Garaža Pujanke
bravo garaza;) stavili ste roju u dzep, mora da imate velik dzep:)
Zadnja izmjena: pavegolgeter; 07 vel 2011, 23:53; ukupno mijenjano 1 put/a.
Puni sve...
garažisti napokon opstanak u prvoj ,sada borba za srednjeeuropski kup
lisandro i stina najzaslužniji !!
uvijek č
lisandro i stina najzaslužniji !!
uvijek č
Zadnja izmjena: svilaja1508; 17 vel 2011, 22:12; ukupno mijenjano 1 put/a.
SVILAJA ;ČISTI ZRAK I MIR
zna se da ja navijam za garažiste,,parna je odigrala neodgovorno ,,puno su davili balun,,pogotovo mlađo,,nisu se vračali i to su stinini momci dobro iskoristili brzim kontrama,,odličan lisandro,,drugi na visini zadatka,,opet ponavljam,,nekad treba stati u završnici akcije,,ne treba baš uvijek odigrati iz PRVE !! i garažisti bi još dali puno više golova
uvijek č
uvijek č
Zadnja izmjena: svilaja1508; 01 ožu 2011, 22:34; ukupno mijenjano 1 put/a.
SVILAJA ;ČISTI ZRAK I MIR
vjerojatno će ovo sa sličice doći u ruke (ili usta i trbuh) onih koji su malo lukaviji, a ne u ruke (i u usta i u trbuh) onih sa kojima se družiš...
Navikao ja na to, život je takav kakav je, češće nepravedan nego pravedan.
a sad odgovor na pitanje: stina7 je prijavljen i kažnjen 2 utakmice. da ga nije kaznilo u Udruzi kaznio bih ga ja točno 2 utakmice, na isto dođe, ali je razlika što mu ovako ostaje uvijek mrlja i prilikom određivanja eventualnih kazni ubuduće od strane Disciplinskog suca, ovo će mu biti otežavajuća okolnost. Možda i bolje, ovo je zvučnije i zvaničnije pa će možda shvatiti da ne smije radit gluposti i onako se ponašati...
Navikao ja na to, život je takav kakav je, češće nepravedan nego pravedan.
a sad odgovor na pitanje: stina7 je prijavljen i kažnjen 2 utakmice. da ga nije kaznilo u Udruzi kaznio bih ga ja točno 2 utakmice, na isto dođe, ali je razlika što mu ovako ostaje uvijek mrlja i prilikom određivanja eventualnih kazni ubuduće od strane Disciplinskog suca, ovo će mu biti otežavajuća okolnost. Možda i bolje, ovo je zvučnije i zvaničnije pa će možda shvatiti da ne smije radit gluposti i onako se ponašati...
p.i.g. napisao:lisandro napisao:otkad sam imenovan kapetanom ekipe imam 7 od 9 hm kapo zamisli se
Prepostavljan da si ti sam sebe proglasija kapetanom jer koliko god garaža bila bolesna toliko ipak nije.
imenovao me covjek koji je najzasluzniji za ovaj povijesni uspjeh kluba stina i sramota je sto mu rade s ovom kaznom