Strana 1 od 1

PostPostano: 19 ožu 2012, 11:49
Postao/la miho
Dobija san potvrduEdija Sunjica da san bija u pravu kad san govorija da je covik koji je srusija moga igraca kad se ovaj sprema uputit balun u praznu branku triba dobit crveni bez obzira sta je na suprotnoj strani bija jos jedan igrac i ka to je bija zadnji covik i stvarno je bija zadnji ali nije bija na putu do gola.eto malo edukacije za suce,delegata i mjeritelja vremena na toj utakmici ,koji su me zajedno uvjeravali da je zuti karton u redu.dakle nemojte slijepo tumacit pravila.meni je crveni bija logicna odluka jer zuti je nagrada a ne kazna u ovom slucaju

PostPostano: 19 ožu 2012, 12:02
Postao/la josip_radic
Miho,
po ovome što si napisao jasno je da se tu radi o crvenom kartonu.
Ali, ljudi moji, bez obzira kako vam sudac ili delegat tumačio, ako vam bilo što nije jasno ili to objašnjenje nije čisto, svakako uputite dopis u udrugu da bi mogli dobit točno pojašnjenje.
Teško ćemo, samo pisanjima po forumu, napredovat. Može se slična stvar opet dogodit na nekoj drugoj utakmici. Bolje da se sve evidentne pogreške detektiraju da bi se sucima na stručnim sastancima ukazalo na to i usput educiralo i čovjeka koji je poslao dopis jer će na isti dobit odgovor.

Živio mi.