4.b liga
Prvo trebam naglasit da sam debelo falija današnje rezultate ali nema veze.
Laman-GSigurnost 4:6
Liverpool-K.Dodig 4:6
ST Oprema-Aedes 5:2
Tršćanska-Fabri 7:2
Poredak prva tri je ostao isti a Tršćanska se vratila na 4.tu poziciju.U utrci za treće mjesto ostali smo mi(ST Oprema) te Tršćanska koja ima 6 bodova manje i utakmicu manje.LAMAN I LIVERPOOL SU DANAS IZGUBILI I VIŠE NE KONKURIRAJU ZA TO MJESTO za koje se svi nadamo da bi nas u konačnici ipak moglo odvest u dvoranu tj. treću ligu.Mi smo danas odigrali vrlo dobro i moram primjetiti da je prvi put protivnik imao više igrača na klupi.Pozdrav.
Molim rezultat MAGLE 02 danas kontra T.Teama!
Laman-GSigurnost 4:6
Liverpool-K.Dodig 4:6
ST Oprema-Aedes 5:2
Tršćanska-Fabri 7:2
Poredak prva tri je ostao isti a Tršćanska se vratila na 4.tu poziciju.U utrci za treće mjesto ostali smo mi(ST Oprema) te Tršćanska koja ima 6 bodova manje i utakmicu manje.LAMAN I LIVERPOOL SU DANAS IZGUBILI I VIŠE NE KONKURIRAJU ZA TO MJESTO za koje se svi nadamo da bi nas u konačnici ipak moglo odvest u dvoranu tj. treću ligu.Mi smo danas odigrali vrlo dobro i moram primjetiti da je prvi put protivnik imao više igrača na klupi.Pozdrav.
Molim rezultat MAGLE 02 danas kontra T.Teama!
Čua sam vijest da se sprema dvoboj izabranih vrsta 4.A i 4.B lige. Mogla bi to biti zanimljiva utakmica, pa evo kako bi ja sastavia selekciju 4.B lige.
Bettini (ST)- Parčina (ALP), Goreta (THU)- Božić (GS), Dlaka (LAM)
klupa: Kovačević (GS)- Fradelić (ALP), Depeder (MP)- Ružić (PET), Karić (KAM)
Ima tu još dobrih igrača, ali mislim da je 10 dovoljan broj, pa nema mjesta za svakog. Depedera sam uvrstio u sastav, jer je jedini koji je koliko-toliko ozbiljan u svojoj ekipi, iako po kvaliteti ima tu još Radan, Dvornik i vratar Stojkić.
Svi znaju da je ova liga jača od subotnje, ali to ne znaći da ćete i pobjedit. Treba se pokazat na terenu, pa nek bolji pobjedi.
Ima tu još dobrih igrača, ali mislim da je 10 dovoljan broj, pa nema mjesta za svakog. Depedera sam uvrstio u sastav, jer je jedini koji je koliko-toliko ozbiljan u svojoj ekipi, iako po kvaliteti ima tu još Radan, Dvornik i vratar Stojkić.
Svi znaju da je ova liga jača od subotnje, ali to ne znaći da ćete i pobjedit. Treba se pokazat na terenu, pa nek bolji pobjedi.
TRULJO napisao:Čua sam vijest da se sprema dvoboj izabranih vrsta 4.A i 4.B lige. Mogla bi to biti zanimljiva utakmica, pa evo kako bi ja sastavia selekciju 4.B lige.
Nisam baš siguran da je ova liga jača od subotnje...subotnja liga ima definitivno boljeg vratara
(Cegi-EKO UDRUGA) i nekoliko izvrsnih pojedinaca;bit će to jako dobra utakmica!
Molim one koji znaju termin odigravanja da jave na forum!!!
VIDIMO SE NA TRIBINAMA!!!
FRAFO napisao:TRULJO napisao:Čua sam vijest da se sprema dvoboj izabranih vrsta 4.A i 4.B lige. Mogla bi to biti zanimljiva utakmica, pa evo kako bi ja sastavia selekciju 4.B lige.
Nisam baš siguran da je ova liga jača od subotnje...subotnja liga ima definitivno boljeg vratara
(Cegi-EKO UDRUGA) i nekoliko izvrsnih pojedinaca;bit će to jako dobra utakmica!
Molim one koji znaju termin odigravanja da jave na forum!!!
termin odigravanja je 31.05. mislim u vecernjim satima
Monty Payton Aedes 1
St oprema MNK Petričevo 2
Magla 02 Fabri 1
Gradska sigurnost Thunderman team x2
Liverpool slobodan
Alpico Caffe Laman 1
Tršćanska Kamen 1
ovako je bilo u prvom dijelu pa mislim da bi moglo bit i danas.
sta se nase utakmice tice mislim da smo vec pomalo i siti.jedva cekamo zavrsit ova dva kola.
a triba se i cuvat za veceras.izgleda da ce bit neka vecera
garry,sta se tice tvojih.volija bi da pobjedite ali ne drzi me neki optimizam
vidimo se
Magla 02 Fabri 1
Liverpool slobodan
Alpico Caffe Laman 1
Tršćanska Kamen 1
sta se nase utakmice tice mislim da smo vec pomalo i siti.jedva cekamo zavrsit ova dva kola.
vidimo se
gradient napisao:Monty Payton Aedes 1
Magla 02 Fabri 1
Liverpool slobodan
Alpico Caffe Laman 1
Tršćanska Kamen 1
vidimo se
Dobili smo teškom mukom ka i uvik sa 10:7