MNK KMAN
Stari, ne znam ko si, hvala na podrsci, ali zalosno je imat petokolonasa u ekipi. Gadi mi se bit tu i znat da te netko gleda u oci i kao slusa i daje besu, a iza ledja ti petaje roge. Nezdravo tkivo triba odstranit, ne radi mene nego ekipe koja ima potencijala, a takvi kukavelji ce je razjebat.
F-OFF!!!
DON FABIO napisao:Stari, ne znam ko si, hvala na podrsci, ali zalosno je imat petokolonasa u ekipi. Gadi mi se bit tu i znat da te netko gleda u oci i kao slusa i daje besu, a iza ledja ti petaje roge. Nezdravo tkivo triba odstranit, ne radi mene nego ekipe koja ima potencijala, a takvi kukavelji ce je razjebat.
a jebako ako ne bude dobar i ne pristane srat moga bi završit ovako
http://www.slobodnadalmacija.hr/Crna-kr ... fault.aspx
ATHLETIC BILBAO!!!
imoćani voze mercedes, a seljačine folcvagen
imoćani voze mercedes, a seljačine folcvagen
dao sam pare sunji...ako ih nije potrosija....sta se mene tiče sranje ....otiša meniskus i križni ligament....nije još za operirat,ali ako bude nastavija zafrkavat ne gine operacija...imam fiziklanu do 15.2,a ako ne bude uredu i duže ..tako da mislim da bi trebali misliti o drugom golmanu jer tko zna kad ču ja doć......dres je u mene...pa ču ga dat...ali taj netko mora isto dat pare za klub ka šta sam ja učinija inače dres ostaje u mene......drš te se ...osvojite ligu.....slušajte izbornika....
p.s.
javim se izborniku posli praznika radi pojedinosti.....
p.s.
javim se izborniku posli praznika radi pojedinosti.....