FAQ  •  Registracija  •  Login

II. Liga Mladih

<<

pivnica_karlo

VIP član

Post 28 vel 2007, 09:00

Vidim raspisala se ekipa sinoć!!!!
Bašo senior, čitam ja šta se piše. Ono sa majkom svih derbija je razumljivo. Ipak je ova liga okupljena tek ove godine i normalno da se ne može odma razvit rivalitet između 2 ekipe koje tek prvi put igraju međusobno. Ne znam kako je prije bilo na derbijima 2.a lige, ali vidim iz ovoga šta Zewa piše da je znalo bit zanimljivo - uvik u gusto!

Imamo i mi jedan vrlo sličan derbi.....radi se o utakmici Pivnica Karlo - Hercegovac.....te utakmice su najčešće završavale remijem i sa 100 faulova i 50 akumuliranih. Tu se obe ekipe uvik napale 100%. Zamisli mogući rasplet prvenstva......mi sa Hercegovcem igramo zadnje kolo - recimo da budemo u bod i onda zadnje kolo veliki derbi i borba za prvo misto.....???!!!! Naravno Ticex, sa vama kolo prije derbija.....nadam se da ćemo protiv vas već rješit pitanje prvaka tako da ćemo moć lagano uć u zadnje kolo :)
<<

pivnica_karlo

VIP član

Post 28 vel 2007, 09:12

Promatrači, daj ubacite još koju poruku.....da budem siguran da znam o kome se radi!!!!
<<

Vice ColoColo

VIP član

Post 28 vel 2007, 09:35

zewa napisao:Vice kad se samo sitin one predzadnje utakmice vodili ste 4:0 poluvrime pa na kraju 4:4, pa onda prošlo kolo kad si spasija ove svoje 3:3 biće interesantno ka i uvik samo neka Bog da zdravlja ;)

A di je ono prije dvi tri godine, kad smo vas vodili 6:2 pa ste u zadnje tri minute izjednačili i još pogodili stativu 5 sekundi prije kraja. Bit će opet veselo samo da Kragić bude zdrav, on daje najveći draž. Kad čovik od 100 kili tuče i plače, a ko to more platit...
<<

ticex

Česti član

Post 28 vel 2007, 09:35

pivnica_karlo napisao:Naravno Ticex, sa vama kolo prije derbija.....nadam se da ćemo protiv vas već rješit pitanje prvaka tako da ćemo moć lagano uć u zadnje kolo :)

A ja se nadam da ce se pitanje prvaka i prije rijesit, pa da necete ni doc na zadnja dva kola ;)
<<

pivnica_karlo

VIP član

Post 28 vel 2007, 09:39

ticex napisao:A ja se nadam da ce se pitanje prvaka i prije rijesit, pa da necete ni doc na zadnja dva kola ;)

Ha, ha......može, meni odgovara!
<<

Vice ColoColo

VIP član

Post 28 vel 2007, 09:41

pivnica_karlo napisao:Vidim raspisala se ekipa sinoć!!!!
Zamisli mogući rasplet prvenstva......mi sa Hercegovcem igramo zadnje kolo - recimo da budemo u bod i onda zadnje kolo veliki derbi i borba za prvo misto.....???!!!!

Drago mi je vidit da nas ne uzimaš za ozbiljno, bit će lakše u subotu :cool:

Veliki pozdrav mome Baši. Ko ti je sredija rebro?
<<

pivnica_karlo

VIP član

Post 28 vel 2007, 09:59

Vice ColoColo napisao:Drago mi je vidit da nas ne uzimaš za ozbiljno, bit će lakše u subotu :cool:

Otkud ti to da vas ne uzimam zaozbiljno? Di sam ja to tako reka? Pročitaj moj komentar u temi "1.liga" pa ćeš vidit da znam da će bit teško u subotu.
<<

Vice ColoColo

VIP član

Post 28 vel 2007, 10:09

Ajde, šta se idiš samo provociran da bude napetije... Možda i privućemo publiku na tribine?
<<

pivnica_karlo

VIP član

Post 28 vel 2007, 10:21

Bilo bi lipo vidit malo publike na tribinama....dosad uglavnom 5-10 ljudi na tribinama. Radiću, pametan si momak....aj smisli nešto kako privuć publiku na tribine!!! možda ubacit one plesačice na poluvrime i na time-outove, pa da vidiš ljudi na tribinama....ali jebiga onda ništa od igre.....ko bi se moga koncentrirat na igru!!!
<<

ticex

Česti član

Post 28 vel 2007, 10:25

pivnica_karlo napisao:možda ubacit one plesačice na poluvrime i na time-outove, pa da vidiš ljudi na tribinama....

ETO MENE!!! :D:D:D:D
P.S. Moga bi i doć, jer igrate u atraktivnom terminu ;)
<<

ticex

Česti član

Post 28 vel 2007, 10:27

Šta se tiće onih međusobnih dvoboja i derbija. Naravno, svaka ekipa ima svoju protuekipu, sa kojima in je najslađe igrat. Nama je to uvik bija Forzza Maroko. To su bile strašne utakmice! Ili mi njih razguzimo ili oni nas, nikad nije bilo napeto :D:D:D:D:D
Zadnja izmjena: ticex; 28 vel 2007, 10:28; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

ticex

Česti član

Post 28 vel 2007, 10:31

bašo senior napisao:Znam da će Ticex sad po.....t ali kad bi naši dečki imali malo vaše krvi,želje i entuzijazma bili bi bar 20 % jači!
Je vas falin...

Jel si mislija Bašo da češ lišo proć?! Kako uopće moš to govorit da se ne trsimo, kad ti se brat na svakoj utakmici sjebe, raskrvari,.... A mi ostali imamo krvi, želje i entuzijazma, al nemamo baš nešto talenta, pa molim Te da nam oprostiš šta nas je Majka priroda zaobišla. ;)
<<

pivnica_karlo

VIP član

Post 28 vel 2007, 10:43

To je dobro Ticex da imate i vi "derbi" ekipu....to su one najslađe utakmice za koje se živi i di daš 150% sebe. Forca Maroco je dobra ekipa, ali nikad nismo s njima neki derbi odigrali.
<<

ticex

Česti član

Post 28 vel 2007, 12:05

ma nama je svaka derbi. U biti, niti jedna.... Mi smo ti nekako miroljubivi i ne napaljujemo se. Dobro je Bašo reka, fali nam nekako špirita. Nadam se da ce on sa sobom donit bar malo šprita u ovu ekipu ako ne ništa drugo :D:D:D:D
<<

pivnica_karlo

VIP član

Post 28 vel 2007, 17:40

tri deca napisao:a šta je pivnica karlo ???? vidin da se na veliko priča o odlasku u viši rang a informacije koje očito cure došle i do mojih ušiju. ja san čuja da vam nikako ne odgovara termin 1. lige i da po momčadi nećete moć imat na raspolaganju. sad ko koga tu j...? ako je to istina onda čemu ovoliki trud ako nećete dalje?! a i ona prognoza da ćemo mi sa pekarom babić ovo kolo odigrat x to je u najmanju ruku iznenađejuće da ne kažen uvredljivo !!!!!!!

Tri deca, piši u ovu temu di je naša liga da ne zamaramo ostale našim drugoligaškim pričama.
Izgleda da sam dužan dat odgovore na ova pitanja i sitne provokacije. Je istina je, živa istina da smo lani bili 100% protiv ulaska u 1.ligu. Doduše, nismo ni mogli uć jer smo završili kao treći, ali gotovo smo jednoglasno izglasali da ne idemo u 1.ligu - zbog lošeg termina odigravanja, a i rekli smo da prije treba osvojit drugu ligu, a ne ono uć kao drugi ili treći.
U međuvremenu smo doveli par novih igrača tako da nas sad ima 13. To nam omogućava odigravanje utakmica četvrtkom jer smatram da će nas se uvik moć skupit bar 5-6. Sve je točno šta si navea, ali od lani se par stvari prominilo, tako da idemo u viši rang ako to izborimo.

I još nešto, tvoja ekipa ima potpunu podršku od pivnice karlo (bar od mene) i nemam ništa protiv toga da sve do kraja dobijete. Ove prognoze koje sam dava nisu navijačkog tipa - probavam bit objektivan i zato je taj X na utakmici Pekara Babić - Rot Marine.
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Općenito