Garaža Pujanke
josip_radic napisao:IRA napisao:cile napisao:"garaža, to sam ja!"
josip XIV.
josip VELIKI XIV
ne, ne, nisam ja apsolutist, tako da ne bih kazao da sam ja josip XIV već josip I. većina prvih kroz povijest se nije pokazala previše oštrima, a garaža se vodi demokracijom...
Demokracija u garaži bi izgledala otprilike ovako:
Jozo: "PAVE ZAŠTO NISI ISTRČA NA DRUGU"?? (velika slova jer se dere)
Pave: "ali jozo ja san mislija"... Jozo: (prekida rečenicu Pave) "PAVE IZAĐI VANKA!"
Otprilike tako bi izgleda mali prikaz demokracije, pujankaških apsolutista ramzesa I

Zadnja izmjena: IRA; 26 ožu 2012, 10:19; ukupno mijenjano 1 put/a.
Sve mi se čini da se rađa novi Sofoklo... Ovo gore su sva obilježja drame, čak se koriste i didaskalije, jedina zamjerka je što ovaj pisac dramskog teksta ne koristi navodnike.
U principu živopisnim načinom prenesen je dio života navedenih likova na papir odnosno na ovaj forum.
Također vidljiva je doza teatralnosti u ovom književnom izričaju.
U principu živopisnim načinom prenesen je dio života navedenih likova na papir odnosno na ovaj forum.
josip_radic napisao:Sve mi se čini da se rađa novi Sofoklo... Ovo gore su sva obilježja drame, čak se koriste i didaskalije, jedina zamjerka je što ovaj pisac dramskog teksta ne koristi navodnike.
hahahahhahahaahhahaha, evo ispravljena i najmanja zamjerka, uvedeni su znakovi koji su nedostajali...
Inače drama se zove JA JA I GARAŽA

Zadnja izmjena: IRA; 26 ožu 2012, 10:20; ukupno mijenjano 1 put/a.
IRA napisao:josip_radic napisao:Sve mi se čini da se rađa novi Sofoklo... Ovo gore su sva obilježja drame, čak se koriste i didaskalije, jedina zamjerka je što ovaj pisac dramskog teksta ne koristi navodnike.
hahahahhahahaahhahaha, evo ispravljena i najmanja zamjerka, uvedeni su znakovi koji su nedostajali...
Inače drama se zove JA JA I GARAŽA
Uvatili ste se prezidentea bilo bi bolje da se idete zagrijavat,navijači očekuju mimimum polufinale kupa.

Najvjerniji UVIJEK DOLAZE I OSTAJU.....