FAQ  •  Registracija  •  Login

4.b liga

<<

garry

VIP član

Post 11 svi 2008, 13:01

garry napisao:
AUTO SIMPET napisao:
garry napisao:Ako ti je smiješna moja izjava možeš se smijati.Na forumu svatko ima pravo na svoje mišljenje.AKO DOBRO PRATIŠ FORUM,a ja sam otvorio dvije teme nikada se sa nikim nisam sukobljavao pa neću ni sa tobom.Ako si gledao jučerašnju utakmicu vidio bi da su dosta dobro izgledali i ne bi bilo nezasluženo i da je završilo neriješeno.Ipak,možda smo toliko loši bez obzira što smo se nekako dokopali trećeg mjesta i Magla nam se čini kao teška prepreka.Ja možda gledam subjektivno moju ekipu u cjelini ali dosadašnje rezultate nam niko ne može oduzeti.Znam da vrlo teško postižemo golove ali smo ih ubjedljivo najmanje i primili.Prošle sezone smo igrali 4A ligu i bili šesti sa 30 bodova a sada 4 kola prije kraja smo 3.i i već imamo 40 bodova.Pozdrav FRAFI čija sam mišljenja do danas cijenio.

To što si otvorio 2 teme na forumu,ne znači da si bitniji od nas ostalih,ili da više znaš.
Frafo je u pravu kad govori da je položaj Magle na tablici realan,a ti zbog teške pobjede svoje ekipe protiv znatno slabijeg protivnika,tog protivnika "jačaš".Nemoj se ljutiti,ali zvučiš poput Jarnija koji je uoči i nakon gostovanja Međimurja i Cibalije na Poljudu govorio o njihovoj "snazi" i da su bolji nego što tablica govori.E,a Međimurje ispalo iz lige već na po sezone...

Nikada nisam mislio da sam bitniji ali da više znam od ovih mlađih to mislim.Otvorio sam temu 4B lige jer sam uvidio da 4A dosta korektno komentira svoje događaje pa sam poželio da i mi iz 4B tako učinimo i na kraju mi se čini da sam uspio u toj namjeri.Ima nas sve više i to me raduje.Tako sam napravio i sa 2ligom veterana i tu sam pogodio jer ima i nas starijih koji znamo kljucat po tastaturi a da to na nešto liči.Ja sam cili život u balunu pa si dozvoljavam da tu i tamo nešto komentiram ali bez loših misli i bez vrijeđanja.Normalno je da ću pohvaliti svoje pulene kada za to imam osnove a u zadnje vrijeme to i je tako.Pozdrav i Jarniju sa savjetom da što više forsira mlade i da napokon stavi i Tičinovića u sastav.
<<

TRULJO

Član

Post 11 svi 2008, 13:23

I prošle sezone sam pratia obe 4.lige, te bio aktivan na forumu. Ove sam se uključio kasnije jer sam vidio da u početku nikoga nisu zanimali komentari.
Nije moje da komentiram ko više od koga zna o malom nogometu, ali mislim da ima kvalitetnijih mladih nego starih voditelja. Ima i tema 'top 5 trenera' u kojoj je vidljivo da se najviše cijene Damjanović, pa Radić, Naranča, Stefanovski, Veličković- dakle sve mlađi voditelji. To kaže 'glas naroda'.
<<

Član

Post 11 svi 2008, 13:25

ljudi ne sudite po jednoj utakmici..
1950
<<

Nenek

Novi član

Post 11 svi 2008, 15:59

kup, prvo poluvrijeme magla vodi 3-1...
<<

garry

VIP član

Post 11 svi 2008, 19:38

Evo današnjih rezultata:
Laman-Fabri 10:1
T.Team-Liverpool 2:8
Alpico-Aedes 8:1
M.Pyton-K.Dodig 7:3
G.Sigurnost-Petričevo 3:0 bb
ST Oprema-Tršćanska 6:4
Opet smo odigrali jako čudnu utakmicu po pitanju kretanja rezultata.Nakon 7/8 min. igre bilo je 3:0 za Tršćansku ali poluvrijeme završavamo sa 3:3.U nastavku gubimo sa 4:3 ali ipak u konačnici dajemo sve od sebe i u vrlo nervoznoj završnici dajemo 3 gola i pobjeđujemo sa 6:4.Sada smo sami na trećem(3)mjestu a ostalo je 3 kola do kraja.Petričevo je samo sebe izbacilo iz utrke jer nisu došli te dobijaju i -1 bod tj.sada imaju 34.POZDRAV svima .
<<

Torcida Hansa-Flex

Česti član

Post 11 svi 2008, 20:01

Aplico bi moga daleko i ligu kup izgurat
<<

garry

VIP član

Post 13 svi 2008, 19:42

Danas Alpico-Colo Colo 1:0
Vrlo dobra utakmica i zaslužena pobjeda našeg Alpica nad drugoligašem i to bez golmana.Nažalost Liverpool se nije pojavio te je Elektroprijenos bez borbe(4a) ušao u treće kolo.Vidimo se u četvrtak u 16 00 kada mi ST Oprema igramo protiv Zagore(1 liga).Obećavamo kao i uvik borbu i zalaganje pa ako Zagora bude imala loš dan uzećemo sve što ponude.
<<

JK

Novi član

Post 14 svi 2008, 07:00

Sretno ST Oprema,ako je Magla mogla potuč Suproligaše 1.poluvrijeme (3-1 za Maglu),i da ih nije došlo samo 5 ko zna šta bi bilo,. sve je moguće. SRETNO
<<

FABRI

Novi član

Post 14 svi 2008, 14:01

evo da ja postavim jedno pitanje onima koji su malo duze u ovin ligama.utakmica protiv thunderman team-a je registrirana za nas 3-0,da bi sad vidia da nemamo ni ta 3 jadna boda,pa me samo zanima jeli to inace takva praksa da se daju pa oduzimaju bodovi,ili je to samo protiv ovakvih ocajnih ekipa??.jebiga,pita bi nekog na utakmici proslu nedilju,ali nisan bia tu.hvala
<<

garry

VIP član

Post 14 svi 2008, 14:33

FABRI napisao:evo da ja postavim jedno pitanje onima koji su malo duze u ovin ligama.utakmica protiv thunderman team-a je registrirana za nas 3-0,da bi sad vidia da nemamo ni ta 3 jadna boda,pa me samo zanima jeli to inace takva praksa da se daju pa oduzimaju bodovi,ili je to samo protiv ovakvih ocajnih ekipa??.jebiga,pita bi nekog na utakmici proslu nedilju,ali nisan bia tu.hvala

Ovo ćemo pitanje postavit Savezu tj.Ozrenu ili Radiću.Sigurno imaju neko objašnjenje zbog čega su im vratili pobjedu te umanjili minus bodove.
<<

garry

VIP član

Post 14 svi 2008, 14:35

JK napisao:Sretno ST Oprema,ako je Magla mogla potuč Suproligaše 1.poluvrijeme (3-1 za Maglu),i da ih nije došlo samo 5 ko zna šta bi bilo,. sve je moguće. SRETNO

Hvala,borićemo se kao i uvik.
<<

TRULJO

Član

Post 17 svi 2008, 12:43

Moja prognoza za sutra:
CAFFE LAMAN - GRADSKA SIG. X
-Lamanu ova utakmica više znaći pa neće izgubiti
LIVERPOOL - KAMEN DODIG 1
-tvrda utakmica s manje golova
ST OPREMA - AEDES 1
-neće im biti lako, ali triba im za 3.mjesto
ALPICO - MONTY PAYTON 1
-iako je sve moguće jer su ovo veliki rivali, pa će Monty 'gristi'
TRŠČANSKA - FABRI 1
-ovdje je sve jasno
MAGLA - THUNDERMAN TEAM 2
-Thunderman je u padu, ali ovo pobjeđuju
MNK PETRIČEVO - slobodni
<<

garry

VIP član

Post 17 svi 2008, 14:48

Laman-GS 1
Liverpool-Dodig 1
ST Oprema-Aedes 1
Alpico-M.Pyton 1
Tršćanska-Fabri 1
Magla-T.Team 1
<<

gradient

Novi član

Post 17 svi 2008, 22:45

garry napisao:Laman-GS 1
Liverpool-Dodig 1
ST Oprema-Aedes 1
Alpico-M.Pyton 1
Tršćanska-Fabri 1
Magla-T.Team 1

ja sam se nada da ces tipovat na nas.mislim da bi vam to znacilo.
svejedno mislim da mi sutra pobjeđujemo.nama nista ne znaci sta smo sigurno drugi.
kompletna ekipa uvijek ostvari dobar rezultat.
<<

garry

VIP član

Post 18 svi 2008, 11:09

gradient napisao:
garry napisao:Laman-GS 1
Liverpool-Dodig 1
ST Oprema-Aedes 1
Alpico-M.Pyton 1
Tršćanska-Fabri 1
Magla-T.Team 1

ja sam se nada da ces tipovat na nas.mislim da bi vam to znacilo.
svejedno mislim da mi sutra pobjeđujemo.nama nista ne znaci sta smo sigurno drugi.
kompletna ekipa uvijek ostvari dobar rezultat.

Ma ja se i dalje nadam da možete dobit ali situacija je takva da je njihov motiv neuporedivo veći.Mi ovdje tipujemo na moguće ishode u datom vremenu a ne naše želje kako bi mi željeli da bude.Ja ću sigurno navijati za vas i volia bi da sam falija u prognozi.
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Općenito