VODITELJI ..............
8 post(ov)a
• Strana 1 od 1
Bivši voditelj Smrdečije (Pojišan) je slobodan!! Nakon razgovora, reka mi je da bi volija vodit mladu, ambicioznu i trkački spremnu ekipu (npr. Daler).
Sve ostale ponude su dobrodošle!!!
Dosezi u karijeri kao voditelj:
- 1. misto 2. lige mladih 2007/2008.
- 3. misto liga kupa 2007/2008.
Dosezi u karijeri kao igrač:
- 1. misto 3. lige mladih 2001/2002.
- 1. misto 1. lige mladih 2006/2007.
Iz svega navedenog se vidi da je perspektivan voditelj, koji ima iskustva kao igrač.
Primarno mu je da ekipa bude kondiciono jaka i spremna na učenje njegovih zamisli.
Sve ponude ovdi na forumu ili na mail.
Sve ostale ponude su dobrodošle!!!
Dosezi u karijeri kao voditelj:
- 1. misto 2. lige mladih 2007/2008.
- 3. misto liga kupa 2007/2008.
Dosezi u karijeri kao igrač:
- 1. misto 3. lige mladih 2001/2002.
- 1. misto 1. lige mladih 2006/2007.
Iz svega navedenog se vidi da je perspektivan voditelj, koji ima iskustva kao igrač.
Primarno mu je da ekipa bude kondiciono jaka i spremna na učenje njegovih zamisli.
Sve ponude ovdi na forumu ili na mail.
Stvarno ste smisni kad mislite da cemo pustit mrvu da ode,a posebno da bude stefiu pomocnik to je presmisno.Moj vice kad je vas stefi tako dobar zasto niste bili prvi u lizi s obziron da ste dosta vrimena bili prvi.Nasemu izborniku triba skinit kapu s obzirom da u nas ima previse lazara i opet je uspia izvuc prvo misto u lizi.
TATA 4 napisao:Stvarno ste smisni kad mislite da cemo pustit mrvu da ode,a posebno da bude stefiu pomocnik to je presmisno.Moj vice kad je vas stefi tako dobar zasto niste bili prvi u lizi s obziron da ste dosta vrimena bili prvi.Nasemu izborniku triba skinit kapu s obzirom da u nas ima previse lazara i opet je uspia izvuc prvo misto u lizi.
Mislim da zajebancija i triba bit smisna...
8 post(ov)a
• Strana 1 od 1