KORPO MORTO 2011-2012
9 post(ov)a
• Strana 1 od 1
evo sad i vi imate vaše stranice pa se možete baviti sa sobom i analizirati svoje utakmice ove sezone,a ima se tu i šta analizirat,pokrenuo sam inicijativu da vam se kao ekipi dodijeli zlatna plaketa udruge KIKS-za pomoć levatima i polovnim igračima-kao ekipi sa najmanje šanse za napredak u povijesti u.m.n-Split.Sada očekujem vaše odgovore i paljbu sa svih strana,ali sam se dobro pripremijo i sa svojim suradnicima spremam i akcijski plan pod naslovom Kako pomoći kad nema pomoći i kad nemaš kome pomoći-očekuje se iscrpna analiza sljedečeg kola sa analizom za svakog igraća posebno,do tad vas pozdravljam uz želju da šta bolje odigrate iduču utakmicu:)
recoba-bog nogometa
pavegolgeter napisao:Alvaro brate pomozi mi ....tehnika mi je losa tesko se krecem tribam tvoju pomoc pod hitno....
Dududu-sori pave,nema ti pomoći

Zadnja izmjena: alvaro recoba; 04 lis 2011, 17:49; ukupno mijenjano 1 put/a.
recoba-bog nogometa
alvaro recoba napisao:pavegolgeter napisao:Alvaro brate pomozi mi ....tehnika mi je losa tesko se krecem tribam tvoju pomoc pod hitno....
brate ne odustaj ne budi u banani

aj javi mi se na mail ako imas kakav savjet : volimuanus@gmail.com
Puni sve...
pavegolgeter napisao:alvaro recoba napisao:pavegolgeter napisao:Alvaro brate pomozi mi ....tehnika mi je losa tesko se krecem tribam tvoju pomoc pod hitno....
sigurno ti je pun sandučić,zato se teško krečeš........moj pave reci ti meni jeli pljuješ ili gutaš?dosta je bilo zajebancije,ipak su ovo ozbiljne teme....hahaha
recoba-bog nogometa
alvaro recoba napisao:pavegolgeter napisao:alvaro recoba napisao:Dududu-sori pave,nema ti pomoći
sigurno ti je pun sandučić,zato se teško krečeš........moj pave reci ti meni jeli pljuješ ili gutaš?dosta je bilo zajebancije,ipak su ovo ozbiljne teme....hahaha
gutam na veliko:)
ne budi pizda obeca si brda i doline sad pomagaj
Puni sve...
Sad bi svi tili da in pomognem,a prosle sezone mi je skoro propa trening centar u kojeg sam ulozio milijune radi takvih sta misle da znaju i mogu sami,stvarno mi je dosta svega-odlazim iz hrvatske a ti pave snađi se sam,ipak cu ti dat jos jedan savjet-isprazni sanducic,lakse ces se kretat,i ne gutaj svasta-previse bjelancevina,jesi vidija kako n.đokovic izbacija sranja iz prehrane i sad leti-
recoba-bog nogometa
Evo mene kako sam i obecao sa detaljnom analizom vase posljednje utakmice:broj 1 u kojeg niste imali povjerenja na pocetku lige se pokazao kao vas spasitelj..zato dobiva pozitivnu ocjenu,najbolji je opet bio broj 4 koji nosi vasu igru,broj 5 je vasa radilica i borac,broj 6 je usporen i nek pređe na šah jer za nogomet nije,broj 7 unatoc kilazi je dinamicniji od 6ice,imate i par muha bez glave kojima nisam zapamtija brojeve jer su nebitni i letaju bez veze,broj 9 nek proba balet,broj 10 zadnji put najbolji jer se nije ni pojavijo a i inace je nebitan u igri tako da nek proba izostat jos neku utakmicu zajedno sa voditeljem jer ste jaci kad ih nema-ispricavam se ako sam nekoga izostavijo,nisan želio trosit prostor nja njih sto sve govori-usput cestitam na pobjedi i nadam se da to nije bila slucajnost jer mislim da uz malo moje"motivacije" necete bit zadnji
recoba-bog nogometa
Kao sto vidim,vi opet po starom,izgleda da vam prije svake utakmice moram napisat nesto da bi vi odigrali,mozda trebam odustat od vas jer ste promasen slucaj,ali kako to nije u mojoj prirodi nastavit ču vas podjebavat jer niste drugo ni zasluzili s obzirom kako igrate.Bojim se da polako ali sigurno putujete u niži rang-sretan put luzeri....a toliko sam htio napisat nešto pozitivno
recoba-bog nogometa
9 post(ov)a
• Strana 1 od 1