4.b liga
čestitke st opremi na pobjedi i 3.ligi... a gospodine garry danas ste bili malo nervozni...svaka vama čast, vidi se da volite mali balun, ali bar sam od vas očekiva fair play(što stalno i zagovarate)...ali nema veze sve je to dio igre...sama utakmica je bila lipa za gledat, ka i svaka naša, puno primamo i dajemo...vodili smo cilu utakmicu ali nikako se odlipit a onda 5 min prije kraja su se oni odlipili i gotovo. nas bilo 5 po običaju njih 12...bilo je lipih golova(koja san dva gola da
)...

mnk_petričevo napisao:čestitke st opremi na pobjedi i 3.ligi... a gospodine garry danas ste bili malo nervozni...svaka vama čast, vidi se da volite mali balun, ali bar sam od vas očekiva fair play(što stalno i zagovarate)...ali nema veze sve je to dio igre...sama utakmica je bila lipa za gledat, ka i svaka naša, puno primamo i dajemo...vodili smo cilu utakmicu ali nikako se odlipit a onda 5 min prije kraja su se oni odlipili i gotovo. nas bilo 5 po običaju njih 12...bilo je lipih golova(koja san dva gola da)...
Dragi moj Petričevo,sve stoji što si napisao.Ja zaista dramatično proživljavam naše utakmice i to je činjenica.DOGAĐAJ O KOJEM GOVORIŠ MOGU OBJASNITI A TO JE :naš igrač Gibo(br.4) uvik pretjeruje u izvinjavanju, i sada smo mogli povuć kontru ali ne on će prije podignit protivnika,dat mu ruku,izljubit ga itd.Sve sam to ja njima govorio kada smo se osnivali a to je rađe fer pa ako triba i izgubit nego da se po ligi priča kako smo šupci ili nešto još gore.Ponia me malo i rezultat ali nisam baš tako bio nefer.Što se tiče čestitke-hvala.Ipak mislim da je još rano za to jer ništa se još ne zna.Mi smo spremni i ako nam se ukaže prilika da zaigramo u trećoj ligi nećemo razočarati.Imate odlične igrače i prava je šteta šta niste brojniji i ozbiljniji.Inače,prije utakmice prognozirao sam našu pobjedu od 11:10.Kao što vidiš nisam puno falija.POZDRAV.
Tršćanska Kamen 2:3
od ostalog šta znam je to da je Alpico u jako nervoznoj i gruboj utakmici dobia La mana, ne znam točno kojim rezultatom, na kraju je ispalo uvjerljivo, makar se sve prelomilo tek u zadnjim minutama utakmice.
Za razliku od spomenute utakmice mi smo odigrali jako fair utakmicu s Tršćanskom...prvo poluvrime obe ekipe bez ijednog faula, kasnije ipak ne tako blago, ali sve u svemu jako korektno
od ostalog šta znam je to da je Alpico u jako nervoznoj i gruboj utakmici dobia La mana, ne znam točno kojim rezultatom, na kraju je ispalo uvjerljivo, makar se sve prelomilo tek u zadnjim minutama utakmice.
Za razliku od spomenute utakmice mi smo odigrali jako fair utakmicu s Tršćanskom...prvo poluvrime obe ekipe bez ijednog faula, kasnije ipak ne tako blago, ali sve u svemu jako korektno
Zadnja izmjena: Baka8; 25 svi 2008, 00:03; ukupno mijenjano 1 put/a.
garry napisao:Tršćanska-Alpico 2
Liverpool-Monty PYTON x2
ST Oprema-Laman 1X
Magla-Gradska S. 2
Petričevo-Fabri 1
Kamen Dodig-Aedes 1X
Moglo bi bit ovako a možda i ne jer je zadnje kolo pa dosta toga ovisi i o motiviranosti ekipa.
necu komentirat druge prognoze.mogu samo reci da ja ne dolazim a i ostali su se sinoc dobro sredili
pa ne znam tko ce doc i koliko ce nas bit
bila je vrhunska festa.svaka cast ekipi bilo je nezaboravno
garry zanima me je li ti sta znas o ovom razigravanju dva druga sta se igra u iducu nedilju.
po prijasnjim prognozama trebali smo direktno uc u 3. bez dodatnih utakmica.
je li to samo formalnost ili....
gradient napisao:garry zanima me je li ti sta znas o ovom razigravanju dva druga sta se igra u iducu nedilju.
Mi smo imali informaciju da se ulazi direktno... O razigravanju za sada nemamo nikakvih informacija, a ako neko sazna nešto u vezi toga neka info. stavi ovdje na forumu...
MG Šport
ballack napisao:gradient napisao:garry zanima me je li ti sta znas o ovom razigravanju dva druga sta se igra u iducu nedilju.
Mi smo imali informaciju da se ulazi direktno... O razigravanju za sada nemamo nikakvih informacija, a ako neko sazna nešto u vezi toga neka info. stavi ovdje na forumu...
Ne znam ni ja ništa.Morat ćemo malo sačekati da se sve slegne.Svakako ćemo dobit prave informacije od udruge kad za to dođe vrijeme.Mi smo završili kao treći i sada mirno čekamo rasplet pa kako nam bude.Da ne bi ispalo kako se samo javljam kada dobijemo evo danas smo u zadnjem kolu izgubili od Lamana sa 4:0.Momci su danas bili bolji i konkretniji i ja im na tome čestitam.Ipak sa cijelom ovom sezonom sam više nego zadovoljan jer nije mala stvar biti u ovoj ligi treći.Sada vas sve pozivam da nas u subotu u 20 sati(31.05.) dođete bodriti protiv izabrane vrste 4.B lige.Obećavamo dobru utakmicu a naravno i našu pobjedu.POZDRAV!
Kamen Dodig - Aedes 10:5
Čestitke svim ekipama na sudjelovanju, čestitke Alpicu na osvojenom naslovu i pokude organizatorima ove all star utakmice na nepozivanju Karića iz naše ekipe u momčad lige. Em šta je drugi strijelac lige, ako se ne varam, em šta po kvaliteti definitivno to zaslužuje...
Čestitke svim ekipama na sudjelovanju, čestitke Alpicu na osvojenom naslovu i pokude organizatorima ove all star utakmice na nepozivanju Karića iz naše ekipe u momčad lige. Em šta je drugi strijelac lige, ako se ne varam, em šta po kvaliteti definitivno to zaslužuje...
Zadnja izmjena: Baka8; 25 svi 2008, 19:30; ukupno mijenjano 1 put/a.
Baka8 napisao:Kamen Dodig - Aedes 10:5
IGRAČE JE BIRAO DOMAR MARKO.Ne mogu svi bit zadovoljni sa izborom.Ne ljuti se jer ovo je samo revijalna utakmica.POZDRAV.
Gleda sam skoro sve momčadi ove sezone u 4.b. lizi,mislim da je izbor all star ekipe više manje OK,po meni nemože se birat po tome koliko je tko da golova,jer mnoge ekipe u lizi pokazuju nezrelost u samom stajanju na terenu,a kamoli u igri obrane.ko je bira,dobro je i izbira,šta je tu je,dođite bodrite biće zanimljivo
Živija profesionalni amaterizam!:cool:
Baka8 napisao:...pokude organizatorima ove all star utakmice na nepozivanju Karića iz naše ekipe u momčad lige. Em šta je drugi strijelac lige, ako se ne varam, em šta po kvaliteti definitivno to zaslužuje...
Slažem se s tobom prijatelju! Karić je svojim igrama kroz ovu sezonu zaslužio biti u "izabranom društvu". Ja sam ga stavia u sastav, u svom prijedlogu na ovoj temi- str.11. Ne znam ko sve igra', ali nadam se da će garry obavjestit forumaše o tome.
Zadnja izmjena: TRULJO; 26 svi 2008, 17:19; ukupno mijenjano 1 put/a.