ovdi nije slučaj.
Pozdrav
"Kad Corpo igra, sunce sija..." 

'Izbornik [C.M. napisao:']garry napisao:'Izbornik [C.M. napisao:']Ofišl stranica za sezonu 2012/2013 Corpo Morto.......
Pozdrav!
Neznan kojeg se momka spominje, ali to ovdi nije slučaj.
Pozdrav
Ajde.vidicemo,mozda grijesim,Pokazat ce vrime........
Pozdrav izborniku,vidija san da si me donekle posluša po pitanju startne petorke,šteta šta ste izgubili,bice bolje kad se još malo uigrate-samo tribaš objasnit onom visokom momku da se više dodaje jer mislin da nije tolika klasa da može sve sam,virujen da je dobar igrac ali to nije baš pokaza-više je izgorija u želji-marijo van je najbolji igrac ali je ocito da se nerazumi jos sa ostalima,andro je zadnju utakmicu bija neprepoznatljiv,a crta po običaju ne koristi svoj dobar udarac-da nebi ispada dežurni kriticar...ipak ovo sve pišen u dobroj namjeri i volija bi da krenete s pobjedama jer neki su vas vec proglasili najlošijima u ligi a to sigurno niste (još)....ovo u zagradama je šala...docu danas malo do blatina povirit prije svog treninga...pozdrav!
D-ex 15 napisao:Pozdrav izborniku,vidija san da si me donekle posluša po pitanju startne petorke,šteta šta ste izgubili,bice bolje kad se još malo uigrate-samo tribaš objasnit onom visokom momku da se više dodaje jer mislin da nije tolika klasa da može sve sam,virujen da je dobar igrac ali to nije baš pokaza-više je izgorija u želji-marijo van je najbolji igrac ali je ocito da se nerazumi jos sa ostalima,andro je zadnju utakmicu bija neprepoznatljiv,a crta po običaju ne koristi svoj dobar udarac-da nebi ispada dežurni kriticar...ipak ovo sve pišen u dobroj namjeri i volija bi da krenete s pobjedama jer neki su vas vec proglasili najlošijima u ligi a to sigurno niste (još)....ovo u zagradama je šala...docu danas malo do blatina povirit prije svog treninga...pozdrav!
Alvaro

pozdrav
"Kad Corpo igra, sunce sija..." 

'Izbornik [C.M. napisao:']D-ex 15 napisao:Pozdrav izborniku,vidija san da si me donekle posluša po pitanju startne petorke,šteta šta ste izgubili,bice bolje kad se još malo uigrate-samo tribaš objasnit onom visokom momku da se više dodaje jer mislin da nije tolika klasa da može sve sam,virujen da je dobar igrac ali to nije baš pokaza-više je izgorija u želji-marijo van je najbolji igrac ali je ocito da se nerazumi jos sa ostalima,andro je zadnju utakmicu bija neprepoznatljiv,a crta po običaju ne koristi svoj dobar udarac-da nebi ispada dežurni kriticar...ipak ovo sve pišen u dobroj namjeri i volija bi da krenete s pobjedama jer neki su vas vec proglasili najlošijima u ligi a to sigurno niste (još)....ovo u zagradama je šala...docu danas malo do blatina povirit prije svog treninga...pozdrav!
Alvaro, za prvu utakmicu se nije mogla sastavit takva petorka ka za ovu sad, mislin da još 2,3 utakmice triba odigrat dok ne proradi sve. Ipak, prvu petorku su činili igrači koji uopće lani nisu ni igrali za Corpo Morto pa nije ni čudo šta se još nisu 'proigrali'... ne bih o pojedincima, u nas nema zvijezda, sve je kolektiv i svi rade da iz utakmice u utakmicu budu bolji, kako ja tako i igrači... a ovima šta nas proglašavaju najlošijima nemam šta za reć, nek se bave svojim ekipama ne tuđima.
pozdrav
nije valjda da sad i tebi moran objasnjavat da ja neman veze s njim,neko bi moga krivo protumacit-pusti te gluposti i vidi s androm ocete doc sutra na brda sa utd u 18h,andro sve zna pa se javi njemu-jebo te Recoba