Garaža Pujanke
lakšeg tempa nema. Tek smo se vratili u igru za opstanak, ali cilj je još daleko, daleko... Garaža će i dalje bez obzira na pobjede i poraze, igrati svoju igru, igru kolektiva u kojoj se pojedinac neće isticati jer što je pojedinac ako iza njega ne stoji ekipa? jedno veliko ništa!!! i naši navijači_sokoli, ne bojte se, garaža se nakon AKUDa neće raspasti bez obzira dobila ili izgubila, jer svjesni smo da je naš forte borbenost, borbenost i borbenost, a ne kvaliteta. Takvi smo kakvi smo, ponosan sam na svoje igrače. Ponosan sam na Marina Bucu koji je kulturno podnio moju odluku (svi znate koju), koji je meni po tko zna koji put dokazao kakvog smo čovjeka i momka u ekipu doveli...
Bitno je da mi svaku utakmicu odigramo da svak svakome u svlačionici može pogledati u oči, bitno je da nakon svake utakmice svi budemo živi i zdravi, bitno je da smo mi klapa koja se poštuje međusobno i koja se druži i van terena bez obzira na razlike u godinama. To su bitne stvari, a rezultat tek iza svega ovoga dolazi. Meni je jako lijepo pobjeđivat, ali još mi je ljepše igrat u ekipi sa ovim momcima.
O Navijačima Sokolima neću trošiti riječi, nego samo kazati da sa ovakvim zanosom i ushićenjem zasigurno ne bi igrali da niste tu uz nas, vi ste jedan od vrlo bitnih čimbenika našeg povratka u igru i zato vam samo mi članovi ekipe mžemo reći HVALA!
Živili mi...
Bitno je da mi svaku utakmicu odigramo da svak svakome u svlačionici može pogledati u oči, bitno je da nakon svake utakmice svi budemo živi i zdravi, bitno je da smo mi klapa koja se poštuje međusobno i koja se druži i van terena bez obzira na razlike u godinama. To su bitne stvari, a rezultat tek iza svega ovoga dolazi. Meni je jako lijepo pobjeđivat, ali još mi je ljepše igrat u ekipi sa ovim momcima.
O Navijačima Sokolima neću trošiti riječi, nego samo kazati da sa ovakvim zanosom i ushićenjem zasigurno ne bi igrali da niste tu uz nas, vi ste jedan od vrlo bitnih čimbenika našeg povratka u igru i zato vam samo mi članovi ekipe mžemo reći HVALA!
Živili mi...
radicu nedajes pravi primjer igracima poslije utakmice umjesto da ih posaljes na odmor ti si ih odveo za sank u mene i juke se pokazala volje te smo pili sok i otisli prije 11 dok ste ti i doga se ubili to je sramota pa nismo mi liverpool mi smo barca.danas je momci relaks trening.vidi kad saljes poruku u 01:30 momak pravi igraci garaze tad spavaju.pozdrav svim navijacima garaze prva utakmica da sam igra i moram priznat da sam dosa umoran ko pas ali da su me digli bar za 30 posto.ovo je za juku momak i umoran sam ti odrzao lekciju malog nogometa.
vamos rafa
Ajde Marine ne pizdekaj, da ste pravi i vi bi pili. Ipak su pobjede tolika rijetkost da se jednostavno mora nazdravit. Ko zna možda od sad počmemo pit kad izgubimo pošto ulazimo u veliku i nezaustavljivu seriju!

Zadnja izmjena: D_ino; 27 vel 2007, 12:41; ukupno mijenjano 1 put/a.