HEH napisao:Pozz evo za sve pitanje ko moze pomoc, okrenija san kolino po drugi put nakon prvog puta nasi mesari me poslali na mirovanje 3 tjedna, ja odmirova svoje nakon 2 miseca isti slucaj ovaj put na poslu u singapuru mi izvade 40 ml krvi i posalju doma doma izvade dodatnih 80 ml i posalju na odmaranje 3 tjedana, pitam ga ocu li na magnetsku on kaze ne trcati pred rudo.na pitanje sta mi je on odg neznam ali nije dobro... neznam sta da radim otic sve to privatno odradit slusat njega...svi savjeti dobrodosli... naravno igram ligu zadnjih 10 god panika me vata tako to
Ne znam kod kojeg si "mesara" bija ali ova uputsva su mi apsurdna!
S obzirom da ti je kod punkcije bilo krvi, moguće da se radi o nekom puknuću. Zbog toga se ni trenutka nebi mislija nego bi se upisa na magnetsku rezonancu priko uputnice (kako su ti i ostali sugerirali). Ako imaš dopunsko osiguranje, magnetsku nećeš platit ništa! Ako ga nemaš, priko uputnice ćeš platit cca. 280,00 kn...
Koliko su te dosad razvlačili već si moga doć na red! Uostalom, više se toliko dugo ne čeka na ovaj pregled ka i prije jer ima više magneta u Splitu (KBC, Medicol, Kalajžić,..).
Da se razumimo, pravi likar ti može postavit preciznu dijagnozu i bez magnetske... Ipak, ovako si sigurniji! Po ovome šta si napisa, ovaj tvojlikar je upitan... Koja je njegova dijagnoza?
Pretpostavljam da ti je kolino bilo natečeno... Je li još uvik? Stavljaš li led?