Tražimo voditelja!!!
8 post(ov)a
• Strana 1 od 1
A sta će vam voditelj. Bar ste vi imali prepoznatljiv stil i igrali uvik čvrsto i borbeno. I da fizički niste pali drugi dio sezone bili bi 5-6. A za prva 3-4 mista realno nemate kvalitete (osim ako niste značajno promijenili ekipu).
Znači igrate sigurno? Mi se još nismo odlučili (fali i nama voditelj,pa golman pa problemi sa plaćanjem lige...).
Znači igrate sigurno? Mi se još nismo odlučili (fali i nama voditelj,pa golman pa problemi sa plaćanjem lige...).
placa je jedno iskustvo koje mozes dobit vodeci 10 razlicitih karaktera.. u ruke se dobiva čvrsta, borbena ekipa koja ce slusati svoga voditelja bez pogovora (ako je voditelj normalan! ) i ko ne bude slusao taj ce bit odstranjen iz ekipe ...napominjen ako je voditelj normalan koji i nesto kapi mali balun dobit ce iskustvo više vođenja momcadi koja ima staža u umn split vec 10 godina
degen napisao:placa je jedno iskustvo koje mozes dobit vodeci 10 razlicitih karaktera.. u ruke se dobiva čvrsta, borbena ekipa koja ce slusati svoga voditelja bez pogovora (ako je voditelj normalan! ) i ko ne bude slusao taj ce bit odstranjen iz ekipe ...napominjen ako je voditelj normalan koji i nesto kapi mali balun dobit ce iskustvo više vođenja momcadi koja ima staža u umn split vec 10 godina
Po cemu se miri je li neko normalan ili ne?
Koja su mjerila?
Nemam ambicija prema vašoj ekipi niti te zezam nego me baš zanima!!!
Zadnja izmjena: Vinnie Jones; 27 kol 2012, 16:09; ukupno mijenjano 1 put/a.
8 post(ov)a
• Strana 1 od 1