FAQ  •  Registracija  •  Login

II. Liga Mladih

<<

mnk_petričevo

Česti član

Post 24 vel 2007, 00:22

5:1 je završilo no rezultat nije realan, imali su nas kazastanci razbit prvo pol, duje da strašan gol, dva banić i dva šimurina, moglo je doć i više ljudi a i navijanje je moglo bit puno bolje. zato u nedilju u 17 svi na gripe
<<

ticex

Česti član

Post 24 vel 2007, 09:56

pivnica_karlo napisao:Ma di je ColoColo? Ne javlja se vec 10-ak dana.....a igramo derbi u subotu. Bice da im je gazda naredia medijsku šutnju.

Šta mislite, je li mogu Nakić i Hercegovac i ovo kolo posrnit? Nakić protiv Forza Maroco, a Hercegovac protiv Baterije. A i mi protiv ColaCola???

ZEWA kids WC papir

Mislin da ako Maroco bude kompletan, da dobivaju sigurno (ako se ne napuše prija utakmice :D:D:D:D). Mislin da baterija nema sta tražit protiv hercegovca (svaka njima čast, al ipak...)
Eh, sad. Neznam, stvarno neznam. Bit će zanimljivo. Čak bi vas moga doć i gledat u subotu navečer. Ako baš moran prognozirat, mislim da će ostat nerješeno i to 3:3 ;)
<<

zewa

Česti član

Post 24 vel 2007, 17:28

mnk petričevo 100% se slažem sa komentarom...

Pozdrav predstavnicima ekipe ZEWA ( Žanu,Radelji, fantazisti Karamanu i Vaskeu) u kombiju za ZAGREB na derbi i da mi se sretno vrate svojim obiteljima (ža mi je šta nisam s vama).....inače ekipa Zewe se nekad davno zvala Torcida kombi pa Bavaria bear pa Amstel bear i zadnje 3 godine pod imenom našeg nam dragog sponzora ZEWA !!!!!!

ZEWA deluxe, BIJELI, 3-slojni, 8+2 gratis
<<

PALOMA

Novi član

Post 25 vel 2007, 14:31

Allo KUME, pizdo jedna, našao sam te PAPAK!
Kada uzmete i jedan bod Dinamu redovno se znaš javit, a sada nakon zagrebačkog derbija i izgubljena 3 pišo. Vjerovatno si jako okupiran sa svojom ligom pa možda nisi niti gledo utakmicu. Zato ću te ja informirati o istoj. Jučer navečer Dinamo i Hajduk odigrali su u Maksimiru pred 30 tisuća ljudi derbi sa konačnim ishodom 2:1. Suđenje (Svilikos) bilo je više nego korektno, jednako kao i ponašanje sudionika na terenu. Izgleda da se netko sjetio, te jednoj i drugoj momčadi objasnio kako bi se trebali ponašati na terenu. Zapravo te dvije stvari (suđenje i korektna igra) najviše me se dojmilo u cijelom derbiju.
Jučer si imao šta naučiti od Svilokosa (odlučnost-prilikom Vugrinčevog simuliranja i dodjela žutog kartona, usmeno opominjanje igrača-prilikom Mikićevog nasrtaja na golmana, obostrano i glupavom Mikiću i glumcu - vašem golmanu i td..). No gadljive su mi Vuličeve izjave poslje utakmice "sami smo sebe pobjedili". Pa šta stavlja Carevića u momćad ako nema autoritet trenera kojim bi istog prisilio
da ne radi onakve gluposti u šesnaestercu ili pak šta konačno ne kupi Pletikosu kada mu Balić nema hrabrosti uhvatiti loptu koja mu ide u ruke, već ju boksa, a dalje se zna ... 1:0 DaSilva. No ni mi se nemožemo hvaliti sa trenerom, sirotim Ivankovićem koji nema hrabrosti staviti dva napadača u paru.
Ponekad je Hajduk izgledao hrabriji i odlučniji, ali ipak smatram da smo za DaSilvu, Modrića i Čorluku u ovom trenu prejaki. koliko dugo neznam, ali dok je tako i nadalje će mo Vas pobjeđivat.
Još jednom HVALA na čestitkama i pozdrav, Hajduk živi vječno, Dinamo prvak vječno.

PALOMA, PLAVI, 2+1 gratis - NEDOVOLJNO
<<

zewa

Česti član

Post 25 vel 2007, 20:59

PALOMA napisao:Allo KUME, pizdo jedna, našao sam te PAPAK!
Kada uzmete i jedan bod Dinamu redovno se znaš javit, a sada nakon zagrebačkog derbija i izgubljena 3 pišo. Vjerovatno si jako okupiran sa svojom ligom pa možda nisi niti gledo utakmicu. Zato ću te ja informirati o istoj. Jučer navečer Dinamo i Hajduk odigrali su u Maksimiru pred 30 tisuća ljudi derbi sa konačnim ishodom 2:1. Suđenje (Svilikos) bilo je više nego korektno, jednako kao i ponašanje sudionika na terenu. Izgleda da se netko sjetio, te jednoj i drugoj momčadi objasnio kako bi se trebali ponašati na terenu. Zapravo te dvije stvari (suđenje i korektna igra) najviše me se dojmilo u cijelom derbiju.
Jučer si imao šta naučiti od Svilokosa (odlučnost-prilikom Vugrinčevog simuliranja i dodjela žutog kartona, usmeno opominjanje igrača-prilikom Mikićevog nasrtaja na golmana, obostrano i glupavom Mikiću i glumcu - vašem golmanu i td..). No gadljive su mi Vuličeve izjave poslje utakmice "sami smo sebe pobjedili". Pa šta stavlja Carevića u momćad ako nema autoritet trenera kojim bi istog prisilio
da ne radi onakve gluposti u šesnaestercu ili pak šta konačno ne kupi Pletikosu kada mu Balić nema hrabrosti uhvatiti loptu koja mu ide u ruke, već ju boksa, a dalje se zna ... 1:0 DaSilva. No ni mi se nemožemo hvaliti sa trenerom, sirotim Ivankovićem koji nema hrabrosti staviti dva napadača u paru.
Ponekad je Hajduk izgledao hrabriji i odlučniji, ali ipak smatram da smo za DaSilvu, Modrića i Čorluku u ovom trenu prejaki. koliko dugo neznam, ali dok je tako i nadalje će mo Vas pobjeđivat.
Još jednom HVALA na čestitkama i pozdrav, Hajduk živi vječno, Dinamo prvak vječno.

PALOMA, PLAVI, 2+1 gratis - NEDOVOLJNO

Pa KUME purgeru drago mi je da si me pronaša budući da pratiš ovu moju ekipu i sva događanja oko nje eto sad možeš i ovako budući da ti je laptop srasta s rukama!!!
Kao prvo na ovom forumu se ne beštima ili po tvoju negovore grube riječi a kao drugo oprosti šta ti jučer nisan čestita na pobjedi pa koristim sad ovu prigodu (ti si u obrnuto slučaju uvik bija korektan,priznajem korektniji od mene,ja malo zakasnim sa čestitkama) !!! Slažem se sa tvojim komentarima i još bi doda da ste vi bili ajme a mi još gori !!!!
P.S.Nemoj mi gurat sloveska sranja na forumu :)

ZEWA softis pocket maramice
Zadnja izmjena: zewa; 25 vel 2007, 21:13; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

Vice ColoColo

VIP član

Post 26 vel 2007, 09:36

Ljudi evo me nazad.
Skužajte bija san pinku bolestan, fibra 39 i po pa mi se nije baš išlo na posal.
Lipo je vidit tablicu.
Pivnica; šta san ti reka: vi prvaci a mi ulazimo u borbu za drugo misto. Vidit ćemo u subotu di smo i koliko imamo realno šansi.
Još jednom čestitke ZEWi za mušku borbu protiv Hercegovca. Sad možete koju i izgubit. Recimo da skupljate snagu za okršaj s nama.
<<

ticex

Česti član

Post 26 vel 2007, 10:00

Vice ColoColo napisao:Još jednom čestitke ZEWi za mušku borbu protiv Hercegovca. Sad možete koju i izgubit. Recimo da skupljate snagu za okršaj s nama.

Je, ja potpisujem odma! Nek izgube ovu sad iduću :D:D:D:D
<<

zewa

Česti član

Post 26 vel 2007, 17:29

ticex napisao:Je, ja potpisujem odma! Nek izgube ovu sad iduću :D:D:D:D

Srea sam Bašu danas, žali se da je natuka rebra, nekako mi je samozatajan, kuje planove kako uštopat Zewu, znam ga ja, vuk dlaku(ekipu) minja al glad (za pobjedom) nikada :D

ZEWA kuh. role bijele 3+1 gratis
Zadnja izmjena: zewa; 26 vel 2007, 17:32; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

zewa

Česti član

Post 26 vel 2007, 17:41

Ej Vice neka si nam se vratija, ženica te ličila, srića se nije igralo ovi vikend pa se moš oporavit do velikog derbija, moja prognoza Colo colo - Pivnica Carlo................1 x 2........ipak pobjeda Cola cola zbog Vicine prevage na vratima !!!

Pivnica ti me demantiraj rezultatom :)

ZEWA salvete bijele 50/100
<<

ticex

Česti član

Post 26 vel 2007, 18:59

zewa napisao:Srea sam Bašu danas, žali se da je natuka rebra, nekako mi je samozatajan, kuje planove kako uštopat Zewu, znam ga ja, vuk dlaku(ekipu) minja al glad (za pobjedom) nikada :D

ZEWA kuh. role bijele 3+1 gratis

Je, je! Nije patka, nije igra na treningu, i upitan je za subotu. Al se nadamo najboljem ;)
<<

pivnica_karlo

VIP član

Post 27 vel 2007, 08:45

Vice ColoColo napisao:Pivnica; šta san ti reka: vi prvaci a mi ulazimo u borbu za drugo misto. Vidit ćemo u subotu di smo i koliko imamo realno šansi.

Je, baš si tako reka. Mislim da ćete lako preskočit i Nakića, ali Hercegovca teško. Volia bi ja.....to bi značilo da je Hercegovac popušia neke bodove usput.....ali mislim da oni idu u lov na prvo misto....čekat našu grešku.
Nakon još nekoliko kola sve će bit jasnije.....Mi sad imamo vas, hčsp i Nakića.....težak raspored!!!!
<<

pivnica_karlo

VIP član

Post 27 vel 2007, 08:50

zewa napisao:Ej Vice neka si nam se vratija, ženica te ličila, srića se nije igralo ovi vikend pa se moš oporavit do velikog derbija, moja prognoza Colo colo - Pivnica Carlo................1 x 2........ipak pobjeda Cola cola zbog Vicine prevage na vratima !!!

Pivnica ti me demantiraj rezultatom :)

Dat ćemo sve od sebe da zadržimo niz bez poraza, koji traje još od 2.kola i Zewe. Zewa, razumljiva je tvoja prognoza....ipak ste vi i colocolo stari poznanici. Pivnica dobija ColoColo, a Hercegovac remizira sa Baterijom :)
<<

Vice ColoColo

VIP član

Post 27 vel 2007, 09:20

Pivnica;
Bit će te vi prvi bez obzira na poraz od nas :D
Ozbiljno, mi ćemo grist od prve do zadnje sekunde bez obzira na rezultat, a ako nas kojim čudom dobijete... svaka čast.
Nama je i onako najvažnije iduće kolo dobit ZEWu u majci svih derbija.
<<

Vice ColoColo

VIP član

Post 27 vel 2007, 09:25

Maroš ne znam šta ti je moja žena pričala, ali kako san sumnja na gripu ja san ženu i dite posla u karantenu tako da san se ličija sam.
Oćeš li odmarat igrače ovi vikend da ti se nebi ko ozlijedija prije derbija? Mi moramo igrat svon forzon jer još imamo nekakvih šansi za drugo misto.
<<

pivnica_karlo

VIP član

Post 27 vel 2007, 09:29

Vice ColoColo napisao:Pivnica;
Bit će te vi prvi bez obzira na poraz od nas :D
Ozbiljno, mi ćemo grist od prve do zadnje sekunde bez obzira na rezultat, a ako nas kojim čudom dobijete... svaka čast.
Nama je i onako najvažnije iduće kolo dobit ZEWu u majci svih derbija.

Hm, vidim zagrijali ste se vi za utakmicu. Neka, neka...... i mi cemo se borit, ne brini se. Mogla bi bit dobra utakmica ako oba dvi ekipe uđu žestoko u utakmicu.
A slušaj......ako nas kojim čudom dobijete, onda se potrudite da skinete i Hercegovca da ostane ugodnih 6 dobova prednosti.
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Općenito